Kac saat uyuyor geceleri canim bizde 53 gunluguz yaklasik bir haftadir 5 saat falan kesintisiz uyumaya basladiKizlar bebekleriniz ne zaman uzun uyumaya basladi.benimki gece bile cok uzUn uyumuyor da. 53 gunluk olduk.
Kac saat uyuyor geceleri canim bizde 53 gunluguz yaklasik bir haftadir 5 saat falan kesintisiz uyumaya basladi
Cnm benimki 2 gündür uzun uyumaya başladı daha önce en fazla uyuduğu 4-5 saati geçmezken iki gündür 7-8 saat uyudu biz 70 günlük olduk. Sabır...
Ya sorma canım iki gündür çok zorlanarak kaka yapıyo ağlıyo kaka yaparken beİni bianda çok dolduruyo ishalmi anlamadım ve cıvık kakası bazen sırf yeşil bazen sarı yeşil karışık devam ediyo günde 4-5 kez yapıyo kakasını doktor kontrolümüz haftaya maalesef sen yaptırabildinmi canım tahlil
Gündüzleri bizde çok zoruyumaya başladık sallamama alıştı sallamadan asla uyumuyor ve bi yarım saat geçiyor en az uyuması için inş en kısa zamanda düzene girer senin bebişinde gece uykusu canım gündüz pek önemli değilde gece çok zor oluyo haklısınValla en fazla 3 saat uyuyor canim.bir uyandi mi da tekrar uyumasi cok zaman aliyor. Gunduz de oyle malesef
canım bizim de son 10 gündür kaka yaparken çok fazla ses çıkıyodu. ben bir türlü ishal mi değil mi çözememiştim. dün altını açarken kaka yaptı üstüme kadar fışkırdı. büyük bir kısmı su gibiydi. bugün ishal azaldı ama bezi hala ağır. yine sulu yani kakası ama üstte görünen koyu kıvamlı kısım yeşilli sarılı ve sümüksü. sizin sümüksü mü? perşembe gitcez doktora, alerjiden şüphe ettiğimi söylücem. daha önce kaka tahlili temiz çıkmıştı.Ya sorma canım iki gündür çok zorlanarak kaka yapıyo ağlıyo kaka yaparken beİni bianda çok dolduruyo ishalmi anlamadım ve cıvık kakası bazen sırf yeşil bazen sarı yeşil karışık devam ediyo günde 4-5 kez yapıyo kakasını doktor kontrolümüz haftaya maalesef sen yaptırabildinmi canım tahlil
evet canım tükürük çıkarıyoKizlar sizin bebislerde de salya artisi ve baloncuk cikarma varmi cok guzel aguluyolar ya buyuduler masallah.....
Benimkide çok ses çıkarıyor canım kaka yaparken yarında takip edeyim bakayım yeşil yaptığı zaman pek sümüksü değil ama sarı kakası sümüksü hep sanki afedersin içinde uzayıp giden bişeyler var olmadı sağlık ocağına götürürüm artık simdilik bakalım doktorlarımız ne diyecek peki kaka yaparken zorlanıyormu canım benimki illaki emerek kaka yapmak istiyor ve ıkınarak ıhıldayarak kaka yapıyorcanım bizim de son 10 gündür kaka yaparken çok fazla ses çıkıyodu. ben bir türlü ishal mi değil mi çözememiştim. dün altını açarken kaka yaptı üstüme kadar fışkırdı. büyük bir kısmı su gibiydi. bugün ishal azaldı ama bezi hala ağır. yine sulu yani kakası ama üstte görünen koyu kıvamlı kısım yeşilli sarılı ve sümüksü. sizin sümüksü mü? perşembe gitcez doktora, alerjiden şüphe ettiğimi söylücem. daha önce kaka tahlili temiz çıkmıştı.
