2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlısı olsun canım sağ salim bebisine kavusman dileğiyle

kizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo
eşyaları mı yerleştirdiniz dolaplara ? eğer öyle ise eşyalara koku sindiğini yakın bi arkdsmdan duydum o hepsini tekrar yıkamak zorunda kalmıştı . bizimde çok gitmedi ama yeni yeni azaldı kokusu. girdiğinde içeri kokmuyor gibi yeni mobılya kokusu var o kadar. ben sirkeli su ile sildim mobılyaları iç dış. sizde deneyin derim.bide dolap kapakları açık ve camda açık tuttuk 2 3 hafta

Bebegin dolaplarinin kokusu ciksin diye bende 3 hafta gece gunduz camlari cekmeceleri kapaklari acik birakip arada toz sabunla sildirdim gecen haftada kapitonelerini serip eşyalarini yerleştirdim onceden yikayip utuleyip hurclamistim. Sadece yataği kaldi haftayada uyku setini yikayip sericem inşallah toz olmasin dedim. Hafifte olsa hala biraz koku var ben minik minik lavanta keseleri koydum dolap cekmece iclerine

Ben girdim dün sıkıcı biraz iyiydi hareketleri bende tedirginm çatı işinden doktor normalde hemen sezaryen demiyor ama çatı darsa normal doğumdan hoşlanmıyorm dedi bakalım nasıl olacak
dar olduğu zaman çok zor oluyor canım hem dr için hem anne için bu yüzden dolayı pek yanaşmıyolar arakdaşımında dar olmasına rağmen çok ısrar edince normal yaptırdılar epidural oldu. inşallah müsait oluruzda normal olur sezeryan olmayı hiç istemiyorum daha önceden ameliyat çok olduğum için dikiş ağrısı istemyiorum artık hakkımızda hayırlısı olsun canım

kızlar bizim bugün nst de sancı çıktı, 100 e kadar hemde, rahimde de yumuşama var, erken mi doğar acaba ???

Canım normalde de dikiş agrisi çok oluyor eğer doktor çatin musait degil derse israrci olma olur mu, inan karnindakiyle asagidaki arasinda dunya kadar fark var, oturamiyorsun yatamiyorsun wc ye cikmak hele ayri bir işgence. İnşallah normal doguma uygunsundur agrisiz sancisiz dikişsiz olur doğumun

kızlar sabahtan beri kasıklarımda agrı war benmki kafasıyla asagıda bişeyler yapıyo sanırım acaba kanala falan mı girmeye calısıyo ince ince sızlıyo kasıklarımda bisey

kızlar bizim bugün nst de sancı çıktı, 100 e kadar hemde, rahimde de yumuşama var, erken mi doğar acaba ???
İlk dogumumda benimde cikmisti , doktor 5 gun icinde dogurursun muhtemelen bukadar sanciyla demisti 2 gun sonra doguma gittim. Hic belli olmaz ama yinede hazirlikli ol canim doktorun herhangi bir uyarida bulunmadimi?

ara ara uzan o zaman tatlım bizden biraz daha şanslısınız ben artık sabahları kalkamıyorum bir saat daha uyumak için neler neler verirdim
Ben istesem de uyuyamiyorum ki canım sabah oksa da kalksam artık diye saatleri sayıyorum. Her tarafım ağrıyor. Ama akşam oldu mu erkenden tvnin karşısında uyuyorum eşim de onu yalnız bırakıyorum diye söyleniyor :) ne zamana kadar calisacaksin canım

İlk dogumumda benimde cikmisti , doktor 5 gun icinde dogurursun muhtemelen bukadar sanciyla demisti 2 gun sonra doguma gittim. Hic belli olmaz ama yinede hazirlikli ol canim doktorun herhangi bir uyarida bulunmadimi?
belli olmaz dedi, erken olabilir, ama bazen 3cm açıklıkla bile 3-4 hafta daha durabiliyor dedi, takip edeceğiz dedi canım, hayırlısı olsun artık...

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kavuştursun sizi

aynen benimde öyle oldu valla hayırllısı artık napalım onlardan kıymetli değiller nasipte varsa gireriz

inşallah müsaittir canım tabikide önce sağlık hangisi ikimiz için uygunsa o olsun bakalım ne dicek dr. karnındaki dikiş olayını fazlasıyla çektim inşallah bide alttakinin tadına bakmam :)

kızlar sabahtan beri kasıklarımda agrı war benmki kafasıyla asagıda bişeyler yapıyo sanırım acaba kanala falan mı girmeye calısıyo ince ince sızlıyo kasıklarımda bisey
ay kuzum ben yazacaktım sen benden önce davrandım hem kasıklarım ağrıyor hemde göbek deliğimin biraz aşağısı sancılanıyor anlamadım gitti bu haftalarda oluyor demem ki

Kızlar selamlar ne kadar çok sayfa atlamışız kayınbiraderimi evlendirdim geldim
Kızlar ilk kızımın adı BEREN, Berene uygun anlam olarak bir isim arıyorum Hadi isim bulalım yardım edin

kızlar merhaba ben de doktordan geldim şimdi yaramaz kızım hemen gelmek istiyor doğum kanalına yerleşmiş, 2800 görünüyor ama kafasını ölçemedi bile doktor baya gitmiş vajinal muayene yaptı açılma olmamış ama nst de sancı çıkıyor her an olabilir çok yürüme de bu haftayı tamamlasın dedi. aslında baya da var doğuma ama kızlar erken mi geliyo napıyo korkuttu beni :)

Merhaba deryacım, ikizler gayet iyi, mytwin de çok iyi şükür :) Dua etmeye devam sağlıcakla çıksınlar inşallah hastaneden :)
Iyi olmalarına çok sevindim canım. .
Ben de dünden beri bunu araştırıyorum ama karar veremedim hangisi daha iyi. .

valla demekki evde olsanda olmasanda o tv karşısında sızmak tüm hamilelere has bişey :) :) benim bir buçuk haftam kaldı canım inşallah sonra kısmetse evdeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…