2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim sorun yokmuş canım :)) ayy çok az kalmış ya bana da gittiğimde sezeryan derse haftaya alır kesin inanmıyorum
Hayırlı uğurlu olsum canım, sağlıklıca al kucağına bebeğini inşallah.

Kızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
canım ben bi tane 10 lu aldım çok fazla takım aldığım için onlardanda bi takım oluşturdum yeterli gibi geldi bana. 20 li çok olmaz mı tatlım zaten kesin almışsındır bir sürü takım benim gibi çok almış olma ne zaman giydircem hepsini hiç bilmiyorum

SAOL CNM

Çok mantıklı gerçekten çok sağol canım, yardımcı oldun :*

kizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo
Ben sabun tozu kattım çok az sildiğim suya yine tam anlamıyla geçmedi ama azalmıştı. Cam hep açık durdu yavaş yavaş azaldı.

Hoşgeldin :)) inşallah güzel ve mutlu geçer hepimiz için, doğum iznin de hayırlı olsun, güzel güzel dinlenin :)

Kızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
Bemce 10 lu al canım eksikler tamamlandıysa. 20 li de gereksiz şeyler var gibi geliyor bana

:):) Gayet keyfi yerinde Sarya hanımın :) 2621 gr 46 cm olmuş teyzesi, suyumuzda yeterli dedi doktor amcası nst de süpermiş :) 2 hafta sonraya randevu verdi
oh ohh maşallahhh yerim ben onuu :) annesi yerini bu kadar çok beğenince bu seferde gelmek bilmiyorlar canım artık her hafta çağırmıyolarmı iki hafta demis ama ? acaba herşey normal olduğu için mi öyle dedi.

Ben takım bi tane aldım canım sadecne yapsam bilemedim

Tamam canım öyle yapayım

oh ohh maşallahhh yerim ben onuu :) annesi yerini bu kadar çok beğenince bu seferde gelmek bilmiyorlar canım artık her hafta çağırmıyolarmı iki hafta demis ama ? acaba herşey normal olduğu için mi öyle dedi.
Bana da iki hafta sonraya verdi canım 37 olacağım çatı ya da bakacak

Canim soba kalkmadan yapamam tuter diye yapamadik uff cok gec mi kaldim ben acaba insallah kokmaz cok

Boya kokusu hemen çıkmıyor ama camları açıp bol bol havalanrırsınız canım seni telaşlandırmak istemedim daha vaktin varmış doğuma:)

Geçen yaz da biz boyatmıştım baya uzun sürdü ben oğlumla annemde kalmıştım bir süre. Bol bol cam açıp havalandırmaktan başka yapılacak bişey yok canım malesef

Maşallah kocama olmuş kuzucuk günler belirlendikçe heyecanda artıyor, Allah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim

Bende deli gibi doktor arastirip (sirf epidural için) oyle epidural aldim ama bel agrisi kaldi bende belkide dogumdan kaynaklaniyordur benimki normal dogumdu çunki birde ben çok koca gobekli oluyorum hamileyken:) zavalli belim taşimaktanda bukadar agriyor olabilir. Anestezi doktoru çok önemli bencede herkese guvenilmez sipinalde de epiduralde de

hangi ürünleri hesapladın canım 200 tl ? ben unıbaby ve mustela arasında gidip gelıorum .

Sa
Canim kapi susu ve magnetlerde gec kalmistim,cogu kisi bir iki ay sonrasina anca yetisir dedi.instagramda bebeklerin atölyesi var ,sag olsun 3 gun icinde magnet,kapi susu,sepet hepsini yollayacak.fiyatlarda normal.bi bak istersen
sağol canım önerin için. Bir bakayım dedğin yere. Ben bu kapı süsünü sordum. 130 tl dediler. Fiyat nasıl sizce?

Eklentiler

• image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 84
maşallah canım az kaldı bende çok tedirgin oluyorum çatı muayenesinden haftaya bende ilk defa nts ye giricem bakalım nasıl çıkıcak
Ben girdim dün sıkıcı biraz iyiydi hareketleri bende tedirginm çatı işinden doktor normalde hemen sezaryen demiyor ama çatı darsa normal doğumdan hoşlanmıyorm dedi bakalım nasıl olacak

ben camı artık açmıyorum . normalde 2-3 hafta hiç kapanmadan sürekli açık bıraktık camları , dolapların çekmecelerin de hepsi açıktı. ara ara sırkelı su ve bebek şampuanı dalin ile sildim . toplamda 4 5 kez silmişimdir. o kadar. kokusu azaldı hatta yok gibi. ben uyku setini cibinliğimi fln hep yerleştirdim artık . halısını yaydım ( halı dediğime bakmayın kilim gibi antialerjik ve makınada yıkanıyor ) storunu da taktık . sadece dolap içlerine eşyalarını yerleştirmedim.onlar için mayısın ilk haftasını fln beklıorum yıkadım ütüledim hurçladım kaldırdım

Benim bi 5'li bi 10'lu takım var canım yeterli olur diye düşünüyorum :)

Evet ya rahat kızım :):) Sanırım herşey yolunda diye hala 2 hafta da tuttu :)

denizonar ben kızımla gidicem :) ama pek ümidim yok kesin kaldım finale zaten giremeyebilirim drum doğumun 20-25 arası olabilir dedi şaka gibi parayı yatırmadan önce deseydi iyiydi
aynen bende finale girebileceğimi sanmıyorum . şuanda vizeye de o yuzden çalışasım hiç ama hiç yok . durumum ne olur erken mi vaktındemi bilemem ama bizimde doktor normalde 28 mayıs gibi gozukuyor ama 15 inden sonra beklemeye baslarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…