2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrrrrrr kasılma şoyle bıseymı
hanı ters bı hareket yapınca yada cok yurunce boşluklarınıza bı agrı gırer ya kramp gıbı.tamoyle bı agrı var gobegımın sagında ama yukarda yanı. kasıkta degıl ama
sızce bu mu ,agrı gecmıo yaaa

Bende giricem AÖF sınavına kızlar. Geçen YDS ye girdim 2,5 saat sınav nasıl oturacagimi bilemedim nerdeyse bacaklarımi masanın üzerine kaldırıp koyacaktım aof sinavlari kisa suruyo en azindan

sonlara dogru yedım kafayı yavastan anlaşılan. cuma gunu randevum var.yırmı gun sonraya verdı randevuyu uzadıkcaarıza cıkartıyorum
Nornal deryyacım ana olcaz kolay mı son günler hiç Geçmez Allah yardımcımız olsun :)

Muhtemelen kasılma o canım. Bir arkadaş şöyle tarif etmişti. Sanki elektriğim süpürgesiyle biri içten çekiyormuş gibi. Ben böyle hissediyorum tam olarak.

="deryaizm, post: 40518398, member: 238741"]kızlarrrrrrr kasılma şoyle bıseymı
hanı ters bı hareket yapınca yada cok yurunce boşluklarınıza bı agrı gırer ya kramp gıbı.tamoyle bı agrı var gobegımın sagında ama yukarda yanı. kasıkta degıl ama
sızce bu mu ,agrı gecmıo yaaa[/QUOTE]
Karnında ki hersey içerde tek bi yerde toplanıyor gibi hissediyorsun canım ve karnin sertlesiyor.

sankikramp gibi boşluk olanyerde. hafıf belede vuruyo agrı.ama genelı yan tarafta.. dunde oldu ama cok yurudum sonra gectı.bugun durup dururken oldu.
vaktı gelsede dogursakta hayırlısıyla rahatlasak :)

Aslında kese de herşey hiç eksiğim yok Ama nedense rahatım hazırlıyor en iyisi korktum ya ne olur ne olmaz sonuçta demi kapıda dursun

Karnında ki hersey içerde tek bi yerde toplanıyor gibi hissediyorsun canım ve karnin sertlesiyor.[/QUOTE]
sertleştı ama daha cok nebıleyım cok kosmussun karnınaagrı gırmıs gıbı.hanı apandıs agrısı gıbı ama yukarda baya. ay bılemedımkı

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Ayy topigimizin ikizleri aynı gün mü gelmiş, gözünüzaydin canım allah anali babalı büyütsün ve allah yardımcınız olsun tez zamanda hep birlikte evinize dönersiniz inşallah

kalir canim ya korkma sen cok azalsa acil alirdi zaten bebegi.sen elinden geleni yap o annesini uzmez:)

2bilinmeyen tatlımm arada bizi de haberdar et. Aklımız sende. Dualarımızdasınız. Rabbim şifa versin bebişlerine inşallah.

hayır doğum izni ayrı 16 hafta bende aldım çünkü rapor oradan biliyorum
Cnm.konunun başını bulamadım ama sanırım konu 32. Haftada çalışabilir aldıktan sonra mesela grip oldun rapor aldın bu doğum iznindenmi dusuo bu konudami cvp yazdın ya da ayrı bir sinifami giriyor o rapor bilgin varmı bu konuda

Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
Canım inşallah herşey yoluna girer sen stres yapmamaya çalış dualarimiz seninle hbr et bizi

Evet canim calisabilir raporu aldiktan

E="duailemutluluk, post: 40518828, member: 621293"]Cnm.konunun başını bulamadım ama sanırım konu 32. Haftada çalışabilir aldıktan sonra mesela grip oldun rapor aldın bu doğum iznindenmi dusuo bu konudami cvp yazdın ya da ayrı bir sinifami giriyor o rapor bilgin varmı bu konuda[/QUOTE]

Evet canim calisabilir raporu aldıktan sonra aldigin istirahat raporu ya da aldigin yillik izinde doğum izinden dusuyor

kızlar bugün hastanede danışmadaki kız "artık 37. hafta raporu alınmıyor,32. hafta raporunu verdikten sonra günün gelince otomatik olarak ayrılıyorsun" dedi böyle bişi duyan var mı?

Hahahha katılıyorum kesinlikle çok iyi tespit olmuş ben de deneyeyim

Densizlik etmiş takma kafana.bir can getiriyoruz hayata ne zorluklarla.benim diyen kadın bizden daha güzel olamaz.

patavatsız insan dolu takma canım böyle şeyleri.

hepinize çok ama çok teşekkür ederim bazen görmediği kişiler hergün gördüklerinden daha yakın daha can olabiliyor insana. İnş hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız güzel annişler. Evet hepimiz çok güzeliz, çünkü meleklerimiz var içimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…