- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Hayırlısı olsun canım sağ salim bebisine kavusman dileğiyleKızlar naber? 27 nisana gün verdi doktorum. Allahın izniyle 12 gün bi şey kaldı oğluşa ama doğum korkum çok fazla. Sez. Olucam kesin sadece genel mi spinal mi ona karar veremedim. Cuma kontrolüm var yine doktorla konuşucam bakalım ne dicek. Sizlerden tecrübesi olanlar varsa dinlemek isterim
eşyaları mı yerleştirdiniz dolaplara ? eğer öyle ise eşyalara koku sindiğini yakın bi arkdsmdan duydum o hepsini tekrar yıkamak zorunda kalmıştı . bizimde çok gitmedi ama yeni yeni azaldı kokusu. girdiğinde içeri kokmuyor gibi yeni mobılya kokusu var o kadar. ben sirkeli su ile sildim mobılyaları iç dış. sizde deneyin derim.bide dolap kapakları açık ve camda açık tuttuk 2 3 haftakizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo
ben bi tane 10 hastane çıkışı aldım canım . bitanede tulum o kadar.Kızlar ben bi tane Beşli hastane çıkışı aldım bir tane daha alacağım onlu mu yirmili mi alayım siz kaçli aldınız
ben camı artık açmıyorum . normalde 2-3 hafta hiç kapanmadan sürekli açık bıraktık camları , dolapların çekmecelerin de hepsi açıktı. ara ara sırkelı su ve bebek şampuanı dalin ile sildim . toplamda 4 5 kez silmişimdir. o kadar. kokusu azaldı hatta yok gibi. ben uyku setini cibinliğimi fln hep yerleştirdim artık . halısını yaydım ( halı dediğime bakmayın kilim gibi antialerjik ve makınada yıkanıyor ) storunu da taktık . sadece dolap içlerine eşyalarını yerleştirmedim.onlar için mayısın ilk haftasını fln beklıorum yıkadım ütüledim hurçladım kaldırdım
dar olduğu zaman çok zor oluyor canım hem dr için hem anne için bu yüzden dolayı pek yanaşmıyolar arakdaşımında dar olmasına rağmen çok ısrar edince normal yaptırdılar epidural oldu. inşallah müsait oluruzda normal olur sezeryan olmayı hiç istemiyorum daha önceden ameliyat çok olduğum için dikiş ağrısı istemyiorum artıkBen girdim dün sıkıcı biraz iyiydi hareketleri bende tedirginm çatı işinden doktor normalde hemen sezaryen demiyor ama çatı darsa normal doğumdan hoşlanmıyorm dedi bakalım nasıl olacak
maşallahhh canım aman iyi olsunlar diye diye yerlerini sağlamlaştırdıkBenim bi 5'li bi 10'lu takım var canım yeterli olur diye düşünüyorum :)
Evet ya rahat kızım :):) Sanırım herşey yolunda diye hala 2 hafta da tuttu :)
Canım normalde de dikiş agrisi çok oluyor eğer doktor çatin musait degil derse israrci olma olur mu, inan karnindakiyle asagidaki arasinda dunya kadar fark var, oturamiyorsun yatamiyorsun wc ye cikmak hele ayri bir işgence. İnşallah normal doguma uygunsundur agrisiz sancisiz dikişsiz olur doğumundar olduğu zaman çok zor oluyor canım hem dr için hem anne için bu yüzden dolayı pek yanaşmıyolar arakdaşımında dar olmasına rağmen çok ısrar edince normal yaptırdılar epidural oldu. inşallah müsait oluruzda normal olur sezeryan olmayı hiç istemiyorum daha önceden ameliyat çok olduğum için dikiş ağrısı istemyiorum artıkhakkımızda hayırlısı olsun canım
İlk dogumumda benimde cikmisti , doktor 5 gun icinde dogurursun muhtemelen bukadar sanciyla demisti 2 gun sonra doguma gittim. Hic belli olmaz ama yinede hazirlikli ol canim doktorun herhangi bir uyarida bulunmadimi?kızlar bizim bugün nst de sancı çıktı, 100 e kadar hemde, rahimde de yumuşama var, erken mi doğar acaba ???
