2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ordan anlıyorum canım işte kusma vardı ama kusma hep var zaten ateş yoktu diye doktor onems3medi canım kakası su gibi ve yesildi saatte 4 5 defa yaptı ve dediğin gibi bezi kakayi du gibi emmis oluyordu
Teşekkür ederim canım bizim ishal degil sanırım dedigin kadar kaka yapmiyo. Cok geçmiş olsun .sen nasılsın iyilestinmi

Hayirdir canim ne ameliyati. Onemli birsey degildir insallah.

Aaaa hiç haberim yok ne ameliyatı çok geçmiş olsun kuzuya iyi olmasına çok sevindim Kıyamam ona. Eylül iyi çok şükür canım şimdi agulamaya başladı. buyuyoruz yavaş yavaş :)
Teşekkür ederim canım bizim ishal degil sanırım dedigin kadar kaka yapmiyo. Cok geçmiş olsun .sen nasılsın iyilestinmi
Aman dikkat edin canım burda salgın var ishal herkes. Ben iyiyim.cok şükür canım

canım bizim de ishal sanırım. tam altını değiştirirken yaptı kakasını. bayabi sulu ve fışkırttı üstüme bile geldi. inşallah geçer

Canım ben ebebekten tinylove maymun adası oyun halısını aldım kampanya vardı 200 liradan 140 liraya düşmüştü Satıcı herkes bundan alıyo dedi biz de memnunuz şimdi.. En azından bunaldığım zaman yirmi dakika yarım saat falan oyalanıyor oğlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…