2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende henüz yaptırmadım. Her ay test yaptırıyorum. Negatif çıktığı için şimdilik gerek kalmadı. Doğumdan sonra 72 saat içinde bakılacak duruma. Ama ücretli mi olur bilemiyorum. Bakacağız.

Junes canım bende birer tane gecelik pijama sabahlık almıştım. Yedek birtane daha koymaya karar verdim. Annem öyle söyledi.
peki canım hangisinden 1 tane daha koymayı düşünüyorsun, gecelik mi?

Bende 4gundur bogaz agrisi cekiyorm ve oksuruk iki kere acile gittm antibiyotikle parol iciyirm bugun agri gececek gibi ama oksuruk gecmiyo bebege zarari oluyomu bilmem ins iyidir sanada cok gecmis olsun yorgun dustuk iyice
sanada çok geçmiş olsun.benim bugün 11 gün hala geçmedi.artık öksürmekten ciğerlerim çıkacak.balgam atamıyorum o yüzden öksürük yapıyor.artık en sonunda 8.günde bende antibiyotige başladım.öksürüğün değilde gribin zararı oluyor mu bende onu düşünüyorum.ikinci ağır gribbim benim bu.

. Tesekkur ederim canim. 3 te randevum. Iyi ya sevindim o zaman:) esim cok kilolu dogmusta. 5800 Babasina cekmesin o kadar da:) yazacagim hemen donuste :)

kızlar günaydınlar, bişey danışmak istiyorum emzirme sütyeni ve atleti alıcam 2'şer adet yeterli olur mu süt filan akarsa değiştirmek amaçlı die?
2 sütyen aldım lohusa sepetinde uygundu fiyat atlete gerek duymadım

Bu arada kapı süsünü naptın canım

kamu kuruluşu için mi geçerli? eşim de bende özel sektördeyiz?
hayır canım hem özel hem kamu her ikisinde de . zaten eşin yararlanıyo bu durumda.sen zaten izinli olcaksın.eşinde 5 gün + haftasonu da eklenince 9 güne fln denk gelıyo

Canım ben ilk doğumumda iki gecelik bir pijama takımı gtürmüştüm, hepsinide kullandım kanamam çok olmuştu ve kirlenmişti, yedek bir gecelik daha koyarsan iyi olur diye düşünüyorum. Birde hastanede sürekli dikiş bakımı yapıldığı için gecelik daha kullanışlı oluyor

ben 2 gecelık bır pıjama koymayı dusunuyorum cnm sankı gecelık daha mantıklı gelıyor ıkı sekıl dogum ıcınde
annem pijama gerek yok dediği için bana ben koymadım bile. 2 gecelik koydum. hatta bi tanede orda ilk üstümde olması için koyacağım 3 edecek. çünkü çatı kontrolunde dogumdan sonrada tuvalert vs için gecelik rahatmış sezeryan da da aynı şekilde gecelik .

ben neler yasancak bılmedıgım ıcın bır pıjama alıyorum 2 gecelık koyucam bakalım neyı ne kdr kullancaz ama gecelık cok arkadasımda gordum daha cok kullanılıyor

hayır canım hem özel hem kamu her ikisinde de . zaten eşin yararlanıyo bu durumda.sen zaten izinli olcaksın.eşinde 5 gün + haftasonu da eklenince 9 güne fln denk gelıyo
yarım gün çalışmadan hala bir haber yok demi. zaten mayısta çıktı çıktı haziranda meclis tatile giriyor.bizi tutmayacak galiba bu gidişle.

çok tşk ederim canım bende bakayım burdan
evet pişik bende ondan alıcam çok iyi diyor herkes
bu hangi site güvenilirmi bende ordan alayım

yarım gün çalışmadan hala bir haber yok demi. zaten mayısta çıktı çıktı haziranda meclis tatile giriyor.bizi tutmayacak galiba bu gidişle.
ben daha bi sonuç alınmadı diye biliorum . ama kısazamanda eğer çıkarsa yine tarih aynı olur bence 15 mayıstan sonrasını kapsar
sonuçta diğeri öyle girdi yasaya

Günaydın kızlar yeni anlamlı kulağa hoş kız isimleri bekliyorum sizlerden bi yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…