Çok geç OTE="2bilinmeyen, post: 40516185, member: 527953"]Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşaallah.bugünler geçecek ve cocuklarinizi istediğiniz gibi kucaginiza alacaksiniz.kalbinizi ferah tutun bizde duaciniziz.
Canım Rabbim acil şifalar versin kızına. Inşallah en kisa zamanda yavrularina kavuşur hastaneden çıkarsınız. Çok güçlü olman gerek her ikisinin de sana çok ihtiyacı var
Mayıs bebisleri annelerine çekti resmen bizden daha sabırsız çıktılar. Allahım hepimizin evladına sağlık sıhhat versin sağ salim kucağımıza alıp evimize dönmeyi nasip etsin. .
Mayıs bebisleri annelerine çekti resmen bizden daha sabırsız çıktılar. Allahım hepimizin evladına sağlık sıhhat versin sağ salim kucağımıza alıp evimize dönmeyi nasip etsin. .
Buraya bakıyorum bir yandan seviniyorm bir yandan korkuyorum garip Haldeyim şunu hastajane çantasını hazır etmem lazım bundan eminim çikolata şekerleri yapmam lazım bunlar bitmedi ve ben çok değişik halledeyim
Buraya bakıyorum bir yandan seviniyorm bir yandan korkuyorum garip Haldeyim şunu hastajane çantasını hazır etmem lazım bundan eminim çikolata şekerleri yapmam lazım bunlar bitmedi ve ben çok değişik halledeyim
Canım hastane çantanı hazırla bir an önce. Ne olur ne olmaz. Hazırlıksız yakalanma sonra. Ben sana diyorum da benim bebişin çantası hazır. Kendi çantam hazır değil neyi bekkiyorsam artık. Her şeyi de almışım bir çantaya yerlestirecem üseniyorum birazdan yapıyım en iyisi. . Bugün ağdaya gittim hazırım ben sanırım ya da değilim bilmiyorum. Hepimiz kafayı yedik sanırım :)
Canım yazmak uzun geldi :) spinalde zar geçişi olduğu için açılan delikte beyin omurilik sıvısı sızabiliyor bu da annelerin %40 ında şiddetli baş ağrısına neden olabiliyormuş epiduralden dezavantajı buEki Görüntüle 1494897
acill bilgi kızlarr!!! sizde de mide bulantısı var mı ilk aylardaki gibi oldum dünden beri her şey kokuyor bana yediğim yemekten tiksiniyorum açım yiyorum ve kusmamak için uyuyorum dünden beri
acill bilgi kızlarr!!! sizde de mide bulantısı var mı ilk aylardaki gibi oldum dünden beri her şey kokuyor bana yediğim yemekten tiksiniyorum açım yiyorum ve kusmamak için uyuyorum dünden beri
Canım hastane çantanı hazırla bir an önce. Ne olur ne olmaz. Hazırlıksız yakalanma sonra. Ben sana diyorum da benim bebişin çantası hazır. Kendi çantam hazır değil neyi bekkiyorsam artık. Her şeyi de almışım bir çantaya yerlestirecem üseniyorum birazdan yapıyım en iyisi. . Bugün ağdaya gittim hazırım ben sanırım ya da değilim bilmiyorum. Hepimiz kafayı yedik sanırım :)
Boya kokusu hemen çıkmıyor ama camları açıp bol bol havalanrırsınız canım seni telaşlandırmak istemedim daha vaktin varmış doğuma:)
Geçen yaz da biz boyatmıştım baya uzun sürdü ben oğlumla annemde kalmıştım bir süre. Bol bol cam açıp havalandırmaktan başka yapılacak bişey yok canım malesef
Maşallah kocama olmuş kuzucuk günler belirlendikçe heyecanda artıyor, Allah sagliklakucagina almayi nasip etsin canim