- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Canım aşılar ateş yaptı mı nasıl bebiş biz de dun vuruldukSelam kizlar bugun 2. Ay asilarimizi olduk. Kalca usg si icin doktora gidicez. Benim size bir sorum var . Bebegim gunde 8 9 kez kaka yapiyor. Kilo alimi yavasladi. Bu durumda olan var mi
ayn aynisini @oykedi banada yanlis hatirlamiyorsam 30 ml verdim mamayi : anne sutu ne kadsrdi bilmiyorum.kusana kadar ver dedi. Zaten bebeğinin tavrındaanlarsin. n oynar gibi yiyorsa zorlama . Simdi 60 bazen 75 veriyorum.Canim bir de sey soracagim, toplamda ne kadar mama ve sut veriyorsun bebrgine. Seninki buyuk gerci ama 46 gunlukken kac ml idi.
benim dr sen ayarla diyor hep.
canım bizim de 28 derece ben korkumu yenip çıtçıtlı body üzerine yarım kol şort tulum ve ayağına çorap giydiriyorum artıkCanım aşılar ateş yaptı mı nasıl bebiş biz de dun vurulduk
Kızlar gece kızımın ateşi yükseldi biraz fitil vereyim dedim veremedim bir türlü her fitil koyusumda kaka ile fitili attı.
Bugün de biraz sicakti fitil verdim oda ısısı 28 derece bebişi yarım kol zıbın ve corapla bıraktım az mı acaba üşür mü
canım kimyonu her seferinde tazemi hazırlıyorsun? bir kere yaptığını bir sonraki emzirmedede versek fayda edermiki?Bu arada kimyon çayını sormussun. Ben ilk aydan basladim. Her emzirmeden once 1 vay kasigi icirdim. Cok rahat çıkardı gazini ve sindi bitti gaz sorunumuz. Esra erolun tarifi bu istersen bak netten. Ama emin ol ilactan iyidir. Muhtemelen ilac içeriğinde de o var nurse harveyde o vardi en azından. O kadar para dokmemis oldum.
bebeğin kaç günlük acaba? bizimkisi iki aylık tam bende 75-80 cc veriyorum günde 5 kere.. siz günde kaç kere veriyorsunuz? yada kaç saatte bir?ayn aynisini @oykedi banada yanlis hatirlamiyorsam 30 ml verdim mamayi : anne sutu ne kadsrdi bilmiyorum.kusana kadar ver dedi. Zaten bebeğinin tavrındaanlarsin. n oynar gibi yiyorsa zorlama . Simdi 60 bazen 75 veriyorum.
çıtçıtlı body üzerine yarım kol şort tulum ve ayağına çorapKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya da foto cekip atalim hep beraber (isteyen bebisinin yuzunu gostermeyebilir
Gunluk hazirliyorm.her emzirmeden önce bir çay kasifi veriyorum yads aklına geldikçe illa icirdim gün içinde. Her emzirmeden sonra gazi çıkana kadar da sırtına masaj yaptım. Omzumda dakikalarca gezdiğimiz bikiyorumcanım kimyonu her seferinde tazemi hazırlıyorsun? bir kere yaptığını bir sonraki emzirmedede versek fayda edermiki?
Yarim kol short alta citcitki ve çorap muhakkakKizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya da foto cekip atalim hep beraber (isteyen bebisinin yuzunu gostermeyebilir
Canim benim oğlumunda doğduğundan beri var doktor önemli bişey değil geçer demişti geçmedi sünetmi olacak acaba korktum şimdi :-(Kizlar bizim oglanin pipi ucunun kenarinda iltihap olmus gibi aile hekimine gosterdim 1 haftaya kadar gecmezse urologa goturmemi soyledi ve buyuk ihtimal sunnet edilir dedi
Canım sünnet ettir bence ben bir aylıkken ettirdim.İyileşti bile hem sağlık için hem de daha az acı çekiyor çocukKizlar bizim oglanin pipi ucunun kenarinda iltihap olmus gibi aile hekimine gosterdim 1 haftaya kadar gecmezse urologa goturmemi soyledi ve buyuk ihtimal sunnet edilir dedi
Banada onemli bisey degil dedi ama 1 haftaya kadar gecmezse yinede bir urolog gorsun dedi bide doktor.ne kdr erken sunnet edilirse o kadar axisiz olur dedi bayramdan sonra cocuk doktoruna goturecem bakalim o ne diyecekCanim benim oğlumunda doğduğundan beri var doktor önemli bişey değil geçer demişti geçmedi sünetmi olacak acaba korktum şimdi :-(
Canim doktorda dedi ne kdr erken ettirirsen o kdr az acir ve cabuk iyilesir dediCanım sünnet ettir bence ben bir aylıkken ettirdim.İyileşti bile hem sağlık için hem de daha az acı çekiyor çocuk
canım ne demek istediğini anlamadım ama ben önce fileye yatırıp vücudunu ve kafasını köpükleyip duruluyorum en son bebeği tek elimin üzerinde karnından yüz üstü tutuyorum. diğer elimle de tasla su döküyorum 4-5 defa. yüzü yıkanmış oluyo. tek başıma yaptığım için uzun sürmüyo bir de allahtan bebeğim ağlamıyo yoksa öyle tek elimle başa çıkamam.Kizlar siz bebeginize banyo yaptirrken kafasindan tutup boynunu salliyormusunuz
Ya canim hani eskiler bebegi yikadiktan sonra iki eliyle basindan tutup silkeliyorlar ya onu diyorum ben yapmadim cocugun boynu kis kalmaz demi kp sallayin boynunu boynu kisa kalmasin dedi bi alakasi varmidrkicanım ne demek istediğini anlamadım ama ben önce fileye yatırıp vücudunu ve kafasını köpükleyip duruluyorum en son bebeği tek elimin üzerinde karnından yüz üstü tutuyorum. diğer elimle de tasla su döküyorum 4-5 defa. yüzü yıkanmış oluyo. tek başıma yaptığım için uzun sürmüyo bir de allahtan bebeğim ağlamıyo yoksa öyle tek elimle başa çıkamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?