Asi mavi buraya sik girmiyorum sana detayli bilgi verebilirim.onun oncesinde facebookta alerji ile yasama platformunu oneririm ben ordan cok bilgi edindim.G gldnozdmr Ohhh ya sonunda beni anlayan biri çıktı. .cnm nasıl teşhis konuldu..yani ne testi yapıldı. Ve doktorun tedavi hakkında ne dedi..bnm doktorum 2 hafta süt ürünleri yeme bi dene dedi..peki bişi daha sorcam. Bebeğin huzursuz mu..bnm ki sürekli aglio gündüz hiç uyumuyo. .doktir bu yüzdendir dedi de..inş cvp yazarsın cnm gorupte
yok canım sanmıyorum ben öyle birşey yapmıyorum. zararlı olabilir benceYa canim hani eskiler bebegi yikadiktan sonra iki eliyle basindan tutup silkeliyorlar ya onu diyorum ben yapmadim cocugun boynu kis kalmaz demi kp sallayin boynunu boynu kisa kalmasin dedi bi alakasi varmidrki
Kizlar siz bebeginize banyo yaptirrken kafasindan tutup boynunu salliyormusunuz
Bende korkarim zaten yapamam onuda sizede bir sorayim dediyok canım sanmıyorum ben öyle birşey yapmıyorum. zararlı olabilir bence
Ben buyuklerin dediği hicbirseyi yapmiyorum kusura bakmasinlar. Banyo tuz meselesinden sonra koptum. Kv cocugun kolunu bacagini cekip duruyodu. Dogumsal kalca cikigi riski çıktı.onu ogrendigimden beri yapamiyo. Doktor yasakladi bacaklarını cekmeyi kundak yapmayi dedim. Bide aa kim cekiyo ki zaten diyo. Neyse mesaj yerini buldu :)Bende korkarim zaten yapamam onuda sizede bir sorayim dedi
Canım aşılar ateş yaptı mı nasıl bebiş biz de dun vurulduk
Kızlar gece kızımın ateşi yükseldi biraz fitil vereyim dedim veremedim bir türlü her fitil koyusumda kaka ile fitili attı.
Bugün de biraz sicakti fitil verdim oda ısısı 28 derece bebişi yarım kol zıbın ve corapla bıraktım az mı acaba üşür mü
Ya canim hani eskiler bebegi yikadiktan sonra iki eliyle basindan tutup silkeliyorlar ya onu diyorum ben yapmadim cocugun boynu kis kalmaz demi kp sallayin boynunu boynu kisa kalmasin dedi bi alakasi varmidrki
Yapma canim öyle sey,omuriligine,boynuna zarar verirsin.büyükler ne dese yanlis cikiyo hepsi aslinda zararli seyler.onlara kabul ettirmek de cok zor.ben baya sorun yasiyorum kv ile ama elimden geldigince anlatmaya calisiyorum,benimle zitlasip duruyo.o konu ile ilgili bilimsel calismalari,makaleleri cikartip getiriyorum.hala ben 3 cocuk buyuttum boyle hic birine bisey olmadi diyorYa canim hani eskiler bebegi yikadiktan sonra iki eliyle basindan tutup silkeliyorlar ya onu diyorum ben yapmadim cocugun boynu kis kalmaz demi kp sallayin boynunu boynu kisa kalmasin dedi bi alakasi varmidrki
Allah razi olsun canim insallah biran once biter bu sikintilari da rahat ve guzel bir bebeklik yasarlarSagol canim icirecegim. Cok zor onlarin gazla kabizlikla savastigini gormek drgil mi. Senin minige de kolayliklar insallah
Hatirlamazmiyim canim biliyormusun bende inek sutu alerjisinden suphelendim kimseyi inandiramiyorum doktor herseye normal diyor delirtiyor beni iki gundur farkli bir yerden alinan dondurmayi yemistim onunla alakali da olabilir inek sutu alerjisi varsagmzsybg . ..cnm hatırladın mi beni..bi ara yazismistik. .hani bebeğim gündüzleri hiç uyumuyo du ...neyse benjm bebeğim de hep aynı saatlerde ağladı çok. .kolik sandım. .sonra kakasi yeşil ve sümuksu geldi ki hala öyle. .kız senin devam etmez..ben.suan bayram için denizli ye geldim burda doktora götürdüm kakasi yeşil djye..süt alerjisi olabilir dedi..sütlü şeyler de yemistim zaten...diyet yap yeme 15 gün dedi. .Bu bebekler çok aglarmis ben ist a dönünce alerji doktoruna gidip test yaptircam eğer senin de devam ederse yeşil kaka doktora gitmeyi tavsiye ederim cnm..
İyi hadi cok svindim canım ya büyüsün bizim minnaklar hemencik sağlıkla
Canım eğer çok emmiyorsa yani uzun süre emmiyorsa çok gaz oluşmuyormuş o yüzden de ağızdan çıkaramıyormus çok yutmadığı için...bağırsaklarında oluyormu çok gaZı
Kizlar bizim oglanin pipi ucunun kenarinda iltihap olmus gibi aile hekimine gosterdim 1 haftaya kadar gecmezse urologa goturmemi soyledi ve buyuk ihtimal sunnet edilir dedi
Sunnetten korkmayın kızlar ben geçen hafta 57 günlükken yaptırdım 1 günde iyileşti sadece ilk 3-4 saat huzursuzdur ağladı eğer eve getirir getirmez ağrı kesici verirseniz okadar bile ağlamaz 4 saatte bir tekrar ağrı kesici verirsiniz akşama hiç biseyi kalmazCanim benim oğlumunda doğduğundan beri var doktor önemli bişey değil geçer demişti geçmedi sünetmi olacak acaba korktum şimdi :-(
Yazarsan cok sevinirim canim ya bizim ay sonu kontrolumuz sorayim bemde bi ozaman ama gecte kalmis olmak istemiyorun ins yoktur biseyleri bebislerimizin sizin asida yaklasmis canim :-(gmzsybg cnm istanbula cumartesi dönüyorum ..pazartesi kendi doktor umuz da randevu var 2. Ayına grio bebeğim kontrol var. Ilk ona sorcam sonra o da büyük ihtimal alerji doktoruna yönlendirir. .alerji doktoruna gidicem sana yazarım mutlaka..izmirde üniversite hastanesinde kesin vardır ege de ya da dokuz eylül de tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?