- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
:):) Biz de anne ve baba da özgür ruhluyuz zaten genetik olarak kızım da özgürlüğe yatkın doğacak :):) Çantasını alıp gidecek anne ben özgürüm diye haha :) Rabbim isimleriyle yaşatsın, ömürlerini bereketli eylesinNiyeyse bende özgür kelimesi hep ürkütür heran çekip gidecekmiş gibi akıllı olsun bilgili olsun komik ama özgür olmasın otoriter yapım ile alakalı galiba
İnşallah sağlıkla istedikleri zamanda dünyaya gelsinler :)ay bilmiyorum korkuttu beni :) ama çok beklemeyecek belli ki, hayırlısı olsun inşallah hepimize :))
Bence bunu bize değil bir doktora danış, ciddi bir konu çünkükizlarrrrrrrrrrrrrrr konu actim ama cevap veren cok olmadi.. benim 23 gun kaldi bebegin kafasi asagidaaaaa normal gorunuyo suanlik.. Ama ben biseyi unuttum sanirim..Benim kalbimin kapakciginda 4 5 sene oldu sarkma var demislerdi..
Cok uzulursem agriyo.. cok heycanlanirsamda gumgum cikicak gibi fazla etki oluyo..
sizce bu normal doguma engelmi cuma gitcem doktora ama cok merak ediyorm bilen varmi?????????
bnm sabahtan beri sandalyede otrrken hafif eğilsem artıyor hep dümdük duruyorum :))))ay kuzum ben yazacaktım sen benden önce davrandım hem kasıklarım ağrıyor hemde göbek deliğimin biraz aşağısı sancılanıyor anlamadım gitti bu haftalarda oluyor demem ki
sorucam ama daha dun aksam biyerde gorunce konu dank ettiiBence bunu bize değil bir doktora danış, ciddi bir konu çünkü
Canım sen Masal düşünüyordun diye kalmış aklımda,yanlış mı hatırlıyorum yoksa fikir mi değiştirdiniz?bende şimdi kızıma defne beren koyucam rabbim nasip ederse :)
bende de çatlak var canım memesi de var.ileri düzeyde değilim diye tahmın edıyorum krem verdi doktorum.normal doğuma engel değil dedi.normal dogum catlagımı hemeroıde donusturecek muhtemeln ama olabilirse yapacagım ben yıne de.senin basurun uzun suredır mı var.Canim insallah herşey güzel olur, bende şiddetli basurdan dolayı sezeryan olacagim , doğum sonrasi hikayenin paylasir misin benimle
yusuf uras canımKizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
su nasıl birden azalıyor canım.eskisinden daha az su içmiyosundur heralde.Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.
Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)
aynen bende..Haydi hayırlısı 2 haftadan az kaldı canım :) benim tecrübem yok ama ben sezeryan olursam epidural ya da spinal isteyeceğim.
Hadi hayırlısı olsun canım az kalmıs :)
aminn cümlemizinki inşallahhAllahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin adıyla büyüsün insallah
anlamıda güzel aslında aramaya devam
aynen valla eve gidip hemen duş alıcam belki biraz yumuşar karnım çok sert özeliklle sağ tarafım taş gibi oldu benimde haftaya çarşamba randevum daha çok varbnm sabahtan beri sandalyede otrrken hafif eğilsem artıyor hep dümdük duruyorum :))))
göbek değilinin etrafında bnmde war bide cok kasınıyoor etrafı içten içten deliricem(((
randevuyada 6 gun wr dha.
evet kuzum masal düşünüyoduk ama defneyi daha çok beğenmeye başladım eşimde beren olsun diye uttuturunca defne beren koyalım dedik :)Canım sen Masal düşünüyordun diye kalmış aklımda,yanlış mı hatırlıyorum yoksa fikir mi değiştirdiniz?
Hiçbir fikrim yok ama buraya yazdiğin kadarıyla ciddi bir konu gibi görünüyor sana en sağlikli bilgiyi doktorun verecektir canım, mutlaka doktoruna danışkizlarrrrrrrrrrrrrrr konu actim ama cevap veren cok olmadi.. benim 23 gun kaldi bebegin kafasi asagidaaaaa normal gorunuyo suanlik.. Ama ben biseyi unuttum sanirim..Benim kalbimin kapakciginda 4 5 sene oldu sarkma var demislerdi..
Cok uzulursem agriyo.. cok heycanlanirsamda gumgum cikicak gibi fazla etki oluyo..
sizce bu normal doguma engelmi cuma gitcem doktora ama cok merak ediyorm bilen varmi?????????
