2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bizim bugün nst de sancı çıktı, 100 e kadar hemde, rahimde de yumuşama var, erken mi doğar acaba ???
Dün benim de vardı 1 yerde 100 3 yerde 60 ama doktorum süper dedi ama tepecikler dar geniş değil, senin nasıl? Bana hatta 2 hafta sonra gel dedi

Maşallah yavruna, hemen de ne işi varmış da kanala giriyor :):):) Şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun, bol bol dinlen arkadaşım, az iş yap mümkün olduğunca

bende kahveyi duymuştum . türk kahvesi. bende onu yapmıştım küçük küçük tabak altlıklarına koyup serpmiştim tüm çekmece içlerine o tabakları. koku acayip değişmişti.kahve kokuyodu oda :) ama kokudan eser yoktu tabı mobılyaların.kahve kokusu gitti mobılyalarda oyle çok kokmuyor.
bende uyku seti ve yatagı hazırladıgım için camı açıp bırakmıyorum toz olmasın diye.biraz açıyorum sonra kapıyorum

Bol bol yat dinlen canım, inşallah bir hafta daha durur annesinin karnında kuzucuk, Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin inş

evet yerlestirdim napayim korkuodm erken dogum olur diye.. kiyafetleri kokluyorum dalin kokuyo.. sirkeli suyla silsem sirke kokusu kalmazmi

cnm 38 den sonra sıkıntı yokkı erkene gırmıyor o zmn hatta 37 bıle erkene gırmıyor bnm bebek 32 de kanaldaydı ve halada orda ben keske 37 yı gorebılsem dıe dua edıyorum her an gelebılır kızım bence canını sıkma bak bnmkı 2 haftadır ıcerde daha snn de 2 hafta daha dursa super

evet yerlestirdim napayim korkuodm erken dogum olur diye.. kiyafetleri kokluyorum dalin kokuyo.. sirkeli suyla silsem sirke kokusu kalmazmi
sirke kokusu uçup gidiyor ve mobılyalara asla zarar vermiyor. mobılyanın kokusunuda alıyor o yuzden onerıyorlar. ilk sildiğimde bende elim sirke kokuyor diye dolaba eğilip eğilip kokladım. ama hiç koku kalmadı sildim sildim çıktım dolaplardan.dene bence.evi bile sirke ile temizliyor çoğu kadın yer sil kullanmamak için

ayy maşallah seninki daha erken girmiş görüyo musun şu yaramazları :) sancı falan da çıkınca ne bileyim artık heyecan sardı, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

tamam aksam esime sildiriyorm ozaman tesekkur ederimmmmmm cok sagol :)

ay bilmiyorum korkuttu beni :) ama çok beklemeyecek belli ki, hayırlısı olsun inşallah hepimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…