Sarya isminin anlamı nedir acaba hiç duymamıştım ?:):) Gayet keyfi yerinde Sarya hanımın :) 2621 gr 46 cm olmuş teyzesi, suyumuzda yeterli dedi doktor amcası nst de süpermiş :) 2 hafta sonraya randevu verdi
Dün benim de vardı 1 yerde 100 3 yerde 60 ama doktorum süper dedi ama tepecikler dar geniş değil, senin nasıl? Bana hatta 2 hafta sonra gel dedikızlar bizim bugün nst de sancı çıktı, 100 e kadar hemde, rahimde de yumuşama var, erken mi doğar acaba ???
Maşallah yavruna, hemen de ne işi varmış da kanala giriyor :):):) Şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun, bol bol dinlen arkadaşım, az iş yap mümkün olduğuncakızlar merhaba ben de doktordan geldim şimdi yaramaz kızım hemen gelmek istiyor doğum kanalına yerleşmiş, 2800 görünüyor ama kafasını ölçemedi bile doktor baya gitmiş vajinal muayene yaptı açılma olmamış ama nst de sancı çıkıyor her an olabilir çok yürüme de bu haftayı tamamlasın dedi. aslında baya da var doğuma ama kızlar erken mi geliyo napıyo korkuttu beni :)
bende kahveyi duymuştum . türk kahvesi. bende onu yapmıştım küçük küçük tabak altlıklarına koyup serpmiştim tüm çekmece içlerine o tabakları. koku acayip değişmişti.kahve kokuyodu oda :) ama kokudan eser yoktu tabı mobılyaların.kahve kokusu gitti mobılyalarda oyle çok kokmuyor.Bebegin dolaplarinin kokusu ciksin diye bende 3 hafta gece gunduz camlari cekmeceleri kapaklari acik birakip arada toz sabunla sildirdim gecen haftada kapitonelerini serip eşyalarini yerleştirdim onceden yikayip utuleyip hurclamistim. Sadece yataği kaldi haftayada uyku setini yikayip sericem inşallah toz olmasin dedim. Hafifte olsa hala biraz koku var ben minik minik lavanta keseleri koydum dolap cekmece iclerine
Bol bol yat dinlen canım, inşallah bir hafta daha durur annesinin karnında kuzucuk, Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin inşkızlar merhaba ben de doktordan geldim şimdi yaramaz kızım hemen gelmek istiyor doğum kanalına yerleşmiş, 2800 görünüyor ama kafasını ölçemedi bile doktor baya gitmiş vajinal muayene yaptı açılma olmamış ama nst de sancı çıkıyor her an olabilir çok yürüme de bu haftayı tamamlasın dedi. aslında baya da var doğuma ama kızlar erken mi geliyo napıyo korkuttu beni :)
Hadi hayırlısı olsun canım az kalmıs :)valla demekki evde olsanda olmasanda o tv karşısında sızmak tüm hamilelere has bişey :) :) benim bir buçuk haftam kaldı canım inşallah sonra kısmetse evdeyim :)
evet canım çıktı . onaylandı .kızlar babalık izni 5 güne çıktı mı, en son 3 idi..
