2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yusuf eren söyleniş olarak daha uyumlu bence :)

ben 2 gecelık bır pıjama koymayı dusunuyorum cnm sankı gecelık daha mantıklı gelıyor ıkı sekıl dogum ıcınde
bana da öyle geliyor, hatta dün akşam bir tane gecelik beğendim alabilirim hazır bulmuşken

herkeze cnm bu yardım ztn sgk nın verdıgı 100 kusur cıvarında vardı sımdı o para artmıs oldu ama bır kısı alıyor yanı ya sen ya esın alıcak
herkes için geçerli ama 15.05.2015 sonrası doğum yapanlar için.
teşekkür ederim kızlar

2 sütyen aldım lohusa sepetinde uygundu fiyat atlete gerek duymadım

Bu arada kapı süsünü naptın canım
akşam iş çıkışı halledeceğim iç çamaşırı olayını inşallah, kapı süsü içinde hafta başı kübra hn. ile görüştüm sipariş verdim 15 güne kadar hazır olacakmış; whatsaptan da iletişim halindeyiz

haklısınız galiba, önerinzii dikkate alacağım

Kizlar biz hala hastanedeyiz.. Ama iyiyiz cok sukur.. Yani insallah.. Nst de sanci cikmiyor ama doktor kalp atislarini begenmiyor.. İnsallah duzelir..
Geçmiş olsun canım, inşallah düzelir kalp atışları

Maşallah yavruna :*

Gunaydinnnn bugun doktor randevum varr. InsaAllahh bi aksilik cikmaz

Güzel haberlerle gelin kızlar :)

çok tşk ederim canım bende bakayım burdan
evet pişik bende ondan alıcam çok iyi diyor herkes
bu hangi site güvenilirmi bende ordan alayım
eczanemizde diye bir site var ben oradan aldım 1 hafta sonra geldi.fiyatlarıda indirimli.ordan bak istersen, aradığın vardır belki orada.ben mesela sebamed pişik önleyici kremini 17 tl.aldım.dışarda 27 tl.

Kızlar günaydın, işler çok yoğun yeni yazabildim :) Tam da izne ayrılıcam ya yağar iş artık :) Neyse ki haftaya son..
Rabbim hastanede olan tüm arkadaşlarımıza ve yavrularına acil şifalar versin inşallah
Bu arada kızlar dün 2,5 ay önce normal doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum, alt pijama bi kaç tane yedekle dedi, batmış baya onunkiler, ama o kışın doğum yaptı ve ben geceliğin daha rahat olacağını düşündüğümden bi gecelik fazladan alacağım, ne diyosunuz bi gecelik bi pijamam var zaten

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Kızında en kısa sürede yanında olacak sen merak etme. Dualarımız seninle

Günaydın kızlar yeni anlamlı kulağa hoş kız isimleri bekliyorum sizlerden bi yardım
Dilem; gönül ilacı
Yaren; dost, arkadaş..
Ben bu iki ismi çok beğeniyordum ama eşimle ortak kararımız Sarya oldu :) Bir kızım daha olsa Dilem koyucam ama..

2 gecelik 1 pijama yeter dedi bana doktorum . Yalnız ped koyun ama hasta bezi daha iyiymiş ben aldım hiç sızdırmaz gibi duruyor yani büyük geniş . Azalınca ped kullanmak da iyi.

Canim benim ilki normal oldu ama cok dikislerim vardı pijama eziyet oluyor giy cikar ozellikle wc. birde normal dogumda kanama cok oldugundan gecelik batabilir bi tane yedek al bence

Ben lcw den aldığım siyah eşofman altını da koyacağım ne okur ne olmaz die

Lohusa çamaşırının üstüne de baksır çamaşır giycem malesef kan normal regl de bile çok gelirken lohusa iken ne olur bilmem

ben şampuan ve yağı johsons baby, pişik kremi unibaby aldım canım

peki canım hangisinden 1 tane daha koymayı düşünüyorsun, gecelik mi?
Ben gecelikle rahat edemem diye pijama koyıcam canım, bir de ben çok çabuk üşürüm bacaklardan, bir tane gecelikle ilk günü atlatırım sezeryan olursam, normalde ikisini de giyebiliyorsun zaten:)

. Tesekkur ederim canim. 3 te randevum. Iyi ya sevindim o zaman:) esim cok kilolu dogmusta. 5800 Babasina cekmesin o kadar da:) yazacagim hemen donuste :)
Oyyy maşallah ya babasına :)) sağlıklıca gelsin inşallah haydi bekliyoruz tatlım

ben az oncede yazdım cnm 2 gecelık 1 pıjama bana cok mantıklı gelıyor ben oyle koyucam valıze

Kızlar özellikle normal doğum için şu emici külot dedikleri tek kullanımlık külotlarını var, bez gibi olan. Onlar baya büyük çocuk bezi gibi. Ve sızdırmaz hiç, onu kullananlar tek gecelikle bir geceyi geçirdiklerini söyledi. Aklınızda bulunsun :)) depent tek kullanımlık emici külot
Canped emici külot diye geçiyor bakın bir netten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…