2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
demek sizin uykucu kızınız bu, maşallah canım çok tatlı :) uyumaya devam mı geceleri? bizim bir değişiklik yok.
Mrb canım, uyumaya devam ama gece kaldırıyorum bi gögsü emiyo baya sonra uyku. Hiç bölünmemiş gibi uyuyo tekrar. Bi haftadır böyle. Bayramda da sagamayınca sık sık emzirdim zaten. Ama aralık koydum. Oyaladım falan. Kakası düzeldi. Günde bi ya da iki kez ama rengi daha sarı ve miktarı az. Benim hatam bi anda çok emzirmekmiş galiba. Yeşillik de bana gaz yapıyomuş bunu da fark ettim. Dondurma yedim sıkıntı yok :)) kilo ölçtüremedim. Aylık kontrole kaldı artık. Sen ne yaptın?

Sağol canım bugün alacağım internetten kısmetse.Sizin gibi kullanan tecrübe etmiş annelerden tavsiye almak daha iyi oluyor

Geçmiş olsun cnm benim küçük oğlumda da fıtık çıktı Perşembe günü ameliyatımız var hayırlısıyla atlatırız inşallah aşılarını da haftaya erteledik bu yüzden belki bişey olur diye

bizim ishal oldu. dün gece ben de senin gibi emzireyim dedim uyurken, süt kaçtı genzine ödüm koptu. sanırım süt fazla geldi bir anda ama ben de emzirmek istiyorum 1 defa da olsa. hava çok sıcak yazık. ben sağlık ocağına götürdüm tarttıtrdım. 13 günde 330 gr almış. çarşamba günü aşısı var yine tarttırcam. ishal oldu diye inşallah kilo alımı azalmaz. 330 gr fena değil gbi geldi bana. sen de tarttırırsan haber verirsin canım. sevindim kakasının düzelmesine.

Size de geçmiş olsun canım.. Ben de aşılarını bir hafta ertelemiştim.. Merak etme kolay bir ameliyat, Bebeğin aç kalması biraz sıkıntı oluyor bi de ameliyattan ilk çıkınca çok ağlamıştı.. Sormak istediğin bir şey olursa burdayım ben..

cok guzelmis canim.
biz de soyle bisey aldik (video bize ait degil :) ): ilk basta begenmemistik, geri verecektik ama oglum cok sevdi. tekmeledikce tekmeledi. iade etmekten vazgectik biz de. bak fisher price'in soyle bir modeli de var, bu daha guzel sanki.

Kizlar 53gunluk bebegim war ve ne kadar sureee emzirmeliyim bazen 3saat duruyoruz bazen 1saat normal mi bunlar emsirme sikligi ne kadar olmali

Kizlar 53gunluk bebegim war ve ne kadar sureee emzirmeliyim bazen 3saat duruyoruz bazen 1saat normal mi bunlar emsirme sikligi ne kadar olmali
Benimkide ayni kuzum bazen saat basi bazen birbucuk saatte bir bazende uc saatte bir bi emme duzeni yok ne zaman isterse ozaman emziriyorum bazen sadece uyumak yada kaka yapmak.icin bile emmek istiyor sadece iki dakika emip birakiyor normal emme suresi zaten besdakikayi gecmiyor bence istedigi zaman ver
gece uykulari nasil canim gece ne kadar surede emziriyorsun benimki uzun uyumaya basladi kiyamiyorum kaldirip.emzirmeye

Bizim ki fiser price tavsiye eDerim çok güzel oğlum çok seviyor

sienna's new toy kick and giggles'ı nerden aldınız internetten bulamadım canım güzel görünüyor.
Fiser price da güzel aslında bizim ki tekmelemeyi çok seviyor o ayak durmuyor hiç

bebinkide uzun uyumaya basladi canim dun gece baya uyudu ilk defa 9da bi yatto 3te uyandi gece cok sasirdim korktumda uyandiginda aglamiyoduda guluyodu o sese uyandim sesler cikariyodu gece uykusuna kacta yatiyo senin bebis kuzum

Kizlar bebekleriniz ne zaman uzun uyumaya basladi.benimki gece bile cok uzUn uyumuyor da. 53 gunluk olduk.
Cnm benimki 2 gündür uzun uyumaya başladı daha önce en fazla uyuduğu 4-5 saati geçmezken iki gündür 7-8 saat uyudu biz 70 günlük olduk. Sabır...

bebinkide uzun uyumaya basladi canim dun gece baya uyudu ilk defa 9da bi yatto 3te uyandi gece cok sasirdim korktumda uyandiginda aglamiyoduda guluyodu o sese uyandim sesler cikariyodu gece uykusuna kacta yatiyo senin bebis kuzum
Yerim ben onun gülüşlerini bir haftadır gece 9 yada 10 da yatıyo 3 te kalkıyo gece sonra tekrar sabah 6 da uyanıyo çok şükür düzene girdi demekki uykularıda zaman geçtikçe 6-7 saate çıkacak gece uykuları sanırım ama gündüz çok uyudu geçen gün gece çok sık uyandı sıcaklardan sanırım iki gündür mayışıyo yazık gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…