Çok sevindim sorun yokmuş canım :)) ayy çok az kalmış ya bana da gittiğimde sezeryan derse haftaya alır kesin inanmıyorumSelam kizlar.. doktordan geldik biz. 2950 gr olmusuz. Kordon hala boynunda bir tur halinde ancak herhangi bir sorun yaratmamis drdi doktortoist . Sezaryan olucaz. %3 gibi kordon riski var istersen normal de yapabiliriz dedi doktor. Ama kucuk de olsa risk almak istemedim.. 22 nisan carsamba icin gun aldik. Sabah 8de alcak.. heyecanlandim simdi gun belli olunca sanki daha cok var gibiydi. Tam 39. Haftada olacağız
canım ben bi tane 10 lu aldım çok fazla takım aldığım için onlardanda bi takım oluşturdum yeterli gibi geldi bana. 20 li çok olmaz mı tatlım zaten kesin almışsındır bir sürü takım benim gibi çok almış olma ne zaman giydircem hepsini hiç bilmiyorumKızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
SAOL CNMDoğrudur bir danışayım doktoruma ben de gerek kalırsa. Bence spinal in doğum anı da çok rahat, henüz almadık dedikleri bir anda ağlama sesi duyuyormuşsun :)
Kilosu gayet güzel canım, yüzünü, kordonunu, kafa gelişimini inceleyip sana da iletmedi gerek bence. Biz her gittiğimizde yüze odaklanıyor ama bizim kız kapatıyor hep elleriyle.
Sanırım öyle, özelde ne diye geçer bilemiyorum ama biz mazaret izni alıyoruz müdürden.
Ohh çok sevindim ya bir de Önleyici mi alıcam diyordum :) peki bu kremi her bezlemeden sonra mı sürmeliyim canım, yoksa günde bir kez mi. Nasıl olacak :)
Çok mantıklı gerçekten çok sağol canım, yardımcı oldun :*Uludağ alıyorduk yazın arada güzel oluyordu yine ondan alırım herhalde, bende aynı şeyi düşündüm şerbeti erkekler ve çocuklar pek sevmiyorlar, mevlütte bayanlara yapıp ikram etmek daha mantıklı geldi bana canım
Ben sabun tozu kattım çok az sildiğim suya yine tam anlamıyla geçmedi ama azalmıştı. Cam hep açık durdu yavaş yavaş azaldı.kizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo
Hoşgeldin :)) inşallah güzel ve mutlu geçer hepimiz için, doğum iznin de hayırlı olsun, güzel güzel dinlenin :)Herkese merhabalaaar.. Ben de Ankara'dan bir Mayıs annesiyim inşallah, ara ara foruma girip birkaç sayfa okumuşluğum var ancak hiç yazma fırsatım olmamıştı. Bütün anneciklerin hayırlısıyla bebeklerini sağ salim kollarına almalarını diliyorum, umarım bebişlerimizin hepsi sağlıklı ve mutlu gelirler dünyaya, bizlerin de doğumları kolay ve mutlu geçer... Ben doğum öncesi iznimi aldım, dışarıda çok koşturduğum için oğluşumla dinlenelim artık dedim, bundan sonra sizleri daha iyi takip eder, paylaşımda bulunurum
Bemce 10 lu al canım eksikler tamamlandıysa. 20 li de gereksiz şeyler var gibi geliyor banaKızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
oh ohh maşallahhh yerim ben onuu :) annesi yerini bu kadar çok beğenince bu seferde gelmek bilmiyorlar:):) Gayet keyfi yerinde Sarya hanımın :) 2621 gr 46 cm olmuş teyzesi, suyumuzda yeterli dedi doktor amcası nst de süpermiş :) 2 hafta sonraya randevu verdi
Ben takım bi tane aldım canım sadecne yapsam bilemedimcanım ben bi tane 10 lu aldım çok fazla takım aldığım için onlardanda bi takım oluşturdum yeterli gibi geldi bana. 20 li çok olmaz mı tatlım zaten kesin almışsındır bir sürü takım benim gibi çok almış olma ne zaman giydircem hepsini hiç bilmiyorum
Tamam canım öyle yapayımÇok mantıklı gerçekten çok sağol canım, yardımcı oldun :*
Ben sabun tozu kattım çok az sildiğim suya yine tam anlamıyla geçmedi ama azalmıştı. Cam hep açık durdu yavaş yavaş azaldı.
Hoşgeldin :)) inşallah güzel ve mutlu geçer hepimiz için, doğum iznin de hayırlı olsun, güzel güzel dinlenin :)
Bemce 10 lu al canım eksikler tamamlandıysa. 20 li de gereksiz şeyler var gibi geliyor bana
Bana da iki hafta sonraya verdi canım 37 olacağım çatı ya da bakacakoh ohh maşallahhh yerim ben onuu :) annesi yerini bu kadar çok beğenince bu seferde gelmek bilmiyorlarcanım artık her hafta çağırmıyolarmı iki hafta demis ama ? acaba herşey normal olduğu için mi öyle dedi.
