2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben oğlum ilk doğduğunda hametan pomat kullanıyodum desitinle tanışmamıştım daha ilk günler cildi ince ve hassas olduğu için kızarmasına bile izin vermeden her açtığımda minik minik sürüyordum 2-3 hafta sonra toparlanıp her gün banyo yapmaya başlayınca sadece kakasından sonra krem sürmeye başladım evdeki hametanlar bitince desitin vardı onu kullanmaya başladım :). Tabi desitin hametandan daha yoğun ve etkili olduğu için günde bir kere sürmek de yeterli olabilir . Sen bebişin durumuna göre bakıp ayarlarsın zaten canım

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin

Hayırlı uğurlu ve çok geçmiş olsun minik yavrularınıza Allah şifa versin sağlıcakla tez zamanda kucağınıza alın inşallah

Bende pisik kremi alacaktım ama bebeği olan arkadaşlarım en güzelinin dogal zeytinyağı olduğunu söylediler. Ben kızım için zeytinyağı kullanacağım. Gunde 1 kez 10 dk poposunu açık bırakırım. İnşallah pisik olmaz.

kizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo
Bizimki de gecmedi cnm,ben de asmistim daha sonra koku siner diye topladim,icim rahat etmedi tekrar yikadim.bence asma hurca koy. Bi daha yikamak zorunda kalirsin benim gibi

Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Canım Allah analı babalı büyütsün. Veballerinde en kısa zamanda yanında olacaklar hiç korkma. Dualarımız seninle

hangi ürünleri hesapladın canım 200 tl ? ben unıbaby ve mustela arasında gidip gelıorum .
Sabun
Konak önleyici şampuan
Sac ve vücut şampuanı
Vücut losyonu
Durulanmayan temizleyici
Masaj yağı
Bebek parfümü

En iyisi fiyatlı foto ekliyim gereksiz buldukların olabilir. Pişik kremi almicam desitin aldım.

Kardiologuna danisman lazim bende de kalp yetmezligi var ben riske atmayAcagim,seni bu kadar cok etkiliyorsa izin vermez bence normal doguma

Rabbim şifa versin canım benim, inşallah kızım da iyi olacaktır. Dualarımız sizinle. Rabbim Sağlıcakla evine götürmeyi nasip etsin

Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
Ben Varım canım serumdan sonra düzeldim. Yorgunluğa bağlı olmuştu. İnşallah geçecektir sakin ol canım.

Mayıscılar Nisan'a kayıyor . Allah yardımcınız olsun, bebeklerinize sağlık sıhhat versin inş. kızlar..

kıızlar bisey sorcam. gobek delıgımın ıcıne kremkaçtı. sıldım ama bısey olurmu ıcıne kaçsa. elleyince bı tuhaf sankı ondan tırstım

ayy maşallah seninki daha erken girmiş görüyo musun şu yaramazları :) sancı falan da çıkınca ne bileyim artık heyecan sardı, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Aynen canım bnmki çok meraklı ama inşallah 37 yi gorurum,sakin ol cnm o vaktinde gelir bu zmnlarda sancı normal DİE biliyorum,insALLAh:)

Hayırdır canım sancı mi çıkıyor. .Rabbim yardımcın olsun.hic korkma üzülme olur mu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…