Rahat ol. Çok da kötü bişi deil. Ben bi ay direndim vermemek için. Alıştırmak için de 15 gün ugrastım. 15 gün rahat ettim. Sonra emziksiz uyumamaya basladı. Agzından dusunce uyanıyodu. O da ben de sevmedik bu işi. Şimdi cantada dışarda bazen veriyom mızmızlarsa. :))Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi
Sağol canım Inşallah fazla alışmaz bizimki sadece kucakta uyuyan çocuk koltukta kendi kendine uyuduRahat ol. Çok da kötü bişi deil. Ben bi ay direndim vermemek için. Alıştırmak için de 15 gün ugrastım. 15 gün rahat ettim. Sonra emziksiz uyumamaya basladı. Agzından dusunce uyanıyodu. O da ben de sevmedik bu işi. Şimdi cantada dışarda bazen veriyom mızmızlarsa. :))
Maşallah canım size. Benim de 10 gündür kafam rahat böyle. 5 güne başka bişi bulurum kafaya takacak :)) anne kafası böyle işte.
Ya sorma canım iki gündür çok zorlanarak kaka yapıyo ağlıyo kaka yaparken beİni bianda çok dolduruyo ishalmi anlamadım ve cıvık kakası bazen sırf yeşil bazen sarı yeşil karışık devam ediyo günde 4-5 kez yapıyo kakasını doktor kontrolümüz haftaya maalesef sen yaptırabildinmi canım tahlil
Kızlar benim kızın kakası hardal rengine döndü ama dediğiniz gibi sümüksü ve sesli yapıyor. Bugün bezi TİKA basa doldurdu bir yapista ama sulu değildi. Valla kaka yaptığı zaman korka korka açıyorum çok zormuş tahlile de gidemedik bir türlü..
Canım ilk zamanlar ben de öyle hissetmistim sonra geçiyor o his.Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi
bende nceliyorum fotarinida cekmeye basladim benim esimde sacmaladigimi dusunuyoevet canım aynen öyle, kaka yapmak için emiyo bazen. memeyi ağzında uzatıyo uzatıyo suratından kakasının geldiğini anlıyorum. yapınca da memeyi bırakıyo. yapmaya çalışırken baya bi ıkınıyo
bizim de öyle uzayan birşeyler var sanki şeffaf sümük gibi bezi gerdirince elimde uzuyo. takıntı oldu beze dikkatli dikkatli bakıyorum.
buarada senin bebeğin de 5 dk emiyodu. benim de öyle aktif olarak 5 dk emiyo. eğer uyumak istiyosa emzik niyetine öylesine emiyo uzun uzun. onun dışında kısa emiyo. kilo alımı nasıl senin bebeğinin? bizim 1. ay 1 kilo 2. ayda 500-600 gr arası aldı. son 1 aydır memeyi reddediyo. canı istemezse ağlamaya başlıyo. sizde böyle bir durum var mı?
eşim de bana kızıyo çocuğa hasta muamelesi yapma diye. ama kakasını gördükçe rahatsızmış gibi hissediyorum((
Ayy cok tatlisin canimMaşallah canım size. Benim de 10 gündür kafam rahat böyle. 5 güne başka bişi bulurum kafaya takacak :)) anne kafası böyle işte.
Bizimde aynen dediğin gibi oldu 2 aya 1 hafta kala ablama bırakmak zorunda kaldım 5 saat kadar o gün emzik aldık ağlamasın oyalansın diye tuttu da şansa yalnız o günden sonra beni 5 dk dan uzun emmiyor (memede uyuması hariç) doyunca yada gazlanınca bırakıyor memeyi istemiyor ama emziği verince tutuyor çok ilginç 1,5 2 saate yine acıkıyor gecede 7 saat kadar uyuduğu oluyor 8-9 gibi uyuyor bende 12 gibi yatarken emziriyorum bazen sabaha kadar uyuyor o zaman .evet canım aynen öyle, kaka yapmak için emiyo bazen. memeyi ağzında uzatıyo uzatıyo suratından kakasının geldiğini anlıyorum. yapınca da memeyi bırakıyo. yapmaya çalışırken baya bi ıkınıyo
bizim de öyle uzayan birşeyler var sanki şeffaf sümük gibi bezi gerdirince elimde uzuyo. takıntı oldu beze dikkatli dikkatli bakıyorum.
