Teşekkür ederim canım bizim ishal degil sanırım dedigin kadar kaka yapmiyo. Cok geçmiş olsun .sen nasılsın iyilestinmiOrdan anlıyorum canım işte kusma vardı ama kusma hep var zaten ateş yoktu diye doktor onems3medi canım kakası su gibi ve yesildi saatte 4 5 defa yaptı ve dediğin gibi bezi kakayi du gibi emmis oluyordu
Hayirdir canim ne ameliyati. Onemli birsey degildir insallah.Burdayız canım.. :) benim bebişim rahatsızdı ameliyat falan oldu giremedim pek buraya.. Ama artık atlattık çok şükür bayramlıklarını giydirdim Oğluma gezmelere gittik.. Siz ne yapıyorsunuz Eylül nasıl?..
Kasık fıtığı vardı canım ondan ameliyat oldu.. Ciddi bi ameliyat değil ama anestezi alacak olması endişelendirdi bizi ama çok şükür atlattık..Hayirdir canim ne ameliyati. Onemli birsey degildir insallah.
Aaaa hiç haberim yok ne ameliyatı çok geçmiş olsun kuzuya iyi olmasına çok sevindim Kıyamam ona. Eylül iyi çok şükür canım şimdi agulamaya başladı. buyuyoruz yavaş yavaş :)Burdayız canım.. :) benim bebişim rahatsızdı ameliyat falan oldu giremedim pek buraya.. Ama artık atlattık çok şükür bayramlıklarını giydirdim Oğluma gezmelere gittik.. Siz ne yapıyorsunuz Eylül nasıl?..
Aman dikkat edin canım burda salgın var ishal herkes. Ben iyiyim.cok şükür canımTeşekkür ederim canım bizim ishal degil sanırım dedigin kadar kaka yapmiyo. Cok geçmiş olsun .sen nasılsın iyilestinmi
Eki Görüntüle 1585929
Maşallah canım ya. Aynı tulum bizde de var. pişti olmuş küçük hanımlar :))
canım bizim de ishal sanırım. tam altını değiştirirken yaptı kakasını. bayabi sulu ve fışkırttı üstüme bile geldi. inşallah geçerAaaa hiç haberim yok ne ameliyatı çok geçmiş olsun kuzuya iyi olmasına çok sevindim Kıyamam ona. Eylül iyi çok şükür canım şimdi agulamaya başladı. buyuyoruz yavaş yavaş :)
Aman dikkat edin canım burda salgın var ishal herkes. Ben iyiyim.cok şükür canım
demek sizin uykucu kızınız bu, maşallah canım çok tatlı :) uyumaya devam mı geceleri? bizim bir değişiklik yok.Eki Görüntüle 1585929
Eki Görüntüle 1585929
Oyy maşALLAH kuuzulara yerim yerim :)
Ben de prensesim e aynı Tulumu siparis ettim :)
Yerim senin cicekli tulumunu masaAllah subhanAllah
masaAllah subhanAllahEki Görüntüle 1585929
Yerim senin cicekli tulumunu masaAllah subhanAllah
Canım ben ebebekten tinylove maymun adası oyun halısını aldım kampanya vardı 200 liradan 140 liraya düşmüştü Satıcı herkes bundan alıyo dedi biz de memnunuz şimdi.. En azından bunaldığım zaman yirmi dakika yarım saat falan oyalanıyor oğlum..Merhaba kızlar bebeğime oyun halısı almayı düşünüyorum.
Siz aldınız mı ne tavsiye edersiniz ?
Biraz baktım şu model hoşuma gitti.
http://www.e-bebek.com/playgro-mutlu-ciftlik-isik-ve-sesli-oyun-halisi_PLG-MF182214
Benimki de fiskirtmisti canım takip et bol bol emzır başka türlü geçmiyor. Saat başı her fırsatta emzir canım geçmiş olsuncanım bizim de ishal sanırım. tam altını değiştirirken yaptı kakasını. bayabi sulu ve fışkırttı üstüme bile geldi. inşallah geçer
Aynen pişti olucaklar :)Tulum kardesligii
Evet hala devam ediyor kampanya 140 liraCanım ben ebebekten tinylove maymun adası oyun halısını aldım kampanya vardı 200 liradan 140 liraya düşmüştü Satıcı herkes bundan alıyo dedi biz de memnunuz şimdi.. En azından bunaldığım zaman yirmi dakika yarım saat falan oyalanıyor oğlum..
Benimki de iki aylik bende aldim oyuncaklarinu besige astim heycanla izliyor besikte ama heyecandan uyuyamamisti ilk gun simdi alisti dikkatlerini cekiyor yani zaten 1 yasina kadar oynarmışEvet hala devam ediyor kampanya 140 lira
http://www.e-bebek.com/tiny-love-gym-maymun-adasi-jimnastik-halisi_TLO-80952 memnunsun değil mi canım iki aylık bizimki
Evet memnunum canım gerçi ilk defa oyun Halısı aldığım için diğerleri nasıl bilmiyorum.. Benim oğlum iki buçuk aylık güzel oyalanıyor yatırdığım zaman.. Inşallah sen de memnun kalırsın.. Satıcılarla da Konuş yardımcı oluyorlar..Evet hala devam ediyor kampanya 140 lira
http://www.e-bebek.com/tiny-love-gym-maymun-adasi-jimnastik-halisi_TLO-80952 memnunsun değil mi canım iki aylık bizimki
Ben de az önce sipariş ettim. Tiny love gym merkezi. Yavaştan almak lazım. 3. Ayda daha fazla ilgilerini çekecekmiş.Merhaba kızlar bebeğime oyun halısı almayı düşünüyorum.
Siz aldınız mı ne tavsiye edersiniz ?
Biraz baktım şu model hoşuma gitti.
http://www.e-bebek.com/playgro-mutlu-ciftlik-isik-ve-sesli-oyun-halisi_PLG-MF182214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?