2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu duyduğum iyi oldu

Benimkidr canim en gec 8-9da yatiyo bizim bebisler ayni desene :)
Aynen canim bide sabah beste kalkinca uyanir gibi oluyo hemen salliyorum korkudan ama altida uyaninca masallah hic uyku yok oyun saati sipanin gulucuklwr donenceyi izlemeler erken yattiklari icin erken kalkiyorlar sanirim onu da duzene oturtmak lazim zamanla gunduz nasil uyuyo peki canim

Ya kizlar sizce sut yaramamasi diye birsey varmi...sutum bol kuzum iki saatte bir emiyo iki aylik olacak haftaya boyu uzuyo farkediyorum ama kilo almiyor hic cok zayif cok hareketl uyanikken ondanmi yoksa sutum cok sulu oldugundan mi kafayi yicem

Ya kizlar sizce sut yaramamasi diye birsey varmi...sutum bol kuzum iki saatte bir emiyo iki aylik olacak haftaya boyu uzuyo farkediyorum ama kilo almiyor hic cok zayif cok hareketl uyanikken ondanmi yoksa sutum cok sulu oldugundan mi kafayi yicem
Canim bugün iki aylik asimizi olduk ve tartildik bir kilo almiş hamdolsun ama bana göre hiç kilo almiyo doktora söyledim kilosu güzep boyuna gidiyor o yüzden göstermiyor dedi ve dedi ki napcaksiin kiloyu zayif bebek sağlikli olur kilo iyi bişeymi dedi :-D sevindimm

Annelere göre kilo almıyolar hiç zaten demi haftaya bizimde asılar ozaman tartılcak bakalım ama haftaya kadar nasıl sabretcem bilmiyorum takıntı yaptım iyice bide çevreden herkes ay çok zayıf bu çocuk emmiyomu dedikçe geliyolar bana :-( iyi gadi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil

Canim bende dut kurusunu kaynatip iciyorum her gun bir kupa ama bizim sutumuzde bir degisiklik yok. Mamayla birlikte devam ediyorum nasil inreniyorum sutum bol diyenlere masallah onlara. Sen nasil kullaniyorsun dut kurusunu

Bizde bugun asilarimizi olduk. Biraz huzursuzuz bakalim insallah ateslenmez.

Bence yok öyle bişey. Ama yengeme doktoru söylemiş ilk çocugunda senin sütün yagsız. Kilo alımı yavaş olur demiş. O da baslamış mamaya. Sonraki iki çocugnda da 15 günlükken basladı. Ek gıdaya 3. Ayda baslamış falan. Hepsi psikoljik. Çocuklar büyüdü. Zayıflar hala. Demekki bünyeleri öyle. Yedire yedire çocuklar da tiksinmiş yemeklerden. Şimdi basedemiyo. Ben vücudun bebegin ihtiyacına göre herseyi ürettiğini düşünüyorum. 2 yasına kadar bile sadece anne sütü yetecegini savunan doktorlar var. Benim de cogu su. Ama yaglı bölüm az da olsa yetiyo demekki. Sakın aklını bulandırma. Cevrenin lafına bakma. Mama ver der dururlar. Sadece anne sütüyle büyütürsen ilerde aferin derler. Boş ver.

Canim bende dut kurusunu kaynatip iciyorum her gun bir kupa ama bizim sutumuzde bir degisiklik yok. Mamayla birlikte devam ediyorum nasil inreniyorum sutum bol diyenlere masallah onlara. Sen nasil kullaniyorsun dut kurusunu
Tarifi unuttum burdan duydugumu. Kendimce demleyip içiyorum. Bi avuctan az dut kurusunu demliğin deliğihizasında kaynar su koyuyorm. 3-4 dk daha kaynatıyrm. Yarım saat. Demlenmesini bekliyorm. 3-4 saat aralıklarla içiyorm. İlk içtiimden sonra ılıyınca kaynar su ekleyip içiyorm. Dem koyar gibi. :))

D denizkaan banada doktor demişti sütün sulu demekki diye gecen ay bir liko almasına rağmen yetersiz bulmuştu zaten tuhaf bi doktor arkadaşım benim yerime doktoruna sormuştu öyle şey olmaz demiş başka bi doktor da senin dediğin gibianne sütü anne sütüdür her vitamin vardır besleyicidir nasıl olursa olsun demişti her kafadan bir ses çıkınca ilk çocukda olunca insanın aklı bulanıyo sağol canım

Ayy şu çevreeçevree merak ediyorum bu çocuk zayif doymuyor galiba diyenlerin bebekleri nasildi biz zaten pinpirikliyiz moral olcaklarina moral bozularlar :O

sagol canım, bugün doktor muayenesi vardı. idrar yollarında iltihap çıktı. memeyi o yüzden reddediyomuş. moralim çok bozldu. ben zorlamasam aç durcak ilaç verdi

gmzsybg A asi mavi kızlar doktor muayenesine gittik. idrar yollarında iltihap çıktı. o yüzden memeyi reddediyomuş. kakasını sordum, iltihap olunca kakanın yoğunluğu değşebiliyo dedi. 10 gün sonra tekrar gtcez ilaç verdi

@Flygkts A azrabasak
kızlar doktor muayenesine gittik. idrar yollarında iltihap çıktı. o yüzden memeyi reddediyomuş. kakasını sordum, iltihap olunca kakanın yoğunluğu değşebiliyo dedi. 10 gün sonra tekrar gtcez ilaç verdi

shine-15 tatlım çok geçmiş olsun ishaldi demi bebeğin ya dünden beri öykü çok fena ishal bütün bezini dolduruyor ve çok cıvık kakası napsam doktoru aradım yerinde yok sağlık ocağı yardım edermi ki arasam bide idrar testini nasıl yaptılar bizim kız çok ağlamıştı idrar örneği alınırken gecen ay ama temiz çıkmıştı çok şükür

Benim de ilk çocuk canım. Ben hamilelikte anladım bu her kafadan çıkan sesleri. Önce ye ye bi daha mı hamile olacan dediler. Sonraki görüşünde aman da şişmişin ha dediler. Ondan sonra anladım laf olsun diye konuştuklarını. Bi buradaki annelerin yaptıklarını takip ediyom. Bi de doktorum ve iki yakın anne arkadaşım. Gerisini hiç duymuyorum. He duydum onu hurafeymiş onlar diyip geçiyorum. Yoo bende işe yaramadı denedim diyorum :)) ilk çocukta kaptırırsan öyle gidiyo sonra. diren anne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…