2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarr bizim hala kapı süsümüz yok.. biri bana akıl versin nolur..
canım ben countryrose tavsiyesi ile 1iğne1iplik kullanıcısından sipariş verdim

bence Yusuf Uras olmalı, Yusuf ve Uras isminde yer alan ortak harfler (u ve s) nedeniyle uyumlu olur

onlar melekler ve annesine kıyamaz ki, çok uslu ve akıllı maşallah

Kizlar selam benim de kan grubum - 2 kere indirect coombs testi yaptilar negatif cikti ilk gebeligim bu arada.30. Haftada da igne vuruldum rhogam diye gecio.onlem amacli vurdular.160 tl civari bisey vermistim ozel hastanede yaptirdim.ssaglik ocagina da sprmustum bilgi amqcli ilaci eczaneden alip getirirseniz yapariz demislerdi.

Haklısın canım Allahtan Ümit kesilmez. Rabbim hepimizi güzel haberlerle döndürsün, senin ne zamandı randevun?

Ohh maşallah canım kızın iyice tombik olmuş, aferin ona :) inşallah çabucak geçer :)

Geçmiş olsun canım, kramp ve ağrılar magnezyum eksikliğimden olabilir. Az kaldı :)))

bende :) inş öyledir canım.sonuçlardan haberdar et bizi.

birşey olmaz canım bundan sonra inş.buraya kadar gelmişsin.hamılelıkten sonra baskılar azalacagı ıcın azalır basurun.
Tamam canım inşallah :)

haftaya salı kısmetse bakalım neler dıcek bıze dr :)

kızlar günaydınlar, bişey danışmak istiyorum emzirme sütyeni ve atleti alıcam 2'şer adet yeterli olur mu süt filan akarsa değiştirmek amaçlı die?

kızlar günaydınlar, bişey danışmak istiyorum emzirme sütyeni ve atleti alıcam 2'şer adet yeterli olur mu süt filan akarsa değiştirmek amaçlı die?
Canım sütyen kullanışlı değil bence atlet daha iyi. Bir sütyen 2 -3 atlet alabilirsin.

Göğüs pedi kullanacağın için yeterli olur canım merak etme

Gunaydin kizlar.bugun doktora gidiyorum. Cok ozledim kizimi. Sonunda geldi gunu. Hep alttan ufak ufak sanci gibi boyle bicak girermis gibi agrilarim oluyor. Bakalim ne dicek doktor bgn. Ins haftasiyla esittir. 1 ay once 31. Haftada 2 kiloydu. Simdi 36 haftaligiz. Bakalim ne kadar oldu . Iri demisti baya.2 hafta onde gidiyormus.boyle olup erken doguran oldumu?

Göğüs pedi kullanacağın için yeterli olur canım merak etme
bende öyle düşündüm peki hastane için 1 gecelik, 1 pijama takımı-sabahlık aldım hepsinden 1'er tane yeterli olur mu ki, senin tecrübelerine göre? sanki 1 gecelik daha mı alsaydım die düşünmüyor değilim ki dün akşam da çok güzel bir tane buldum gecelik

Ben iki gecelik bir pijama aldım. Pijamayı giyebilir miyim bilmem sez. Olacağım için o yüzden iki gecelik aldım ama normalde yeter heralde bi pijama bi gecelik takım. Zaten kan vs olmazsa değiltirmeye gerek kalmaz hele normal doğumsa kalacağın bir gece bence yeter canım

işte doğum şeklimiz henüz belli değil ki, ama inşallah yeterli gelir sanırım kanama vs olmazsa da değişmeye gerek kalmaz

Günaydın canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, kaçta randevun? Benimki de tombikti şimdi eşitlendi günüyle Allahtan. Belki öyle bir durum olur. Ayrıca olmasa da erken doğumla alakalı değil korkma :))

işte doğum şeklimiz henüz belli değil ki, ama inşallah yeterli gelir sanırım kanama vs olmazsa da değişmeye gerek kalmaz
Junes canım bende birer tane gecelik pijama sabahlık almıştım. Yedek birtane daha koymaya karar verdim. Annem öyle söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…