2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım, inşallah düzelir kalp atışları

Maşallah yavruna :*

Güzel haberlerle gelin kızlar :)

. Tesekkur ederim kizlar opuyorum hepinizi:) allah yardimcimiz olsun

Arkadaşlar sezeryanda da hasta bezi tek kullanımlık kilotlardan almak gerekir mi. Kanama oluyor mu acaba. Birde gecelik alan arkadaşlar nette nerden aldınız var mı adresleri bende almadım henüz....

Canım normal doğumda da sezeryan dada sürekli hemşireler gelip dikiş bakımı yapıyorlar gecelik bu yüzden çok kullanışlı oluyor hastanedeyken benimde kanamam çok olmuştu 3 takım koymuştum ve hepsini kullandım ben yedek olsun mutlaka çantanda, bu arada son haftan kolay gelsin canım

kızlar bir arkdasım epidurel sezeryan oldu. panik yaptığı için hemşire sakinleştirici iğne önermiş ve yapmışlar. çok rahatladım demişti.

Arkadaşlar sezeryanda da hasta bezi tek kullanımlık kilotlardan almak gerekir mi. Kanama oluyor mu acaba. Birde gecelik alan arkadaşlar nette nerden aldınız var mı adresleri bende almadım henüz....
cnm sezeryanda da ıhtıyac varmıs bnm yenı dogum yapmıs arkadasım var kesınlıkle dıyor cok kullanıslı oluyor rahat edıyorsun ben aldım gecelıkte bır tane suwenden aldım bır tanede lcw den aldım

Dilem; gönül ilacı
Yaren; dost, arkadaş..
Ben bu iki ismi çok beğeniyordum ama eşimle ortak kararımız Sarya oldu :) Bir kızım daha olsa Dilem koyucam ama..
Dilem güzelmiş anlamıda hoş

Yeni mi bilmiyorum ama ben de beğendiklerimi yazmak istedim.
Sare
Mina
Ravza
Sıla
Mine
Serra
Anlamlarını bilmiyorum :))
Sare:
1. Sıçrayan, atlayan.
2. İhtiyaç.
3. Susuzluk.
4. Hz. İbrahim'in eşinin adı
Mina :
1. Billur, şeffaf.
2. Şarap şişesi.
3. Mine.
4. Gökyüzü.
5. Ar. Liman.
Ravza :
Çimeni, ağacı bol olan yer, bahçe.
Sıla
Mine:
1. Metal eşya üzerine vurulan renkli cam katmanı.
2. İnce ve parlak nakış.
3. Çiçekleri başak durumunda, alacalı, mavi veya menekşe renginde, ıtırlı bir bitki.
Serra ençok kulağıma bu hoş geldi ama anlamına ısımamadım. Genişlik, kolaylık.Genişlik, kolaylık. teşekkür ederim.

Kızlar dün bizim de randevumuz vardı, bizim minik prensesimiz tam minik olmuş genelde 1 hafta ya da 3-4 gun geriden geliyodu dün dr 2 kere ölçtü 2 hafta geriden geliyor kilomuz 2,5 olmuş, nts miz, kan değerlerimiz güzel çıktı dr da hiç telaş etmedi. Ben de rahatım aslında hareketleri iyi olduktan sonra önemli değil dedi dr, Haftaya tekrar randevumuz var bakalım arayı kapatabilecek miyiz?
Bi de sonadet tarihin doğru mu dedi, şimdiye kadar hiç sormamışlardı tarihten de eminim

Bi de benim kollarım ağrıyor ve ellerim uyuşuyordu magnezyum verdi, bugün alıp deneyecegim inş faydası olur...

Kızlar ben dun acil srzeryana girdim. Bebeklerin kuvexde. Ogllum iyi ama kızımın ameliyat geçirmesi gerekiyordu. Çok dua edin kızım icin
Allah şifa versin inşallah tez zamanda toparlaycak kızın da göreceksin. Allahın izniyle yeni doğanlar çok çabuk toparlıyor. Tecrübeyle sabit evelallah.

Canım sütyen kullanışlı değil bence atlet daha iyi. Bir sütyen 2 -3 atlet alabilirsin.
Canım sutyen penye olduğu için afedersiniz göğüslerin ucunu belli ediyormuş,yengem almasaydın ben kullanamadım dedi. Ben de almıştım başka ne kullanabiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…