bende şimdi kızıma defne beren koyucam rabbim nasip ederse :)Kızlar selamlar ne kadar çok sayfa atlamışız kayınbiraderimi evlendirdim geldim
Kızlar ilk kızımın adı BEREN, Berene uygun anlam olarak bir isim arıyorum Hadi isim bulalım yardım edin
SELEN geldı aklıma canımKızlar selamlar ne kadar çok sayfa atlamışız kayınbiraderimi evlendirdim geldim
Kızlar ilk kızımın adı BEREN, Berene uygun anlam olarak bir isim arıyorum Hadi isim bulalım yardım edin
evet yerlestirdim napayim korkuodm erken dogum olur diye.. kiyafetleri kokluyorumeşyaları mı yerleştirdiniz dolaplara ? eğer öyle ise eşyalara koku sindiğini yakın bi arkdsmdan duydum o hepsini tekrar yıkamak zorunda kalmıştı . bizimde çok gitmedi ama yeni yeni azaldı kokusu. girdiğinde içeri kokmuyor gibi yeni mobılya kokusu var o kadar. ben sirkeli su ile sildim mobılyaları iç dış. sizde deneyin derim.bide dolap kapakları açık ve camda açık tuttuk 2 3 hafta
cnm 38 den sonra sıkıntı yokkı erkene gırmıyor o zmn hatta 37 bıle erkene gırmıyor bnm bebek 32 de kanaldaydı ve halada orda ben keske 37 yı gorebılsem dıe dua edıyorum her an gelebılır kızım bence canını sıkma bak bnmkı 2 haftadır ıcerde daha snn de 2 hafta daha dursa superkızlar merhaba ben de doktordan geldim şimdi yaramaz kızım hemen gelmek istiyor doğum kanalına yerleşmiş, 2800 görünüyor ama kafasını ölçemedi bile doktor baya gitmiş vajinal muayene yaptı açılma olmamış ama nst de sancı çıkıyor her an olabilir çok yürüme de bu haftayı tamamlasın dedi. aslında baya da var doğuma ama kızlar erken mi geliyo napıyo korkuttu beni :)
Özgür kadın demek :)Sarya isminin anlamı nedir acaba hiç duymamıştım ?
Maşallahh sizeeee, dönmesine de çok sevindim :):)2100 gram olmuşuz,45 cm boy ve dönmüş bebek:):)
sirke kokusu uçup gidiyor ve mobılyalara asla zarar vermiyor. mobılyanın kokusunuda alıyor o yuzden onerıyorlar. ilk sildiğimde bende elim sirke kokuyor diye dolaba eğilip eğilip kokladım. ama hiç koku kalmadı sildim sildim çıktım dolaplardan.dene bence.evi bile sirke ile temizliyor çoğu kadın yer sil kullanmamak içinevet yerlestirdim napayim korkuodm erken dogum olur diye.. kiyafetleri kokluyorumdalin kokuyo.. sirkeli suyla silsem sirke kokusu kalmazmi
Niyeyse bende özgür kelimesi hep ürkütür heran çekip gidecekmiş gibi akıllı olsun bilgili olsun komik ama özgür olmasın otoriter yapım ile alakalı galibaÖzgür kadın demek :)
Maşallahh sizeeee, dönmesine de çok sevindim :):)
cnm 38 den sonra sıkıntı yokkı erkene gırmıyor o zmn hatta 37 bıle erkene gırmıyor bnm bebek 32 de kanaldaydı ve halada orda ben keske 37 yı gorebılsem dıe dua edıyorum her an gelebılır kızım bence canını sıkma bak bnmkı 2 haftadır ıcerde daha snn de 2 hafta daha dursa super
tamam aksam esime sildiriyorm ozamansirke kokusu uçup gidiyor ve mobılyalara asla zarar vermiyor. mobılyanın kokusunuda alıyor o yuzden onerıyorlar. ilk sildiğimde bende elim sirke kokuyor diye dolaba eğilip eğilip kokladım. ama hiç koku kalmadı sildim sildim çıktım dolaplardan.dene bence.evi bile sirke ile temizliyor çoğu kadın yer sil kullanmamak için
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin adıyla büyüsün insallahbende şimdi kızıma defne beren koyucam rabbim nasip ederse :)
anlamıda güzel aslında aramaya devamSELEN geldı aklıma canım
ay bilmiyorum korkuttu beni :) ama çok beklemeyecek belli ki, hayırlısı olsun inşallah hepimize :))Dün benim de vardı 1 yerde 100 3 yerde 60 ama doktorum süper dedi ama tepecikler dar geniş değil, senin nasıl? Bana hatta 2 hafta sonra gel dedi
Maşallah yavruna, hemen de ne işi varmış da kanala giriyor :):):) Şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun, bol bol dinlen arkadaşım, az iş yap mümkün olduğunca
inşallah hepimize o güzel kokuyu hayırlısıyla tattırsın :)Bol bol yat dinlen canım, inşallah bir hafta daha durur annesinin karnında kuzucuk, Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?