- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
canım benkızlarr bizim hala kapı süsümüz yok.. biri bana akıl versin nolur..
bence Yusuf Uras olmalı, Yusuf ve Uras isminde yer alan ortak harfler (u ve s) nedeniyle uyumlu olurKizlar sizden fikirlerinizi istiyorum, esim cumaya kadar zaman verdi oglusun ismine karar vermem icin:) sizde fikrinizi soylerseniz sevinirim..'Yusuf Uras' ya da 'Yusuf Eren' istiyoruz, Yusuf esimin ismi hep oglum olursa babasinin adini tasisin istemistim, ama yaninada bu iki isim arasindayiz ve tek isim gibi birlikte soylensin istiyoruz tabi tasidigi anlamda onemli, goz onunde bulundurarak sizde bir seyler soylerseniz cok mutlu olurum:)
onlar melekler ve annesine kıyamaz ki, çok uslu ve akıllı maşallahKızlar siz bilirsiniz, doktorlara güvenmeyin, kanun yönetmelik bilmeyebilirler, o zaman bütün hamileler çalışabilir raporu alsın sonra gidip sinizütten 1 hafta rapor alsın, 1 hafta ishalden alsın, 1 hafta migrenden alsın :):) olur mu öyle, hele ki siz özeldesiniz, sonradan üzülmeyin diye söylüyorum ben :)
İk departmanından bilgiş alacağım canım konu hakkında gerekirse ilçe sgk ile iletişme geçerim
junes saol güzelim ya, walla afferim akıllı kızıma, biz 28. haftanın hayalini kurarken kızım 36. haftanın içinde :):) Şükür rabbime :)
hayırlı haberlerle gel canım ınsallah :)Gunaydinnnn bugun doktor randevum varr. InsaAllahh bi aksilik cikmaz
Kizlar selam benim de kan grubum - 2 kere indirect coombs testi yaptilar negatif cikti ilk gebeligim bu arada.30. Haftada da igne vuruldum rhogam diye gecio.onlem amacli vurdular.160 tl civari bisey vermistim ozel hastanede yaptirdim.ssaglik ocagina da sprmustum bilgi amqcli ilaci eczaneden alip getirirseniz yapariz demislerdi.evet ikinci hamilelikte önem kazanıyor bu iğne, ama önemi hamile kalmadan önce diye biliyorum, allah korusun düşük vsv gibi sonuçlar oluşabiliyor, bunları önlemek adına ilk bebekten 72 saat sonra dediğin gibi iğneyi yapıyorlar. cnm ben özelde doğum yaptım, ve bu iğne için herhangi bir para almadılar, kan grubumu da netleştirmek için kaç kere kan alındı mesela onlardan da para alınmadı. pahalımıymış ki bilmiyordum.
Haklısın canım Allahtan Ümit kesilmez. Rabbim hepimizi güzel haberlerle döndürsün, senin ne zamandı randevun?canım ALLAH tan umıt kesılmez ben bıle bebek kanaldan cıkmaz demesıne ragmen umıtlıyım bu randevumda belkı cıkmıstır der dıye kı senınkı hareket halınde kordondan kurtulması daha kolay ınşALLAH :)
Ohh maşallah canım kızın iyice tombik olmuş, aferin ona :) inşallah çabucak geçer :)günaydın kızlar dün doktora gttik randevumuz vardı 35+4 dük dün kızım 2.840 kg olmuş 2 haftada 600 gram almış çok sevindim..nst de iyi çıktı bi tane kasılma varmuş normal dedi pazarteside izne ayrılıyorum artık çok zor gidiyorum artık işe şu 2-3 gün çabuk geçsin..hepinize güzel mis bir gün dilerim
Geçmiş olsun canım, kramp ve ağrılar magnezyum eksikliğimden olabilir. Az kaldı :)))günaydın arkadaşlar bir haftadır kalçalarım ağrıyor.sol ayağıma sürekli kıramp giriyor.bu sabah sağ bacağıma nerdeyse basmakta zorlanıyorum. yarın dr randevum var. size de böyle şeyler oluyor mu.bir de kaburgalarım ağrıyor san ki birbirinden ayrılıyorcasına.bunu bebek yapıyor ayağımı poposu mu başı mı bilmiyom ama kaburgalarımı birbirinden ayırmaya çalışıyo sanki.sütyen kopçasından yukarıda sırt ağrısı yaşamaya başladım.miğde yanmasından hiç bahsetmiyecem artık:)ben mahvoldum İMDAT ....
