2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geç OTE="2bilinmeyen, post: 40516185, member: 527953"]Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşaallah.bugünler geçecek ve cocuklarinizi istediğiniz gibi kucaginiza alacaksiniz.kalbinizi ferah tutun bizde duaciniziz.
Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Canım Rabbim acil şifalar versin kızına. Inşallah en kisa zamanda yavrularina kavuşur hastaneden çıkarsınız. Çok güçlü olman gerek her ikisinin de sana çok ihtiyacı var

Canim dualarimiz seninle ve minik kuzularinlaa. Saglikla en kisa surede hep beraber cikarsiniz insallah canim. Allah yar ve yardimcin olsun.

Mayıs bebisleri annelerine çekti resmen bizden daha sabırsız çıktılar. Allahım hepimizin evladına sağlık sıhhat versin sağ salim kucağımıza alıp evimize dönmeyi nasip etsin. .
Buraya bakıyorum bir yandan seviniyorm bir yandan korkuyorum garip Haldeyim şunu hastajane çantasını hazır etmem lazım bundan eminim çikolata şekerleri yapmam lazım bunlar bitmedi ve ben çok değişik halledeyim

Yok canım olur mu öyle şey merak etme. İçine bişey kaçabilecek şekilde olsa çoktan mikrop kapmıştık.
sonlara dogru yedım kafayı yavastan anlaşılan. cuma gunu randevum var.yırmı gun sonraya verdı randevuyu uzadıkcaarıza cıkartıyorum

Buraya bakıyorum bir yandan seviniyorm bir yandan korkuyorum garip Haldeyim şunu hastajane çantasını hazır etmem lazım bundan eminim çikolata şekerleri yapmam lazım bunlar bitmedi ve ben çok değişik halledeyim

Canım hastane çantanı hazırla bir an önce. Ne olur ne olmaz. Hazırlıksız yakalanma sonra. Ben sana diyorum da benim bebişin çantası hazır. Kendi çantam hazır değil neyi bekkiyorsam artık. Her şeyi de almışım bir çantaya yerlestirecem üseniyorum birazdan yapıyım en iyisi. . Bugün ağdaya gittim hazırım ben sanırım ya da değilim bilmiyorum. Hepimiz kafayı yedik sanırım :)

acill bilgi kızlarr!!! sizde de mide bulantısı var mı ilk aylardaki gibi oldum dünden beri her şey kokuyor bana yediğim yemekten tiksiniyorum açım yiyorum ve kusmamak için uyuyorum dünden beri

acill bilgi kızlarr!!! sizde de mide bulantısı var mı ilk aylardaki gibi oldum dünden beri her şey kokuyor bana yediğim yemekten tiksiniyorum açım yiyorum ve kusmamak için uyuyorum dünden beri
var canım ve ben ılk aylarda bıleçok yasamamıstım. bebek yukarlada kıpırdanınca daha cok oluo. soda ısıyorumyanına lımon yıyorum .bi o ıyı gelıo

ariver hanımcım zahmet olucak hazırlasana artık zaten bı anda hazırlanmıo.eksık bısyeler oluo benım mesela kılot almam lazım gecen corap aldım koydum

canim artik yapcak pek fazla bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…