Allah allah çoğu yerde okudum böyle ıkı uc aylık bebeklere alerji testi yapıldıgını canım ya her doktor farklı işte kime nasıl inanacaksın sasırıyo insan sorarım tabi canım ama benim doktorum herseye normal diyen bi doktor maalesef fotoyu çekmek süper fikirmiş canım çok sagol kaka yaparken zorlanıyormu pekigmzsybg CNM. . Ben dün kendi doktoruna gittim. .Kakasini normal karşıladı. .benim bebeğim in hala sümuksu sarı. .ben bir haftadır süt ürünleri tüketmiyorim. .Bugün içime sinmedi diye alerji doktoruna gittik prof tu kendisi. .tahlil küçük bebekler e olmuyomus. .bir yaşında olmasi gerekiomus. .deneme yolu ile anlayacağız dedi..Bu hafta da diyete devam etcem sonra haftaya diyeti bozcm. .kaka tahlili yapcaz.. Eğer kan vs. Bişi olursa diyete devam etcem..bir de laktoz inteloransi olabilir belki diye de laktazin diye damla verdi ...bakalım cnmmm sen de doktora gidince sorar misin. Hatta fotosunu çek kakanin doktora göster bakalım normal mi diyecek sümuksu olmasına
Benimkide çok ses çıkarıyor canım kaka yaparken yarında takip edeyim bakayım yeşil yaptığı zaman pek sümüksü değil ama sarı kakası sümüksü hep sanki afedersin içinde uzayıp giden bişeyler var olmadı sağlık ocağına götürürüm artık simdilik bakalım doktorlarımız ne diyecek peki kaka yaparken zorlanıyormu canım benimki illaki emerek kaka yapmak istiyor ve ıkınarak ıhıldayarak kaka yapıyor[/QUOTE
Canim bnm bebegiminde kakasindaa salya gibi uzayan biseyler var sari ve kivami iyi.doktora soyledim mukus gibi sumuk gibi olursaa ve kan olursa tahlil isterim uzayan sey olabilir dedi
evet canım aynen öyle, kaka yapmak için emiyo bazen. memeyi ağzında uzatıyo uzatıyo suratından kakasının geldiğini anlıyorum. yapınca da memeyi bırakıyo. yapmaya çalışırken baya bi ıkınıyoBenimkide çok ses çıkarıyor canım kaka yaparken yarında takip edeyim bakayım yeşil yaptığı zaman pek sümüksü değil ama sarı kakası sümüksü hep sanki afedersin içinde uzayıp giden bişeyler var olmadı sağlık ocağına götürürüm artık simdilik bakalım doktorlarımız ne diyecek peki kaka yaparken zorlanıyormu canım benimki illaki emerek kaka yapmak istiyor ve ıkınarak ıhıldayarak kaka yapıyor
Kizlar sizin bebislerde de salya artisi ve baloncuk cikarma varmi cok guzel aguluyolar ya buyuduler masallah.....
Ben çok çekindim annemlere gitmeye. Ama fıstık bi uslu durdu ki sorma. Çok güzeldi. Büyüdüğünü dışarı çıkınca anladım. :))Bebeklerimizin ilk bayramiydi :) harika bir duygu
Bizim kız da sesli kaka yapıyo sürekli. Ben normal sanıyodum :) kan yoksa alerjiyi unut endişelenme. Ben de çok şüphelendim ama boş. Ben de kaka uzmanı olacam yakında. Sürekli inceliyom. Baba değiştirse bile ben bakmadan çöpe atmıyoz :))canım bizim de son 10 gündür kaka yaparken çok fazla ses çıkıyodu. ben bir türlü ishal mi değil mi çözememiştim. dün altını açarken kaka yaptı üstüme kadar fışkırdı. büyük bir kısmı su gibiydi. bugün ishal azaldı ama bezi hala ağır. yine sulu yani kakası ama üstte görünen koyu kıvamlı kısım yeşilli sarılı ve sümüksü. sizin sümüksü mü? perşembe gitcez doktora, alerjiden şüphe ettiğimi söylücem. daha önce kaka tahlili temiz çıkmıştı.
Aynen. Hele elini öyle iştahlı emiyo ki. Salyalarla copcop sesler beşikten duyuluyo :))Kizlar sizin bebislerde de salya artisi ve baloncuk cikarma varmi cok guzel aguluyolar ya buyuduler masallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?