Tamam canım inşallah :)bende :) inş öyledir canım.sonuçlardan haberdar et bizi.
birşey olmaz canım bundan sonra inş.buraya kadar gelmişsin.hamılelıkten sonra baskılar azalacagı ıcın azalır basurun.
haftaya salı kısmetse bakalım neler dıcek bıze dr :)Haklısın canım Allahtan Ümit kesilmez. Rabbim hepimizi güzel haberlerle döndürsün, senin ne zamandı randevun?
Ohh maşallah canım kızın iyice tombik olmuş, aferin ona :) inşallah çabucak geçer :)
Geçmiş olsun canım, kramp ve ağrılar magnezyum eksikliğimden olabilir. Az kaldı :)))
Tamam canım inşallah :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah :))haftaya salı kısmetse bakalım neler dıcek bıze dr :)
Canım sütyen kullanışlı değil bence atlet daha iyi. Bir sütyen 2 -3 atlet alabilirsin.kızlar günaydınlar, bişey danışmak istiyorum emzirme sütyeni ve atleti alıcam 2'şer adet yeterli olur mu süt filan akarsa değiştirmek amaçlı die?
Göğüs pedi kullanacağın için yeterli olur canım merak etmekızlar günaydınlar, bişey danışmak istiyorum emzirme sütyeni ve atleti alıcam 2'şer adet yeterli olur mu süt filan akarsa değiştirmek amaçlı die?
inşALLAH canım :)Hayırlı haberlerle gel inşallah :))
bende öyle düşündümGöğüs pedi kullanacağın için yeterli olur canım merak etme
Ben iki gecelik bir pijama aldım. Pijamayı giyebilir miyim bilmem sez. Olacağım için o yüzden iki gecelik aldım ama normalde yeter heralde bi pijama bi gecelik takım. Zaten kan vs olmazsa değiltirmeye gerek kalmaz hele normal doğumsa kalacağın bir gece bence yeter canımbende öyle düşündümpeki hastane için 1 gecelik, 1 pijama takımı-sabahlık aldım hepsinden 1'er tane yeterli olur mu ki, senin tecrübelerine göre? sanki 1 gecelik daha mı alsaydım die düşünmüyor değilim ki dün akşam da çok güzel bir tane buldum gecelik
işte doğum şeklimiz henüz belli değil ki, ama inşallah yeterli gelir sanırım kanama vs olmazsa da değişmeye gerek kalmazBen iki gecelik bir pijama aldım. Pijamayı giyebilir miyim bilmem sez. Olacağım için o yüzden iki gecelik aldım ama normalde yeter heralde bi pijama bi gecelik takım. Zaten kan vs olmazsa değiltirmeye gerek kalmaz hele normal doğumsa kalacağın bir gece bence yeter canım
Günaydın canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, kaçta randevun? Benimki de tombikti şimdi eşitlendi günüyle Allahtan. Belki öyle bir durum olur. Ayrıca olmasa da erken doğumla alakalı değil korkma :))Gunaydin kizlar.bugun doktora gidiyorum. Cok ozledim kizimi. Sonunda geldi gunu. Hep alttan ufak ufak sanci gibi boyle bicak girermis gibi agrilarim oluyor. Bakalim ne dicek doktor bgn. Ins haftasiyla esittir. 1 ay once 31. Haftada 2 kiloydu. Simdi 36 haftaligiz. Bakalim ne kadar oldu . Iri demisti baya.2 hafta onde gidiyormus.boyle olup erken doguran oldumu?
Junes canım bende birer tane gecelik pijama sabahlık almıştım. Yedek birtane daha koymaya karar verdim. Annem öyle söyledi.işte doğum şeklimiz henüz belli değil ki, ama inşallah yeterli gelir sanırım kanama vs olmazsa da değişmeye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?