2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi
Rahat ol. Çok da kötü bişi deil. Ben bi ay direndim vermemek için. Alıştırmak için de 15 gün ugrastım. 15 gün rahat ettim. Sonra emziksiz uyumamaya basladı. Agzından dusunce uyanıyodu. O da ben de sevmedik bu işi. Şimdi cantada dışarda bazen veriyom mızmızlarsa. :))

Sağol canım Inşallah fazla alışmaz bizimki sadece kucakta uyuyan çocuk koltukta kendi kendine uyudu

Beyasmelek tatlim hem sümüksü hemde mukuslu bi tuhaf fotolarını çekmeye başladım kakalarının haftaya kontrol bakalım bizimki tahlil isteyeckmi ne diyecek :-( kaka yaparken rahatsız oluyomu bebişin

D denizkaan canım benim kızın uykusu çok ağır imkanı yok ne yapsam uyanmaz geceleri benimkinin kilo alımı yavaş zaten sütümde var bol ama neden öyle anlamıyorum :-( ama boyu çok uzadı bi ayda neredyse 5 cm attı... Doktora sorcam haftaya uyandırayımmı diye off çok karışık bu konular

Maşallah canım size. Benim de 10 gündür kafam rahat böyle. 5 güne başka bişi bulurum kafaya takacak :)) anne kafası böyle işte.

gmzsybg @shine-15 evet kızlar. Benim durumumda aynı. .. Kakasini yaparken zorlanio gaz ile birlikte yapio ...sizinde gaz la mi yapio..
Kızlar benim kızın kakası hardal rengine döndü ama dediğiniz gibi sümüksü ve sesli yapıyor. Bugün bezi TİKA basa doldurdu bir yapista ama sulu değildi. Valla kaka yaptığı zaman korka korka açıyorum çok zormuş tahlile de gidemedik bir türlü..

Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi
Canım ilk zamanlar ben de öyle hissetmistim sonra geçiyor o his.
Her fırsatta veriyorum emzigi ama diş çıkarma döneminde kullanmayı düşünmüyorum doktorum dış şeklini bozduğunu söyledi 3 aydan sonra kullanma dedi 83 günlüğüz

bende nceliyorum fotarinida cekmeye basladim benim esimde sacmaladigimi dusunuyo ama anne llik iste paranoyak oluyosun yeri gelince ilk ay 900 gr almisti haftaya iki ayi tamamlayip gitcez bakalim kilosuna doktor ikinci ay icin az dedimi sana kilosuna kakalari tipatip ayni bebislerimizin
Aynen canim bes dk emio ve uykusu geldiyse yada artik yalanci emzik istoyosa once memeyle kavga ediyk sonra aglamaya basliyo bana istahsizmis gibi geliyo az emiyo gibi ama hicbir aclik belirtisi gostermiyo

Bizimde aynen dediğin gibi oldu 2 aya 1 hafta kala ablama bırakmak zorunda kaldım 5 saat kadar o gün emzik aldık ağlamasın oyalansın diye tuttu da şansa yalnız o günden sonra beni 5 dk dan uzun emmiyor (memede uyuması hariç) doyunca yada gazlanınca bırakıyor memeyi istemiyor ama emziği verince tutuyor çok ilginç 1,5 2 saate yine acıkıyor gecede 7 saat kadar uyuduğu oluyor 8-9 gibi uyuyor bende 12 gibi yatarken emziriyorum bazen sabaha kadar uyuyor o zaman .
Sinirlenip memeyi redddettiğinde emziği veriyorum uyuklar gibi olunca alıp emziriyorum o zaman emiyor . İlk oğlumda emzik vermedim onu da sallayıp uyutup öyle emzirirdim. Bide uyanıkken kucakta emmeyi sevmiyor ıkınıyor zorlanıyor boğazına kaçıyor bende yatarak emziriyorum daha iyi emiyor sanki. Bu ayki kilosunu çok merak ediyorum 9 unda görcezartık

İlk başta bende çok kötü hissettim ama büyük rahatlıkmış benim 2,5 yaşında oğlum daha var ilgilenemiyordum onunla şimdi daha çok vakit ayırabiliyorum 55 günlükken verdim tuttu hemen ve hiç sallamadan emzikle uyuyor üstelik gün içinde çok fazlada tutmuyor ağzında genelde uyku öncesi tutuyor diğer zamanlarda atıyor pıt diye çok komik :))

Çok seviniyorum artık Zibin takımı gitmiyor tulumları kısa oluyor :) bu arada ilk hastalığına yakalandı kızım burnu akıyor ve az oksuruyor ama ateşi yok huzursuz. Çok az gülüyor

Sanki benim oğlumun kaka yapısını anlatmış sin. Benimki de memede yapıyor. İkirdaniyor. Ama sarı sümüksü oluyor. Bugün de uzayıp giden birşey ler vardı. Ama ben hiç suphelenmedim.

Sanki benim oğlumun kaka yapısını anlatmış sin. Benimki de memede yapıyor. İkirdaniyor. Ama sarı sümüksü oluyor. Bugün de uzayıp giden birşey ler vardı. Ama ben hiç suphelenmedim.
Ne bileyimm bende canim zorlanarak kaka yapmanin sumuksu ve o uzatan seylerin olmasinin normal olmadigini duydum okudum hep kafamda bi suru soru var o yuzden

Ay sanki benim oglumu anlatıyorsun. Kaka olayı aynı. Meme olayı aynı. Meme de çok az kalıyor. Doktora sordum göz teması kur dedi emerken. Onunla konuş dedi. Bugün yaptım toplam 8 dk. Kaldi

Herkese günaydın mayıs anneleriii:) nisan annesi olarak sizi takip ediyorum. Paylasimlar cok güzel. Dut kurunu söyleyen arkadasm kimdii hatirlsmiyorm.ama cok teşekkür ederim. Bende faydasını görüyor gibiyim.
Kaka konusunu epey konusuyorsunus kızlar. Takmayin eğer kan yoksa ve bebeğiniz huzursuz değilse hersey yolundadır. Benimkide bazen sıvı gibi yaptı bazen büyük gürültü çıkardı Oyke yaptı eyvah basık l temuzlicem diye açmaya başlıyordm aaa bi bakıyorum hi damla birsey. Bunlar cok normal yediklerimiz onlara geçiyor. Tıpkı bizler gibi zaman zaman ishalde olurlar kabizda.sumuksu yapı bende de oldu takip ettm bikac seferde geçti hic takmadim.çünkü bebeğim huzurluydu. Usutmesin diye dikkat ettkm o kadar. Emeeken yspmalarida olağan birsey güç alıyorlar. Benim kızımda bazen emerken yapar bazen yapmadıysa oto koltuğuna koyarim orda cok rahat yapiyo. Yada baktm kendini cok sıkıyor iki elini tutar göğsüne yaşların hadi annecim yap aferin derim destek olurum kolayca yapar. 82 gunluk annelik bunları kattı bana. Ve ben her yaptığimi anlatırım..kizim simdi altını acicaz mis gibi olcksin.simdi banyo yapicax falan. Büyük insan gibi konuşurum. Birde aanneler bebekldrindeb tabi tiksinmez ama kakasi kokuyorsa eyvah bu ne gibi tepkiler bebegi olumsux etkiler diye okumuştum.

3 aya gelmişsiniz sayılır siz de Maşallah nazar değmesin.

Sorma bizimki de öyle. Bırakıyor yavaşça Ama emmek istediği zaman eliyle destek veriyor Ben dün biraz vicdan yaptım.Fazla vermedim emziği. Ama ağlama krizleri için,dışarıda gezmek için kurtarıcı gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…