2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gmzsybg A asi mavi kızlar kızım ishaldi geçmeye başladı. sulu ama yeşil sarı sümüksü kaka yapıyo yine. sizin ne durumda hala sümüksü mü? tahlil yaptırdınız mı?

gmzsybg A asi mavi kızlar kızım ishaldi geçmeye başladı. sulu ama yeşil sarı sümüksü kaka yapıyo yine. sizin ne durumda hala sümüksü mü? tahlil yaptırdınız mı?
Ya sorma canım iki gündür çok zorlanarak kaka yapıyo ağlıyo kaka yaparken beİni bianda çok dolduruyo ishalmi anlamadım ve cıvık kakası bazen sırf yeşil bazen sarı yeşil karışık devam ediyo günde 4-5 kez yapıyo kakasını doktor kontrolümüz haftaya maalesef sen yaptırabildinmi canım tahlil

Valla en fazla 3 saat uyuyor canim.bir uyandi mi da tekrar uyumasi cok zaman aliyor. Gunduz de oyle malesef
Gündüzleri bizde çok zoruyumaya başladık sallamama alıştı sallamadan asla uyumuyor ve bi yarım saat geçiyor en az uyuması için inş en kısa zamanda düzene girer senin bebişinde gece uykusu canım gündüz pek önemli değilde gece çok zor oluyo haklısın

canım bizim de son 10 gündür kaka yaparken çok fazla ses çıkıyodu. ben bir türlü ishal mi değil mi çözememiştim. dün altını açarken kaka yaptı üstüme kadar fışkırdı. büyük bir kısmı su gibiydi. bugün ishal azaldı ama bezi hala ağır. yine sulu yani kakası ama üstte görünen koyu kıvamlı kısım yeşilli sarılı ve sümüksü. sizin sümüksü mü? perşembe gitcez doktora, alerjiden şüphe ettiğimi söylücem. daha önce kaka tahlili temiz çıkmıştı.

gmzsybg CNM. . Ben dün kendi doktoruna gittim. .Kakasini normal karşıladı. .benim bebeğim in hala sümuksu sarı. .ben bir haftadır süt ürünleri tüketmiyorim. .Bugün içime sinmedi diye alerji doktoruna gittik prof tu kendisi. .tahlil küçük bebekler e olmuyomus. .bir yaşında olmasi gerekiomus. .deneme yolu ile anlayacağız dedi..Bu hafta da diyete devam etcem sonra haftaya diyeti bozcm. .kaka tahlili yapcaz.. Eğer kan vs. Bişi olursa diyete devam etcem..bir de laktoz inteloransi olabilir belki diye de laktazin diye damla verdi ...bakalım cnmmm sen de doktora gidince sorar misin. Hatta fotosunu çek kakanin doktora göster bakalım normal mi diyecek sümuksu olmasına

Kizlar uyku duzeniniz nasil bnm bebegim oglen 3 saat uyuyo sadece gece de 12de uyuyo 4.30 da kalkiyo emio 6.30 da kalkio sora gogsumde uyuyo 7.30 da kalkiorz cok mu az

Benimkide çok ses çıkarıyor canım kaka yaparken yarında takip edeyim bakayım yeşil yaptığı zaman pek sümüksü değil ama sarı kakası sümüksü hep sanki afedersin içinde uzayıp giden bişeyler var olmadı sağlık ocağına götürürüm artık simdilik bakalım doktorlarımız ne diyecek peki kaka yaparken zorlanıyormu canım benimki illaki emerek kaka yapmak istiyor ve ıkınarak ıhıldayarak kaka yapıyor

