2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bayanlar 2.ay asisi olanalr var aranizda biz dun vurulduk dun iyiydi sanki bugun atesi yukseldi calpol verdin ne zman gececek asinin etkisi sizde kac gun surdu..

Bayanlar 2.ay asisi olanalr var aranizda biz dun vurulduk dun iyiydi sanki bugun atesi yukseldi calpol verdin ne zman gececek asinin etkisi sizde kac gun surdu..
Canım biz de salı günü vurulduk salı gece ve dün gece biraz yükseldi 37.5 6 oldu paranox s fitil verdim ılık su uygulaması yaptim düştü
Bugün ateşi yok şimdilik inşallah olmaz
Ben de merak ediyorum kaç gün sürüyor.
Sizin bebişin ateşi kac
Bir de bol bol emzır canım ateşi çok yukselmez saat başı emzir

Iyi bayramlar kizlar. AdaisyLove canim bebeginin ishal olduğunu nasil anladin kusma atws varniydi? Kizimin kakasi birkaç gundur civik birturlu emin olamıyorum. Bezi acana kadar birkismini emmis oluyor bez.

Iyi bayramlar kizlar. AdaisyLove canim bebeginin ishal olduğunu nasil anladin kusma atws varniydi? Kizimin kakasi birkaç gundur civik birturlu emin olamıyorum. Bezi acana kadar birkismini emmis oluyor bez.
Ordan anlıyorum canım işte kusma vardı ama kusma hep var zaten ateş yoktu diye doktor onems3medi canım kakası su gibi ve yesildi saatte 4 5 defa yaptı ve dediğin gibi bezi kakayi du gibi emmis oluyordu

AdaisyLove cnm peki doktora gittin mi..teşhis ne dediler ilaç verdin mi.benim kız da yeşil ve su gibi de
Canım gittim doktor hiç bişey vermedi gaita kültürü istedi bütün gün kaka yapan kız kültürü beklerken yapmadı bir türlü. Bayramdan sonra ilk kakasinda hemen doktora gidip yapacam tahlilleri gerçi geçti ishli çok şükür ama hâlâ kaka yeşil

Elektirik süpürgesi sesi ile sakinleşiypr benm bebeğim bir dene istersen sakin olunca karna sırta masaj yaparsın gaz çıkar

Uyuşturdular mı o bölgeyi canım nasıl oluyor bende yaptırmak istiyorum

Kizlar gögsümün biri digerine gore daha kucuk,daha az sut oluyo ve daha gec doluyor neden böyle oldu anlamadim,duzelmesi icin ne yapabilirim

Kizlar iyi bayramlar herkese. Nerelerdesiniz tatilde misiniz. Benim bebegim 50 gunluk bugun, biz cesaret edip de gidemedik yazliga falan :)

shine-15 cnm nasılsın. ..bebeğinin kakasi hala aynı mı yeşil mi..
Merhaba canım kizimin kolik aglamasiyla uğraşıyoruz sen nasılsın. 1 haftadir sari kakasi ama civik ve sumuksu hala. Önümüzdeki hafta doktora sormayi düşünüyorum. Yaklaşık 1 aydir seffaf uzayan birseyler görüyorum. Sut urunleeinden mi hala çözemedim bayramda dikkat edemedim yediklerime.sizin ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…