2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimde ilk çocuk canım bazen diyorum ki kendime görmemişin çocuğu olmuş hesabı dün aksamüstü çok hareketliydi mızır mızr durmadı soylendim akşam oldu geceye doğru sakinledi kıpırdamadan yattı öyle bakındı allah dedim bişey mi oldu ki dedim esimde bu cocuk ne yapsa sana yaranamiyo mizirdaniyo diyodun sumdi sakin duriyo niye laf ediyosun dedi her hareketleri olay yazik yavrularimizin ve onlarin haberi bile yok
Yok kuzum zaten bekletmek gerekiyo kaynatmak gerekiyo dogrusunu yapmiSsin;-)

Kızlar kızıma öyle bir oyun halısı aldım hiç ilgisini cekmedi ağladı içinde ya

Eklentiler

• 1437579145345.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 156
sienna's new toy kick and giggles'ı nerden aldınız internetten bulamadım canım güzel görünüyor.
Fiser price da güzel aslında bizim ki tekmelemeyi çok seviyor o ayak durmuyor hiç
canim ben amerika'dayim da, markasi infantino. belki turkiye'de yoktur bilmiyorum. tam adi:
Infantino Wonder Whale Kicks and Giggles Gym

http://www.amazon.com/Infantino-Wonder-Whale-Kicks-Giggles/dp/B00DJPKA4Y

ama fisher price'in piyanosu da cok guzel, hatta daha guzel sanki. ona da bakabilirsin

meraba kızlar 80 günlük bi oğlum var hem anne sütü alıyo hemde mama yiyiyo ne zaman biberonda mama bitse gazını çıkartana kadar ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum
Mamaya bir iki damla zaytinyagi damlat canım bir de mama sürekli veriyorsan bebeğe su da vermen gerekiyor ekstra. Bebekler mamayı hazmetmekte zorlanıyor. Mümkün mertebe sutünüzü artıracak şeyler deneyin. Ben bir sürü denedim. İrmik üstüne tanımam. Peşine incir kurusu ve dut kurusu. Gerisi boş .

Cnm irmik tatlısî mı süt yapıyo

Cnm irmik tatlısî mı süt yapıyo
Evet hemde nasıl . Sütlü irmik tatlısı . İrmik sut yapar duymuştum ama canım tatlı çekince kolay diye onu yaptım . Gerçekten çok çok sut yapıyor . Hatta yeni dogum yapan arkadasa yapıp götürdum ilk defa sütüm yetti bebeğe dedi. Hem çok kolay 10 dk hazır .

Canım nasıl yaptığını da anlatır mısın tatlıyı?.. Benim de sütüm az bi de bunu deneyeyim..

Tarifini yazarmısın cnm zahmet olacak ama:)

Ne bileyimm bende canim zorlanarak kaka yapmanin sumuksu ve o uzatan seylerin olmasinin normal olmadigini duydum okudum hep kafamda bi suru soru var o yuzden
Canim doktorumuzla konustugumuzda sari ve sumuksu kakanin problem olmadigini bagirsaklarin gelistigini. Hassas tabakanin yenilendigini ifade etti.

kızlar bebeğiniz aynı anda iki göğüs de emiyor mu.benim kızım sağ göğüsu 5-10 dk emip bırakıyor, 3 saat sonra sol gogsu veriyorum.bir 3 saat sonra tekrar sağ göğüs ...Böylece bir göğüs 6 saatte bir emiliyor . çok uzun bir süre mi sizce süt azalacak diye de korkuyorum ama sağmak da istemiyorum çünkü zor alıştı emmeye.

Bu gece bende uyandirdim canim bizim problem su bide kisim saat 8-9dedikmi gece uykusuna yatiyo cok erken mesela bgun sabah 5te uyandi hala ayaktayiz bu saat omdu uyumuyo aliyo uykusunu uyumazsa o saatler de agliyo durdugu yerde uyuyo huysuzlasiyo

Benimkidr canim en gec 8-9da yatiyo bizim bebisler ayni desene :)

Kızlar 2.ayda bebeğim 3haftada 280 gr almisti. Kilo alimi düşmüştü. Bebegin emmeyi reddedip istemese de cok ugrastim. Sutum cok bol da degil. Hrr firsatta meme verdim. Bu ay 3 haftada 640 gr almış. Ugrastigima degmis cok mutlu oldum. Sutunuzun al geldigini dusunseniz de emzirin sık sık.belki de baska doktora gitseydik mama verecekti. Bir de dun aşı olduk
Atesi 37,9a çıktı. Şurup verip islak bez koydum. İnşallah tekrar cikmaz

Bu gece bende uyandirdim canim bizim problem su bide kisim saat 8-9dedikmi gece uykusuna yatiyo cok erken mesela bgun sabah 5te uyandi hala ayaktayiz bu saat omdu uyumuyo aliyo uykusunu uyumazsa o saatler de agliyo durdugu yerde uyuyo huysuzlasiyo

Anladım canım. Bizim baba 8.30 da geliyo. Nöbetleşe yemek yiyoz. Banyo derken 10u buluyo. Babası da kızımı sevcem diye uyutmuyo. 11-12yi buluyo yatmamız. Dün baba yoktu kendim yıkadım 10.30da uyudu. 1e kadar başında bekledim uyandıramadım. Duşa girdim uyanmadı.sütümü sagdım tık yok. En son biberonla verdim 70 ml. Gece 3 tü. Az önce uyandı. 5 saat olmuş. Biz de uyanmamışız. Uyku saatinde aglıyosa uyku düzeni var demekki. Biz onlara uycaz artık :))

Çok çoook sevindim. Demekki emzirmeyle alakalı. Bakalım biz naptık. Sabırsızlanıyorum. Eşim olmadan çıkamıyorum. Arabaayı indiremiyom asansör yok. Kanguruyu da sevmedi sıpam. Şu dut kurusu çok süt yaptı bende. Bu 4. Gün. İki gün bişi olmadı bırakcam dedim. Sonra burda bi yorum okudum. İi diyodu. Devam ettim. Dün sagdım çok çok artmıştı. Rezeneyi azaltım ikisine de devam. Tavsiye ederim. Gecmiş olsun kuzuya.

Hakikaten bebişler ne yapsa olay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…