Allah allah çoğu yerde okudum böyle ıkı uc aylık bebeklere alerji testi yapıldıgını canım ya her doktor farklı işte kime nasıl inanacaksın sasırıyo insan sorarım tabi canım ama benim doktorum herseye normal diyen bi doktor maalesef fotoyu çekmek süper fikirmiş canım çok sagol kaka yaparken zorlanıyormu peki

evet canım aynen öyle, kaka yapmak için emiyo bazen. memeyi ağzında uzatıyo uzatıyo suratından kakasının geldiğini anlıyorum. yapınca da memeyi bırakıyo. yapmaya çalışırken baya bi ıkınıyo
bizim de öyle uzayan birşeyler var sanki şeffaf sümük gibi bezi gerdirince elimde uzuyo. takıntı oldu beze dikkatli dikkatli bakıyorum.
buarada senin bebeğin de 5 dk emiyodu. benim de öyle aktif olarak 5 dk emiyo. eğer uyumak istiyosa emzik niyetine öylesine emiyo uzun uzun. onun dışında kısa emiyo. kilo alımı nasıl senin bebeğinin? bizim 1. ay 1 kilo 2. ayda 500-600 gr arası aldı. son 1 aydır memeyi reddediyo. canı istemezse ağlamaya başlıyo. sizde böyle bir durum var mı?
eşim de bana kızıyo çocuğa hasta muamelesi yapma diye. ama kakasını gördükçe rahatsızmış gibi hissediyorum ((

Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi

Bebeklerimizin ilk bayramiydi :) harika bir duygu
Ben çok çekindim annemlere gitmeye. Ama fıstık bi uslu durdu ki sorma. Çok güzeldi. Büyüdüğünü dışarı çıkınca anladım. :))

dilek2912 duruca Sela76 gmzsybg Beyasmelek
Kızlar gece uyumasını çok uzun tutmayın bence kilo alımı yavaşlar. Ben çok pişmanım. Kızım gece12den sabah 6-7 ye kadar uyurdu. Çok sevinmiştik. Ama gece boyu uyudugundan sabahları iki gögsü emip anca doyuyodu. İkisi de bi anda çok geldiğinden kustugu da oluyodu. Kakası da yeşile döndü.bunların oldugu günlerde kontrole gittik. 15 günde 300 gr almıştı. Doktor normal dedi. Oysa önceki 15gün 700 gr almıştı. Kilosunu 15 günlük deil aylık degerlendiririz dedi. Ben de kendimce az ve sık emzirmeye dikkat ettim. Gece de bi defa uyandırıyorum. Benim kız yüzüstü yatmayı seviyo. Sırtüstü cevirince hemen uyanıyo. Gece onu sırt üstü cevirip elimi yüzümü yıkamaya gidiyom döndüğümde uyanmış oluyo :)) emzirip yatırıyorum. Hemen fark etti büyümesi. Kilo olarak ölçülmedi ama gözle görülür şekilde düzeldi. Hem sütüm de arttı. Gece bi gögsü verip sonra ikisini de sagdıgım oldu. Uyuyunca da süt cabuk iniyo zaten. Sabaha hazır tekrar. Ama önceden öylemiydi. Sabah aglayarak uyanırdı. Elimi yüzümü yıkayamazdım. İki gögsü de emiyodu iyiyce öğlene dogru tekrar istiyodu ama o kadar dolmuyodu süt. Belki açlıktan aglıyodu huysuzdu kızım. Akşama kadar da düzgün uyumazdı. Şimdi gündüz uykusu ikiye çıktı 2-2,5 saatlik uyuyo iki kere. Bende durum böyle. Aklınızda olsun. İşaret görürseniz dikkat edin.

Bizim kız da sesli kaka yapıyo sürekli. Ben normal sanıyodum :) kan yoksa alerjiyi unut endişelenme. Ben de çok şüphelendim ama boş. Ben de kaka uzmanı olacam yakında. Sürekli inceliyom. Baba değiştirse bile ben bakmadan çöpe atmıyoz :))

Kizlar sizin bebislerde de salya artisi ve baloncuk cikarma varmi cok guzel aguluyolar ya buyuduler masallah.....
Aynen. Hele elini öyle iştahlı emiyo ki. Salyalarla copcop sesler beşikten duyuluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…