buarada senin bebeğin de 5 dk emiyodu. benim de öyle aktif olarak 5 dk emiyo. eğer uyumak istiyosa emzik niyetine öylesine emiyo uzun uzun. onun dışında kısa emiyo. kilo alımı nasıl senin bebeğinin? bizim 1. ay 1 kilo 2. ayda 500-600 gr arası aldı. son 1 aydır memeyi reddediyo. canı istemezse ağlamaya başlıyo. sizde böyle bir durum var mı?
eşim de bana kızıyo çocuğa hasta muamelesi yapma diye. ama kakasını gördükçe rahatsızmış gibi hissediyorum((
İlk başta bende çok kötü hissettim ama büyük rahatlıkmış benim 2,5 yaşında oğlum daha var ilgilenemiyordum onunla şimdi daha çok vakit ayırabiliyorum 55 günlükken verdim tuttu hemen ve hiç sallamadan emzikle uyuyor üstelik gün içinde çok fazlada tutmuyor ağzında genelde uyku öncesi tutuyor diğer zamanlarda atıyor pıt diye çok komik :))Kızlar bir sorum olacak bugün emzik aldım bizimki hemen aldı emziği çok istekli emiyor. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum ? Kötü hissediyorum kendimi
Sanki benim oğlumun kaka yapısını anlatmış sin. Benimki de memede yapıyor. İkirdaniyor. Ama sarı sümüksü oluyor. Bugün de uzayıp giden birşey ler vardı. Ama ben hiç suphelenmedim.Benimkide çok ses çıkarıyor canım kaka yaparken yarında takip edeyim bakayım yeşil yaptığı zaman pek sümüksü değil ama sarı kakası sümüksü hep sanki afedersin içinde uzayıp giden bişeyler var olmadı sağlık ocağına götürürüm artık simdilik bakalım doktorlarımız ne diyecek peki kaka yaparken zorlanıyormu canım benimki illaki emerek kaka yapmak istiyor ve ıkınarak ıhıldayarak kaka yapıyor
Ne bileyimm bende canim zorlanarak kaka yapmanin sumuksu ve o uzatan seylerin olmasinin normal olmadigini duydum okudum hep kafamda bi suru soru var o yuzdenSanki benim oğlumun kaka yapısını anlatmış sin. Benimki de memede yapıyor. İkirdaniyor. Ama sarı sümüksü oluyor. Bugün de uzayıp giden birşey ler vardı. Ama ben hiç suphelenmedim.
Ay sanki benim oglumu anlatıyorsun. Kaka olayı aynı. Meme olayı aynı. Meme de çok az kalıyor. Doktora sordum göz teması kur dedi emerken. Onunla konuş dedi. Bugün yaptım toplam 8 dk. Kaldievet canım aynen öyle, kaka yapmak için emiyo bazen. memeyi ağzında uzatıyo uzatıyo suratından kakasının geldiğini anlıyorum. yapınca da memeyi bırakıyo. yapmaya çalışırken baya bi ıkınıyo
3 aya gelmişsiniz sayılır siz deKızlar benim kızın kakası hardal rengine döndü ama dediğiniz gibi sümüksü ve sesli yapıyor. Bugün bezi TİKA basa doldurdu bir yapista ama sulu değildi. Valla kaka yaptığı zaman korka korka açıyorum çok zormuş tahlile de gidemedik bir türlü..
Canım ilk zamanlar ben de öyle hissetmistim sonra geçiyor o his.
Her fırsatta veriyorum emzigi ama diş çıkarma döneminde kullanmayı düşünmüyorum doktorum dış şeklini bozduğunu söyledi 3 aydan sonra kullanma dedi 83 günlüğüz
Sorma bizimki de öyle. Bırakıyor yavaşça Ama emmek istediği zaman eliyle destek veriyorİlk başta bende çok kötü hissettim ama büyük rahatlıkmış benim 2,5 yaşında oğlum daha var ilgilenemiyordum onunla şimdi daha çok vakit ayırabiliyorum 55 günlükken verdim tuttu hemen ve hiç sallamadan emzikle uyuyor üstelik gün içinde çok fazlada tutmuyor ağzında genelde uyku öncesi tutuyor diğer zamanlarda atıyor pıt diye çok komik :))
Benimde var cnm haftaya 2. Aya gircezKizlar sizin bebislerde de salya artisi ve baloncuk cikarma varmi cok guzel aguluyolar ya buyuduler masallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?