İnşallah canım, Allah yardımcın olsunKizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
hayırlı haberlerle gel inşALLAH hersey duzelmıstır ...Gunaydin Kizlar bugun tekrar kontrol var sali gunu devlette suyumun fazla oldugunu soylediler bugun kendi doktorum bakacak insaAllah normallesmistir dua edin bizede
Günaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Kaçta randevunGunaydin Kizlar bugun tekrar kontrol var sali gunu devlette suyumun fazla oldugunu soylediler bugun kendi doktorum bakacak insaAllah normallesmistir dua edin bizede
Olsun iyisiniz ya şükür canım, belki bebeğin uyku seansındadır. Her dakika aynı hareket etmiyor ki yavrucuklar. Rabbim acil şifa versin canım aklımız sende.Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Evet başladı zaman, her an doğum haberleri gelebilir. Hayırlısıyla tabiki canım.amin inşaallah canım,çoğu kişiden aynı şeyi duyuyorum olağan durumlar sanırım,zaten doğumlar başlıyor yavaş yavaş bizimde zamanımız geldi demekki :)
Iniallah canım ya keşke öyle biley olsa mutluluktan havalara uçardım :)hayırlı haberlerle gel canım ınşALLAH bu sefer bırakmıstır kordonu :)doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun canım
canım ALLAH tan umıt kesılmez ben bıle bebek kanaldan cıkmaz demesıne ragmen umıtlıyım bu randevumda belkı cıkmıstır der dıye kı senınkı hareket halınde kordondan kurtulması daha kolay ınşALLAH :)Iniallah canım ya keşke öyle biley olsa mutluluktan havalara uçardım :)
evet ikinci hamilelikte önem kazanıyor bu iğne, ama önemi hamile kalmadan önce diye biliyorum, allah korusun düşük vsv gibi sonuçlar oluşabiliyor, bunları önlemek adına ilk bebekten 72 saat sonra dediğin gibi iğneyi yapıyorlar. cnm ben özelde doğum yaptım, ve bu iğne için herhangi bir para almadılar, kan grubumu da netleştirmek için kaç kere kan alındı mesela onlardan da para alınmadı. pahalımıymış ki bilmiyordum.İkinci hamilelikte daha önemliymiş aslında bu iğne ama doktor gerek görmedi,kanama vs olmadığı sürece yapmıyolar sanırım,doğumdan sonra mecbur olacağız tabi bebek pozitifse,peki ne kadar ödemiştin bu iğneye canım,devlete yatış yapınca ücretsiz yapılıyomuş vs ama oda 72 saat içinde yapılması gerektiği için zor olucak benim için,sezeryan olucam çünkü ordan oraya nası git gel olucak bilmiyorum,ilk doğumda özelde ücretli aldırmışlardı iğneyi.Doğumdan sonra devlet hastanesine yatış yapıp yada mor reçeteyle falan ücretsiz yapılıyomuş diye okudum buralarda ama kesin bi bilgim yok ondan sormak istedim
Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
MASALLAH KIZINA CANIM :)İZİN İÇİNDE HAYIRLI OLSUN DARISI BAŞIMIZA ARTIK :)günaydın kızlar dün doktora gttik randevumuz vardı 35+4 dük dün kızım 2.840 kg olmuş 2 haftada 600 gram almış çok sevindim..nst de iyi çıktı bi tane kasılma varmuş normal dedi pazarteside izne ayrılıyorum artık çok zor gidiyorum artık işe şu 2-3 gün çabuk geçsin..hepinize güzel mis bir gün dilerim
bende :) inş öyledir canım.sonuçlardan haberdar et bizi.İnşallah canım yarın bir daha gidiyoruz inşallah kordonu açılmıştır ve de suyu normaldir. Ben normal doğurmak istiyorum yaaaaaa
birşey olmaz canım bundan sonra inş.buraya kadar gelmişsin.hamılelıkten sonra baskılar azalacagı ıcın azalır basurun.Canim 3 senedir var ama 3 senede 3 defa kanamali olarak kotu olmuştu o da aci biber yediğim içindi, dikkat ediyordum, ama hamileliğin baskarinda sıkıntim yoktu, nolduysa 23. Haftada ferrum
Kullanmaya baslaidktan bi hafta sonra oldu, çok zor günler geçirdim halada devam ediyor, kendimi zoekuyorum 38. Haftaya kadar dayanabikeyim diye
Sağol canım amin hepimiz inşallahcanım ben genel anestezi hakkında bi kaç bişey söylemek istedim,ben ilk doğumu epidural isterkengenel anesteziyle oldum,epidurali yapamadılar iyikide genel olmuş dedim sonra,odaya çıkarken uyandım,öyle çok ağrı sızıda hissetmedim,kolay bi doğum geçirmiştim Allaha şükür,tabi epiduralde hiç bişey hissetmedikten sonra güzeldir onun için bişey diyemiyorum.Diyeceğim o ki stres yapma yine bize zarar :) bu bebişler öylede böylede doğacaklar bi şekilde :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah rahat bir doğum geçirirsin
Masallah ogluna canim eeken gelmz merak etmekızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)
günaydın arkadaşlar bir haftadır kalçalarım ağrıyor.sol ayağıma sürekli kıramp giriyor.bu sabah sağ bacağıma nerdeyse basmakta zorlanıyorum. yarın dr randevum var. size de böyle şeyler oluyor mu.bir de kaburgalarım ağrıyor san ki birbirinden ayrılıyorcasına.bunu bebek yapıyor ayağımı poposu mu başı mı bilmiyom ama kaburgalarımı birbirinden ayırmaya çalışıyo sanki.sütyen kopçasından yukarıda sırt ağrısı yaşamaya başladım.miğde yanmasından hiç bahsetmiyecem artık:)ben mahvoldum İMDAT ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?