Ben istesem de uyuyamiyorum ki canım sabah oksa da kalksam artık diye saatleri sayıyorum. Her tarafım ağrıyor. Ama akşam oldu mu erkenden tvnin karşısında uyuyorum eşim de onu yalnız bırakıyorum diye söyleniyor :) ne zamana kadar calisacaksin canımara ara uzan o zaman tatlım bizden biraz daha şanslısınız ben artık sabahları kalkamıyorum bir saat daha uyumak için neler neler verirdim
belli olmaz dedi, erken olabilir, ama bazen 3cm açıklıkla bile 3-4 hafta daha durabiliyor dedi, takip edeceğiz dedi canım, hayırlısı olsun artık...İlk dogumumda benimde cikmisti , doktor 5 gun icinde dogurursun muhtemelen bukadar sanciyla demisti 2 gun sonra doguma gittim. Hic belli olmaz ama yinede hazirlikli ol canim doktorun herhangi bir uyarida bulunmadimi?
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kavuştursun siziSelam kizlar.. doktordan geldik biz. 2950 gr olmusuz. Kordon hala boynunda bir tur halinde ancak herhangi bir sorun yaratmamis drdi doktor @toist. Sezaryan olucaz. %3 gibi kordon riski var istersen normal de yapabiliriz dedi doktor. Ama kucuk de olsa risk almak istemedim.. 22 nisan carsamba icin gun aldik. Sabah 8de alcak.. heyecanlandim simdi gun belli olunca sanki daha cok var gibiydi. Tam 39. Haftada olacağız
aynen benimde öyle oldu valla hayırllısı artık napalım onlardan kıymetli değiller nasipte varsa girerizaynen bende finale girebileceğimi sanmıyorum . şuanda vizeye de o yuzden çalışasım hiç ama hiç yok . durumum ne olur erken mi vaktındemi bilemem ama bizimde doktor normalde 28 mayıs gibi gozukuyor ama 15 inden sonra beklemeye baslarız dedi
inşallah müsaittir canım tabikide önce sağlık hangisi ikimiz için uygunsa o olsun bakalım ne dicek dr. karnındaki dikiş olayını fazlasıyla çektim inşallah bide alttakinin tadına bakmam :)Canım normalde de dikiş agrisi çok oluyor eğer doktor çatin musait degil derse israrci olma olur mu, inan karnindakiyle asagidaki arasinda dunya kadar fark var, oturamiyorsun yatamiyorsun wc ye cikmak hele ayri bir işgence. İnşallah normal doguma uygunsundur agrisiz sancisiz dikişsiz olur doğumun
ay kuzum ben yazacaktım sen benden önce davrandım hem kasıklarım ağrıyor hemde göbek deliğimin biraz aşağısı sancılanıyor anlamadım gitti bu haftalarda oluyor demem kikızlar sabahtan beri kasıklarımda agrı war benmki kafasıyla asagıda bişeyler yapıyo sanırım acaba kanala falan mı girmeye calısıyo ince ince sızlıyo kasıklarımda bisey
Iyi olmalarına çok sevindim canım. .Merhaba deryacım, ikizler gayet iyi, mytwin de çok iyi şükür :) Dua etmeye devam sağlıcakla çıksınlar inşallah hastaneden :)
Ben de dünden beri bunu araştırıyorum ama karar veremedim hangisi daha iyi. .Canım yazmak uzun geldi :) spinalde zar geçişi olduğu için açılan delikte beyin omurilik sıvısı sızabiliyor bu da annelerin %40 ında şiddetli baş ağrısına neden olabiliyormuş epiduralden dezavantajı buEki Görüntüle 1494897
valla demekki evde olsanda olmasanda o tv karşısında sızmak tüm hamilelere has bişey :) :) benim bir buçuk haftam kaldı canım inşallah sonra kısmetse evdeyim :)Ben istesem de uyuyamiyorum ki canım sabah oksa da kalksam artık diye saatleri sayıyorum. Her tarafım ağrıyor. Ama akşam oldu mu erkenden tvnin karşısında uyuyorum eşim de onu yalnız bırakıyorum diye söyleniyor :) ne zamana kadar calisacaksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?