2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
2bilinmeyen canim dualatimiz seninle we kizinla insallah Rabbimin izniyle hic bsey olmicak sende morqlini yuksek tutmaya calis sutun bolca olsun sana cok ihtiyaclari war anneleri

sertleştı ama daha cok nebıleyım cok kosmussun karnınaagrı gırmıs gıbı.hanı apandıs agrısı gıbı ama yukarda baya. ay bılemedımkı

canım geçti mi ağrı[/QUOTE]
Geçti tatlım ama bi saat önce birden otururken bıçak saplandı gibi oldu tam alttan zıpladim yerimden. Ama suan bişey yok
Inşallah canim ne ameliyat i olacak orayı yazdiysanda kaçırdım herhalde. Inşallah saglikla geri döner bi an once canım

Canim gecen yil dogum yapan bir arkadas, gogus pedi alma kalkan al dedi. Pedler yapisiyormus goguse. Daha kotu oluyormus.
Evet onu duydum canım ama alamadım bi türlü. Oyüzden ped aldım . Bulursam alırım mutlaka

göğüs pedini unutmuşum koyayım onu. Emzirme sutyeni arıyorum kaç gündür beden bulamıyorum . Hep bir küçüğü var olmaz mı diyip sinirlerim ziplatiyorlar
Bende zor buldum minicik sutyen ler. Bide dolacak inşallah nasıl sigdircaz

Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Cnm allah yardimxin olsun
Ama korkma zaten vu saatten sonra dogursanda bi tehlikesi yok.

Cok cok gecmiş olsun

İkinci hamilelikte daha önemliymiş aslında bu iğne ama doktor gerek görmedi,kanama vs olmadığı sürece yapmıyolar sanırım,doğumdan sonra mecbur olacağız tabi bebek pozitifse,peki ne kadar ödemiştin bu iğneye canım,devlete yatış yapınca ücretsiz yapılıyomuş vs ama oda 72 saat içinde yapılması gerektiği için zor olucak benim için,sezeryan olucam çünkü ordan oraya nası git gel olucak bilmiyorum,ilk doğumda özelde ücretli aldırmışlardı iğneyi.Doğumdan sonra devlet hastanesine yatış yapıp yada mor reçeteyle falan ücretsiz yapılıyomuş diye okudum buralarda ama kesin bi bilgim yok ondan sormak istedim

canım ben genel anestezi hakkında bi kaç bişey söylemek istedim,ben ilk doğumu epidural isterkengenel anesteziyle oldum,epidurali yapamadılar iyikide genel olmuş dedim sonra,odaya çıkarken uyandım,öyle çok ağrı sızıda hissetmedim,kolay bi doğum geçirmiştim Allaha şükür,tabi epiduralde hiç bişey hissetmedikten sonra güzeldir onun için bişey diyemiyorum.Diyeceğim o ki stres yapma yine bize zarar :) bu bebişler öylede böylede doğacaklar bi şekilde :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah rahat bir doğum geçirirsin

Benim de ayni,2 mayista alacakti.suyu azalinca her an alabiliriz dedi ne zaman dogacagi belli degilhaftada 2 kere takip edecek
Artık sorun olacağınıı sanmıyorum Allahın izniyle canım,onun için üzme kendini,36 haftadan sonra doğum süreci başlıyormuş zaten,doktor tedirgin edici konuşmayınca bende stres yapmadım,kısmet artık sağlıklı olsunlarda,sende sıkıntıya sokma kendini canım havuç suyunun arttırdığını duydum dene istersen

Bir doktor daha görüş almalısın canım, perşembe netleşir inşallah. Bende de su azlığı çıktı hep bir sıkıntı işte.

Benim de suyum azalmış, hayırlısı olsun Hakkımızda :)
amin inşaallah canım,çoğu kişiden aynı şeyi duyuyorum olağan durumlar sanırım,zaten doğumlar başlıyor yavaş yavaş bizimde zamanımız geldi demekki :)

günaydın canım teşekkür ederin cevap için,ilk doğumda iğne yaptılar kızım pozitif olduğu için,indirekt coombs testini bir kere yaptırdım hamilelik boyunca negatif çıktı,doktora iğneyi sordum gerek görmediğini söyledi,doğumdan sonrası önemli sanırım,peki sen ücretlimi yaptırdın canım,ücretsiz yaptıran kişilerde varmış,doğumdan sonrası için araştırma içine girdim :)

Allah yardımcınız olsun canım,inşaallah bir an önce kavuşursun kızına,acil şifalar dilerim...

İnşallah canım yarın bir daha gidiyoruz inşallah kordonu açılmıştır ve de suyu normaldir. Ben normal doğurmak istiyorum yaaaaaa
hayırlı haberlerle gel canım ınşALLAH bu sefer bırakmıstır kordonu :)doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun canım

Canım benim doğum yaptığını bilmiyordum şimdi öğrendim.dualarım seninle ve yavrularınla... Kızından güzel haberler alacaksın inşallah...hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma. Inşallah düzelir her şey. Bebiş doğsa da bişey olmaz artık Allahın izniyle bak 37.haftaya girmissin. Haberdar Et bizi surekli. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…