2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Öncelikle hayırlı olsun, kızına da oğluna da sana da çok geçmiş olsun, umarım şu an hepiniz iyi ve sağlıklısınızdır. Çok öpüyorummm, dualarım sizinleee

Umarım zamanında gelirler canım :)

Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
Dualarım seninle canım

Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
Allahım hayırlısını versin sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Rabbim kizina safii olan ismiyle acil sifalar versin canim hayirlisiyla birlikte eve gittiginiz gunude gorursunuz

Canim ayni agri bende oldu ve nst de kasilmalarim oldugu ortaya cikti

ariver hanımcım zahmet olucak hazırlasana artık zaten bı anda hazırlanmıo.eksık bısyeler oluo benım mesela kılot almam lazım gecen corap aldım koydum
Az önce kalktım hazırlamaya canım çanta sigmiyor ya. Yarına büyük bir çanta alıcam. Ben külot aldım çorap da aldım hepsini katlamis bir köşeye koymuştum sadece çantaya yerlestirmek kaldı. Ne koyucan kendi cantana canim
Aslında kese de herşey hiç eksiğim yok Ama nedense rahatım hazırlıyor en iyisi korktum ya ne olur ne olmaz sonuçta demi kapıda dursun
Evet bana da son ay bir rahatlik geldi hiç sorma. Olsun canım hazırla. Ben çantamı hazirliyim arabada birakicam. Hep hazirda olsun. Sen de hazırla hastane çantasını. Şekerleri falan yavaş yavaş yaparsin

İyi aksamlar kizlar... 2bilinmeyen canim cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insAllah anali babali buyutsun Rabbim...

Allah'im tez zamanda sagliklarina kavussunlar insallah.

ıkı gecelık bı bı alt ust takım bıde sabahlık aldım. gecelıgın bırı uzun kollu bırı kısa. artık hangısını ıstersem onu kullanıcam canım.
emzırme sutyenı
corap
patık
kılot
havlu
ıslakmendıl
tarak
emzırme atletıde kullanıslı dıyolaralmadım daha)
hastaneden cıkarken gıymekıcın hamıle taytı aldımama kısa bıraz kaprımsı
ustune tunık uzun rahat
makyaj malzemesı almadım ama alan var ayna alan var
toka alan var
aklımabunlar geldı dusunıyım belkı baska bısey koymusumdur

dualarımız senınle cok gecmıs olsun ınsaallah 3unuzde en yakın zamanda saglıgınıza kavusursunuz

Evet canim calisabilir raporu aldıktan sonra aldigin istirahat raporu ya da aldigin yillik izinde doğum izinden dusuyor[/QUOTE]
Saol cnm

benimde oluyor canım. umarım sıkıntı yoktur. biraz daha dayansın bebişlerimiz.

Ne güzel canım vücudun doğuma hazırlıyor kendini. Kasılman olmuyorsa hiç telaş yapma. Benim ağrım olunca seviniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…