Maşallah bebeğine nasıl da biliyorlar dönmeleri gereken zamanı, üzmemiş annesini aferin ona :)2100 gram olmuşuz,45 cm boy ve dönmüş bebek:):)
Ben de bilmiyorum canım azalıyormuş son haftalarda git gide. İnşallah ona yetecek kadar kalır. Hayır aksine daha çok içiyorum.bende de çatlak var canım memesi de var.ileri düzeyde değilim diye tahmın edıyorum krem verdi doktorum.normal doğuma engel değil dedi.normal dogum catlagımı hemeroıde donusturecek muhtemeln ama olabilirse yapacagım ben yıne de.senin basurun uzun suredır mı var.
yusuf uras canım
su nasıl birden azalıyor canım.eskisinden daha az su içmiyosundur heralde.
aynen bende..
bnmde sürmediğim sey kalmadı yumusasın diye sabah duş aldım bn ama bi faydası olmadı benmki yorgunluktan değil sanırım akrobasi hareketleri yapıyor içerde karnımda gerginleşiyor sığmıyor heralde artıkkk içeriaminn cümlemizinki inşallahh
aynen valla eve gidip hemen duş alıcam belki biraz yumuşar karnım çok sert özeliklle sağ tarafım taş gibi oldu benimde haftaya çarşamba randevum daha çok varbenim yorgunluktan olabili riş yerinde çok yoğunum evde koşturuyorum gecede uyuyamıyorum artık halim kalmadı
evet kuzum masal düşünüyoduk ama defneyi daha çok beğenmeye başladım eşimde beren olsun diye uttuturunca defne beren koyalım dedik :)
hayır doğum izni ayrı 16 hafta bende aldım çünkü rapor oradan biliyorumcnm sadece heyet raporunda etkilemiyor di mi onun dışındakilerin hepsi normalde düşüyor
Epiduralin artısı daha çok gibi sankiIyi olmalarına çok sevindim canım. .
Ben de dünden beri bunu araştırıyorum ama karar veremedim hangisi daha iyi. .
Evet zaten epidurali her doktor yapamıyor galiba doktorum hastane olarak seçenek sunarken A spinal yapıyor B epidural olmazsa spinale geçiyor En iyi epidurali C yapıyor diye anlattı .Bende deli gibi doktor arastirip (sirf epidural için) oyle epidural aldim ama bel agrisi kaldi bende belkide dogumdan kaynaklaniyordur benimki normal dogumdu çunki birde ben çok koca gobekli oluyorum hamileyken:) zavalli belim taşimaktanda bukadar agriyor olabilir. Anestezi doktoru çok önemli bencede herkese guvenilmez sipinalde de epiduralde de
Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah bebeklerine. Dualarımız sizinle..Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Çok güzel ikiside canım adıyla büyüsün inş :)bizde Yusuf Eren le Yusuf Uras arasındayız :)aminn cümlemizinki inşallahh
aynen valla eve gidip hemen duş alıcam belki biraz yumuşar karnım çok sert özeliklle sağ tarafım taş gibi oldu benimde haftaya çarşamba randevum daha çok varbenim yorgunluktan olabili riş yerinde çok yoğunum evde koşturuyorum gecede uyuyamıyorum artık halim kalmadı
evet kuzum masal düşünüyoduk ama defneyi daha çok beğenmeye başladım eşimde beren olsun diye uttuturunca defne beren koyalım dedik :)
Nesi var canım kizinin? Allah Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah canım, biran önce kucağina alip evine gidersin inş kuzularini, dua edicem sizin içinKızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
ceren, yaren, selen,Kızlar selamlar ne kadar çok sayfa atlamışız kayınbiraderimi evlendirdim geldim
Kızlar ilk kızımın adı BEREN, Berene uygun anlam olarak bir isim arıyorum Hadi isim bulalım yardım edin
Canım benim hep 80 100 arası idi nerdeyse. Ben üç haftadır haftalık gidiyorum canım her hafta Salı hastane günümüz. benim tansiyon da yüksek çıktı bi de rahim de yumuşama olunca tırstım birazDün benim de vardı 1 yerde 100 3 yerde 60 ama doktorum süper dedi ama tepecikler dar geniş değil, senin nasıl? Bana hatta 2 hafta sonra gel dedi
Maşallah yavruna, hemen de ne işi varmış da kanala giriyor :):):) Şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun, bol bol dinlen arkadaşım, az iş yap mümkün olduğunca
Canım çok şaşırdım ,öncelikle hayırlı olsun,sen içini ferah tut ikisi de çok iyi olacak ve kucağında evine döneceksin inş,dualarımız sizinle..Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Canim sende mi? Allahim ikisini de saglikla hastaneden cikarsin insallah kizin icin de bol bol dua ediyorum Allahim senden ayirmasin ikisini de Allaha emanet olsunlar insallahKızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?