Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
H hukukcu_ Canım inşallah bisey yoktur, geçicidir...iyi haberlerini bekliyoruzKizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
sertleştı ama daha cok nebıleyım cok kosmussun karnınaagrı gırmıs gıbı.hanı apandıs agrısı gıbı ama yukarda baya. ay bılemedımkı[/QUOTE]Karnında ki hersey içerde tek bi yerde toplanıyor gibi hissediyorsun canım ve karnin sertlesiyor.
Canim gecen yil dogum yapan bir arkadas, gogus pedi alma kalkan al dedi. Pedler yapisiyormus goguse. Daha kotu oluyormus.AdaisyLove gogus pedı , normal ped
Canim benim. Allah yardimciniz olsun. Nolur iyi olmaya calis. Kizinin sute ihtiyaci olacak, cunku sapasaglam gelecek. Inan inan ki oyle olsun. Minik kusuna Allah yardim eder. Ogluna da bol istahli sutlu gunler olsun. Cok opuyoruz hepinizi.Kızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Allah yardımcın olsun, bebeklerin Allah'a emanet gönlünü daraltma canım. Allah acıl şifa versin. Ameliyata alınma sebebi ne peki hamilelik sürecinde fark edilmiş miydiKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Canım benim inşallah kızın da sağlığına kavuşur, hemen iyileşir annesi, sen kardeşine güzelce bak, kendine de dikkat et sen iyi olursan onlara da iyi bakarsın en çok ihtiyaçları olduğu zamanda... dualarımız sizinle Rabbim şifa versin en kısa zamandaKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Allah acil sifalar versin canim bir yandan sevindik bir yandan uzulduk ama bebeklerin bedenleri bizim bedenlerimizden daha guclu kuvvetli Allahin izniyle sagsalim alacaksin kucagina insallah dualarimiz kizinlaKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Cok gecmis olsun canim,allahin izniyle sapasaglam gelecek insallah.dualarimiz seninle.Kızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
İnşallah gelecek canım , onlar Minicik bedeni var ama çok güçlüler ve Rabbim yardım ediyor onlara. Yoksa nasıl atlatsınlar o kadar yükü. Rabbim sana sabır bebişlerine şifa ve güç kuvvet versin. Sen de güçlü ve Sabırlı durmaya çalış. İnşallah kavuşacaksın kızına da.Kızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
ıkı gecelık bı bı alt ust takım bıde sabahlık aldım. gecelıgın bırı uzun kollu bırı kısa. artık hangısını ıstersem onu kullanıcam canım.
emzırme sutyenı
corap
patık
kılot
havlu
ıslakmendıl
tarak
emzırme atletıde kullanıslı dıyolaralmadım daha)
hastaneden cıkarken gıymekıcın hamıle taytı aldımama kısa bıraz kaprımsı
ustune tunık uzun rahat
makyaj malzemesı almadım ama alan var ayna alan var
toka alan var
aklımabunlar geldı dusunıyım belkı baska bısey koymusumdur
göğüs pedini unutmuşum koyayım onu. Emzirme sutyeni arıyorum kaç gündür beden bulamıyorum . Hep bir küçüğü var olmaz mı diyip sinirlerim ziplatiyorlarAdaisyLove gogus pedı , normal ped
Canim benim çok cok gecmis olsun inşallah sağligina kavuşur biran önce alirsin kizinida kucağina. Çok üzüldüm canım dua ediyorum sürekli neden ameliyat olucak yavrunKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Canim kizin icin dua edicem Rabbim sagsalim eline kavusturur insaAllahKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Canim Allah acil sifalar versin, tez zamanda sag yanina birini sol yanina birini alirsin yavrularinin insallah.Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
cnm senın gunun yaklastı bn zaten 37 den sonra kı dogumla ılgılı agrılar ıcın telaslnmıyorum sag salım 10 gunde gecsın sona her an kabulumNe güzel canım vücudun doğuma hazırlıyor kendini. Kasılman olmuyorsa hiç telaş yapma. Benim ağrım olunca seviniyorum artık
Canim ins hersey yoluna girecek kizin saglikli bir sekilde annesine gelecek Allah yardimciniz olsunKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
bende de çatlak var canım memesi de var.ileri düzeyde değilim diye tahmın edıyorum krem verdi doktorum.normal doğuma engel değil dedi.normal dogum catlagımı hemeroıde donusturecek muhtemeln ama olabilirse yapacagım ben yıne de.senin basurun uzun suredır mı var.
yusuf uras canım
su nasıl birden azalıyor canım.eskisinden daha az su içmiyosundur heralde.
aynen bende..
Haklısım canım ama inan geçen haftalarda daha çok ağrım ve kasılmam oluyordu oyüzden normal demek istedimcnm senın gunun yaklastı bn zaten 37 den sonra kı dogumla ılgılı agrılar ıcın telaslnmıyorum sag salım 10 gunde gecsın sona her an kabulumsenın takvıme baktıkca heycanlanıyorum bu arada bı arkadas gec dollenmeyı sormustu bnm sat 31 temmuz ama doktor 9 agustos olarAK duzenledı hala aynı gıdıyo senın kac gun oynadı
Kizlar nst sonuclarim iyi cikmiyor.. Uc defa cektirdik olmadi.. Simdi serum takacaklar yine olmazsa yatisim yapilacakmis.. Dua edin nolur.. Baska boyle bisey yasayan var mi?..
Dua edicem şimdi miniğin için sağ salim kucağına alırsın inşallah miniklerini çok zor olmalı ama oğlun için sakin kal sütün olsun. Rabbim yardımcınız olsunKızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?