Canim soba kalkmadan yapamam tuter diye yapamadik uff cok gec mi kaldim ben acaba insallah kokmaz cok
Emirgül arkadaşıma katılıyorum. Çok doğru. Ben evimi boyatalı 2 hafta bitti fakat hala kokusu çıkmadı. Bebeğin eşyaları hurcun içinde bekliyor. her gün camları açık bırakıp işe gidiyoruz. Nasıl çıkacak bu koku anlamadım. Umarın senin daha çabuk çıkar.denizonar
Selam kizlar.. doktordan geldik biz. 2950 gr olmusuz. Kordon hala boynunda bir tur halinde ancak herhangi bir sorun yaratmamis drdi doktortoist . Sezaryan olucaz. %3 gibi kordon riski var istersen normal de yapabiliriz dedi doktor. Ama kucuk de olsa risk almak istemedim.. 22 nisan carsamba icin gun aldik. Sabah 8de alcak.. heyecanlandim simdi gun belli olunca sanki daha cok var gibiydi. Tam 39. Haftada olacağız
Kızlar bu arada bende epidural sezeryan oldum inanılmaz rahattı ne baş ne bel ağrısı çektim 10. Gün doktor kontrolümde doktorum beni görünce bakalaldı hiç 10 günlük lohusa gibi durmuyosun dedi :) şimdiki doğum içinde doktorum spinali önermiyo bazı annelerde 1 hafta geçmeyen baş ağrısı yapıyormuş. Dediğine göre anesteziyi yapan doktor ve el becerisiyle ilişkili bu ağrıların olması . Ben yine epidural istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa
iki takım olarak yeter diye düşündüm bendeBen takım bi tane aldım canım sadecne yapsam bilemedim
maşallah canım az kaldı bende çok tedirgin oluyorum çatı muayenesindenBana da iki hafta sonraya verdi canım 37 olacağım çatı ya da bakacak
hangi ürünleri hesapladın canım 200 tl ? ben unıbaby ve mustela arasında gidip gelıorum .Mrb ben de mustela.da karar kıldım. Pahalı evet ama bebeğimin cildine ilk kez değecek kaliteli olsun. Kimyasal olmasın. En azından yaşına kadar diyorum. Ben hesapladım en fazla 200 lira tutuyo. Ürünler de en az 8-9 ay yeter diyolar.
10lu aldim cnm ben. Battaniyesi, ic dis zibini fln da var diye.Kızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
sağol canım önerin için. Bir bakayım dedğin yere. Ben bu kapı süsünü sordum. 130 tl dediler. Fiyat nasıl sizce?Canim kapi susu ve magnetlerde gec kalmistim,cogu kisi bir iki ay sonrasina anca yetisir dedi.instagramda bebeklerin atölyesi var ,sag olsun 3 gun icinde magnet,kapi susu,sepet hepsini yollayacak.fiyatlarda normal.bi bak istersen
Ben girdim dün sıkıcı biraz iyiydi hareketleri bende tedirginm çatı işinden doktor normalde hemen sezaryen demiyor ama çatı darsa normal doğumdan hoşlanmıyorm dedi bakalım nasıl olacakmaşallah canım az kaldı bende çok tedirgin oluyorum çatı muayenesindenhaftaya bende ilk defa nts ye giricem bakalım nasıl çıkıcak
ben camı artık açmıyorum . normalde 2-3 hafta hiç kapanmadan sürekli açık bıraktık camları , dolapların çekmecelerin de hepsi açıktı. ara ara sırkelı su ve bebek şampuanı dalin ile sildim . toplamda 4 5 kez silmişimdir. o kadar. kokusu azaldı hatta yok gibi. ben uyku setini cibinliğimi fln hep yerleştirdim artık . halısını yaydım ( halı dediğime bakmayın kilim gibi antialerjik ve makınada yıkanıyor ) storunu da taktık . sadece dolap içlerine eşyalarını yerleştirmedim.onlar için mayısın ilk haftasını fln beklıorum yıkadım ütüledim hurçladım kaldırdımEmirgül arkadaşıma katılıyorum. Çok doğru. Ben evimi boyatalı 2 hafta bitti fakat hala kokusu çıkmadı. Bebeğin eşyaları hurcun içinde bekliyor. her gün camları açık bırakıp işe gidiyoruz. Nasıl çıkacak bu koku anlamadım. Umarın senin daha çabuk çıkar.denizonar
Benim bi 5'li bi 10'lu takım var canım yeterli olur diye düşünüyorum :)Kızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
Evet ya rahat kızım :):) Sanırım herşey yolunda diye hala 2 hafta da tuttu :)oh ohh maşallahhh yerim ben onuu :) annesi yerini bu kadar çok beğenince bu seferde gelmek bilmiyorlarcanım artık her hafta çağırmıyolarmı iki hafta demis ama ? acaba herşey normal olduğu için mi öyle dedi.
Sağol canım bende onlu alacağım10lu aldim cnm ben. Battaniyesi, ic dis zibini fln da var diye.
aynen bende finale girebileceğimi sanmıyorum . şuanda vizeye de o yuzden çalışasım hiç ama hiç yok . durumum ne olur erken mi vaktındemi bilemem ama bizimde doktor normalde 28 mayıs gibi gozukuyor ama 15 inden sonra beklemeye baslarız dedidenizonar ben kızımla gidicem :) ama pek ümidim yok kesin kaldım finale zaten giremeyebilirim drum doğumun 20-25 arası olabilir dedi şaka gibi parayı yatırmadan önce deseydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?