2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlarrrrrrrrrrrrrrr konu actim ama cevap veren cok olmadi.. benim 23 gun kaldi bebegin kafasi asagidaaaaa normal gorunuyo suanlik.. Ama ben biseyi unuttum sanirim..Benim kalbimin kapakciginda 4 5 sene oldu sarkma var demislerdi..
Cok uzulursem agriyo.. cok heycanlanirsamda gumgum cikicak gibi fazla etki oluyo..
sizce bu normal doguma engelmi cuma gitcem doktora ama cok merak ediyorm bilen varmi?????????

Niyeyse bende özgür kelimesi hep ürkütür heran çekip gidecekmiş gibi akıllı olsun bilgili olsun komik ama özgür olmasın otoriter yapım ile alakalı galiba
:):) Biz de anne ve baba da özgür ruhluyuz zaten genetik olarak kızım da özgürlüğe yatkın doğacak :):) Çantasını alıp gidecek anne ben özgürüm diye haha :) Rabbim isimleriyle yaşatsın, ömürlerini bereketli eylesin

ay bilmiyorum korkuttu beni :) ama çok beklemeyecek belli ki, hayırlısı olsun inşallah hepimize :))
İnşallah sağlıkla istedikleri zamanda dünyaya gelsinler :)

Bence bunu bize değil bir doktora danış, ciddi bir konu çünkü

ay kuzum ben yazacaktım sen benden önce davrandım hem kasıklarım ağrıyor hemde göbek deliğimin biraz aşağısı sancılanıyor anlamadım gitti bu haftalarda oluyor demem ki
bnm sabahtan beri sandalyede otrrken hafif eğilsem artıyor hep dümdük duruyorum :))))
göbek değilinin etrafında bnmde war bide cok kasınıyoor etrafı içten içten deliricem (((
randevuyada 6 gun wr dha.

Bence bunu bize değil bir doktora danış, ciddi bir konu çünkü
sorucam ama daha dun aksam biyerde gorunce konu dank ettii hic aklima bile gelmedi onemsemedim cunku ilac falan kullanmiyorm.. bu sarkma kadinlarin %90 var demisti doktor.. ondan sordum cumaya kadar meraktan olcem.. dedm acaba hem oyle olup hem normal yapan varmi

Canim insallah herşey güzel olur, bende şiddetli basurdan dolayı sezeryan olacagim , doğum sonrasi hikayenin paylasir misin benimle
bende de çatlak var canım memesi de var.ileri düzeyde değilim diye tahmın edıyorum krem verdi doktorum.normal doğuma engel değil dedi.normal dogum catlagımı hemeroıde donusturecek muhtemeln ama olabilirse yapacagım ben yıne de.senin basurun uzun suredır mı var.

yusuf uras canım

Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.

Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)
su nasıl birden azalıyor canım.eskisinden daha az su içmiyosundur heralde.

Haydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.
aynen bende..

Hadi hayırlısı olsun canım az kalmıs :)

Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin adıyla büyüsün insallah

anlamıda güzel aslında aramaya devam
aminn cümlemizinki inşallahh

bnm sabahtan beri sandalyede otrrken hafif eğilsem artıyor hep dümdük duruyorum :))))
göbek değilinin etrafında bnmde war bide cok kasınıyoor etrafı içten içten deliricem (((
randevuyada 6 gun wr dha.
aynen valla eve gidip hemen duş alıcam belki biraz yumuşar karnım çok sert özeliklle sağ tarafım taş gibi oldu benimde haftaya çarşamba randevum daha çok var benim yorgunluktan olabili riş yerinde çok yoğunum evde koşturuyorum gecede uyuyamıyorum artık halim kalmadı

Canım sen Masal düşünüyordun diye kalmış aklımda,yanlış mı hatırlıyorum yoksa fikir mi değiştirdiniz?
evet kuzum masal düşünüyoduk ama defneyi daha çok beğenmeye başladım eşimde beren olsun diye uttuturunca defne beren koyalım dedik :)

Hiçbir fikrim yok ama buraya yazdiğin kadarıyla ciddi bir konu gibi görünüyor sana en sağlikli bilgiyi doktorun verecektir canım, mutlaka doktoruna danış

2100 gram olmuşuz,45 cm boy ve dönmüş bebek:):)
Maşallah bebeğine nasıl da biliyorlar dönmeleri gereken zamanı, üzmemiş annesini aferin ona :)

Ben de bilmiyorum canım azalıyormuş son haftalarda git gide. İnşallah ona yetecek kadar kalır. Hayır aksine daha çok içiyorum.

bnmde sürmediğim sey kalmadı yumusasın diye sabah duş aldım bn ama bi faydası olmadı benmki yorgunluktan değil sanırım akrobasi hareketleri yapıyor içerde karnımda gerginleşiyor sığmıyor heralde artıkkk içeri (

Iyi olmalarına çok sevindim canım. .

Ben de dünden beri bunu araştırıyorum ama karar veremedim hangisi daha iyi. .
Epiduralin artısı daha çok gibi sanki

Evet zaten epidurali her doktor yapamıyor galiba doktorum hastane olarak seçenek sunarken A spinal yapıyor B epidural olmazsa spinale geçiyor En iyi epidurali C yapıyor diye anlattı .
Dediğin gibi doğum şeklinden dolayı da ağrın olmuş olabilir normal kolay değil

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah bebeklerine. Dualarımız sizinle..

Çok güzel ikiside canım adıyla büyüsün inş :)bizde Yusuf Eren le Yusuf Uras arasındayız :)

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Nesi var canım kizinin? Allah Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah canım, biran önce kucağina alip evine gidersin inş kuzularini, dua edicem sizin için

Kızlar selamlar ne kadar çok sayfa atlamışız kayınbiraderimi evlendirdim geldim
Kızlar ilk kızımın adı BEREN, Berene uygun anlam olarak bir isim arıyorum Hadi isim bulalım yardım edin
ceren, yaren, selen,
Canım benim hep 80 100 arası idi nerdeyse. Ben üç haftadır haftalık gidiyorum canım her hafta Salı hastane günümüz. benim tansiyon da yüksek çıktı bi de rahim de yumuşama olunca tırstım biraz

Canım çok şaşırdım ,öncelikle hayırlı olsun,sen içini ferah tut ikisi de çok iyi olacak ve kucağında evine döneceksin inş,dualarımız sizinle..

Canim sende mi? Allahim ikisini de saglikla hastaneden cikarsin insallah kizin icin de bol bol dua ediyorum Allahim senden ayirmasin ikisini de Allaha emanet olsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…