2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin Kizlar bugun tekrar kontrol var sali gunu devlette suyumun fazla oldugunu soylediler bugun kendi doktorum bakacak insaAllah normallesmistir dua edin bizede
Günaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Kaçta randevun

Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Olsun iyisiniz ya şükür canım, belki bebeğin uyku seansındadır. Her dakika aynı hareket etmiyor ki yavrucuklar. Rabbim acil şifa versin canım aklımız sende.

amin inşaallah canım,çoğu kişiden aynı şeyi duyuyorum olağan durumlar sanırım,zaten doğumlar başlıyor yavaş yavaş bizimde zamanımız geldi demekki :)
Evet başladı zaman, her an doğum haberleri gelebilir. Hayırlısıyla tabiki canım.

Iniallah canım ya keşke öyle biley olsa mutluluktan havalara uçardım :)
canım ALLAH tan umıt kesılmez ben bıle bebek kanaldan cıkmaz demesıne ragmen umıtlıyım bu randevumda belkı cıkmıstır der dıye kı senınkı hareket halınde kordondan kurtulması daha kolay ınşALLAH :)

evet ikinci hamilelikte önem kazanıyor bu iğne, ama önemi hamile kalmadan önce diye biliyorum, allah korusun düşük vsv gibi sonuçlar oluşabiliyor, bunları önlemek adına ilk bebekten 72 saat sonra dediğin gibi iğneyi yapıyorlar. cnm ben özelde doğum yaptım, ve bu iğne için herhangi bir para almadılar, kan grubumu da netleştirmek için kaç kere kan alındı mesela onlardan da para alınmadı. pahalımıymış ki bilmiyordum.

günaydın kızlar dün doktora gttik randevumuz vardı 35+4 dük dün kızım 2.840 kg olmuş 2 haftada 600 gram almış çok sevindim..nst de iyi çıktı bi tane kasılma varmuş normal dedi pazarteside izne ayrılıyorum artık çok zor gidiyorum artık işe şu 2-3 gün çabuk geçsin..hepinize güzel mis bir gün dilerim

günaydın arkadaşlar bir haftadır kalçalarım ağrıyor.sol ayağıma sürekli kıramp giriyor.bu sabah sağ bacağıma nerdeyse basmakta zorlanıyorum. yarın dr randevum var. size de böyle şeyler oluyor mu.bir de kaburgalarım ağrıyor san ki birbirinden ayrılıyorcasına.bunu bebek yapıyor ayağımı poposu mu başı mı bilmiyom ama kaburgalarımı birbirinden ayırmaya çalışıyo sanki.sütyen kopçasından yukarıda sırt ağrısı yaşamaya başladım.miğde yanmasından hiç bahsetmiyecem artık:)ben mahvoldum İMDAT ....

Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..

Iyi ya şükür merak etme Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin bu saatten sonra çok şükür ciddi riskler kalmadı...

Mytwin Gözünaydin canım Rabbim sana bağışlasın bebişlerini...

2bilinmeyen dualarımız seninle canım zor bir süreç geçiriyorum Rabbim yardımcın olsun bi an once kavustursun yavrunu inş.

elifeva canım güzel haberler almissin hafta geriliğini falan kafaya takma başka bir doktora daha görüşebilirsin benim ilk doktorum hep 10 gün geri diyordu ama sorun da etmiyordu bunu.. sonra düzeldi. ..

MASALLAH KIZINA CANIM :)İZİN İÇİNDE HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMIZA ARTIK :)

İnşallah canım yarın bir daha gidiyoruz inşallah kordonu açılmıştır ve de suyu normaldir. Ben normal doğurmak istiyorum yaaaaaa
bende :) inş öyledir canım.sonuçlardan haberdar et bizi.

birşey olmaz canım bundan sonra inş.buraya kadar gelmişsin.hamılelıkten sonra baskılar azalacagı ıcın azalır basurun.

Sağol canım amin hepimiz inşallah

Masallah ogluna canim eeken gelmz merak etme

Bahsettiğinin hepsi bende mevcut arkadaşım, bazen hiç basamiyor um bile ayaklarımın üzerine. . Gece yatarken ağrı çok fazla kalçamda ve yanlarimda.. bebegin ayakları kaburgalarimi parcalayacak gibi hareketleri çok sert .. ve mide yanması gün boyu şurup kullanıyorum az az içiyorum. Ben de bir de sabah uyandığımda bazen mide bulantısı olabiliyor... fenayim yani bütün şikayetlerin bende de mevcut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…