2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar çocuğunuzun doydugunu nasıl anlıyorsunuz bnm kızım ben bırakmadan mememi hiç bırakmıyor doymuyormu acaba anlamıyorum da birde çok çok sık emiyor gündüz nerdeyse hiç uyku yok hep memedeyiz

Bizim ki gündüz süpürge sesi ile uyuyor hiç sallama dım isterseniz deneyin

Bu arada bebeğim emzik kabul etmiyor zorluyorum ama yok

Kızlar çocuğunuzun doydugunu nasıl anlıyorsunuz bnm kızım ben bırakmadan mememi hiç bırakmıyor doymuyormu acaba anlamıyorum da birde çok çok sık emiyor gündüz nerdeyse hiç uyku yok hep memedeyiz
Bebeğin ne kadarlik bilmiyorm ama benim kızında ilk ay öyleydi bazen hala oyle. Kilo alımı güzelse sana ihtiyacı vardır. Belli bir süre sonra sen çek ama gaZ yapar. Bende 40 gün oylrydim açmış yavrum.simdi yirmiser dakka emzirip doymadiysa mama veriyorum.doyan bebeğin agzinin kenarından sutler akar.uyusa bırakmasa bile. Ama doykamissa koyduğunda kalkar.ve yalanir sürekli.

Aynen benim bebegimde Emzik kabul etmiyor. Sallanmaya alıştı. Yoksa hic yatmayack. Başta olmasın diyordum ama simdi uyusunda ister sallansin ister kucakta uyumak istesin diyorum.
Emzigi kabul ettiren arkadaşlar nasıl yaptınız merak ediyorum.nuk chicco wee bakkal emzigi ne varsa silikon kauçuk. Damakli damaksiz verdi almiyor yok. 40 günlükken falan pekmezle tutuyordu hic değilse ama simdi yok diliyle ittirip duruyor. Belki ileride iyiki almamış diyeceğim ama alsa dışarıda kendiliğinden uyur hic değilse ama napalim evlat

Emzik verdiğime pişman olduğum zamanlar çok oldu emziksiz uyumuyor ağzından da düşünce pıt uyanıyor hemen
Uyuması için ne sesler ne müzikler denedim inanamazsınız hiç biri fayda etmedi :-(

Kızlar bebeğimin kaka rengi yeşildi normal mi?
Kakanın yeşil olmasının Çok beslenmekle ilgilş oldugunu okudum hatta dr kadir tuğcuya sordum netten çok emdiğinden oluyor dedi yeşil kakanın tek sebebi bu dedi ama dedim benimki yalnızca 5 dk emio. 5 dk bi göğsü rahat boşaltabilir artık dedi canım

Doydugu zaman göğsümü kendiliğinden bırakıyor. Acıktıgi zaman yalaniyor ve ellerini ağzına götürüyor bazen anne sütü ile doymadigi zamanlar ise mama takviyesi yapıyorum Doydugu zaman ağzının kenarından süt akıyor emmiyor

Emzik verdiğime pişman olduğum zamanlar çok oldu emziksiz uyumuyor ağzından da düşünce pıt uyanıyor hemen
Uyuması için ne sesler ne müzikler denedim inanamazsınız hiç biri fayda etmedi :-(
Benim kızım da emzik almadı ama göğsümü emerek uyuyor bazende hafiften salliyorum uykuya dalınca bırakıyorum

Bizim doktorumuz hic birsey soylemedi canim kilo alimiyla ilgili ama ben kafama taktım. Firsat buldukca saglik ocaginda tarttiriyorum :) bugun aşı olcaz yine tarttircam. Aynen istahsiz benim kizim da emzircem diye kirk takla atıyorum. Yarin doktor kontrolumuz var sana yazarim kaka durumunu

Haftaya salı iki aylık olacak inşallah hiç öyle sütler öyle akmadi goguslerim yara içinde memede durmaktan acı içindeyim ben mi anlamıyorum doyup doymadigini tecrubesizlik kötü işte haftaya gitcez Dr ya bakalım ne dicek

B
Ben hiç yasamadim öyle süt akma olayını demekki doymuyor canım çıkıyor artık memede kalmasından acı içindeyim bnmki hep yalaniyor

meraba kızlar 80 günlük bi oğlum var hem anne sütü alıyo hemde mama yiyiyo ne zaman biberonda mama bitse gazını çıkartana kadar ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum

Pekmez sakıncalı değilmi daha yeni doğdu lar ben artık veremem 3 aya gelen bebeğe alıştırmak saçma olur

Bende hiç emzik istememişim bebeken

Tamam canim sagol ins asi isinide kolaylikla atlatirsiniz bizimkide haftaya bakalim asilar anca haftaya tartiracagim bende

Uyku duzeniniz nasil kizlar biz 2.5 ayligiz oncedende yazmistim oglen 3 saat uyuyogece 12 de uyuyo 4.30 da emziriorum 6.30 da emziriyorum bir saatte koynumda yatio 7.30 da kalkioruz toplam 10 saat falan oluyo emerkende uyuyo yerine koyunca uyaniyoo arkadasim cok az dedi en az 15 saat uyumaliymis bizimki cok mu az gunduz cok ugrasiorum memede uyuyo uyanio ancak 3 saat uyuyo yaaa

Sağol canım bizimki de çok emiyor hakikaten. Çok derken sık sık emiyor yani.
İlk bebek diye herhalde her halinden kuşkulanıyorum birşey mi oldu diye.
İki gündür sakin ağlamıyor kucağa alınca hemen susuyor ? Acaba birşey mi var diyorum
Ondan önce çok ağlıyordu gene öyle diyordum.
Çocuk yaranamıyor bize
Emziği aldıktan sonra kaynamış suda biraz beklettim inşallah bir zararı olmamıştır bebeğe
Gene pinpiriklendim ya

Bizim belli olmuyor canım. Çocuğun uykusu var belli gözü kapanıyor ama hemen geri açıp ağlıyordu. Bugün uyuyor gerçi ama günü gününü tutmuyor.
Gece uykusu onbirle sabah dört arası sonra saat yedibuçuğa kadar uykuyla uyanıklık arası gidiyor.Ondan sonrada bir saat uyanık bir saat uyuyor şeklinde geçiyor günlerimiz.
Ama dediğim gibi hergün değişik olabiliryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…