Canım dut kurusunu nasıl tuketiyorsun.Anladım canım. Bizim baba 8.30 da geliyo. Nöbetleşe yemek yiyoz. Banyo derken 10u buluyo. Babası da kızımı sevcem diye uyutmuyo. 11-12yi buluyo yatmamız. Dün baba yoktu kendim yıkadım 10.30da uyudu. 1e kadar başında bekledim uyandıramadım. Duşa girdim uyanmadı.sütümü sagdım tık yok. En son biberonla verdim 70 ml. Gece 3 tü. Az önce uyandı. 5 saat olmuş. Biz de uyanmamışız. Uyku saatinde aglıyosa uyku düzeni var demekki. Biz onlara uycaz artık :))
Çok çoook sevindim. Demekki emzirmeyle alakalı. Bakalım biz naptık. Sabırsızlanıyorum. Eşim olmadan çıkamıyorum. Arabaayı indiremiyom asansör yok. Kanguruyu da sevmedi sıpam. Şu dut kurusu çok süt yaptı bende. Bu 4. Gün. İki gün bişi olmadı bırakcam dedim. Sonra burda bi yorum okudum. İi diyodu. Devam ettim. Dün sagdım çok çok artmıştı. Rezeneyi azaltım ikisine de devam. Tavsiye ederim. Gecmiş olsun kuzuya.
Canım bosver takma kimseyi biz 3 aylık olduk sayılır bana daha kaç günlük diye soran embesiller var bilerek yapıyorlar takmıyorum artıkAnnelere göre kilo almıyolar hiç zaten demihaftaya bizimde asılar ozaman tartılcak bakalım ama haftaya kadar nasıl sabretcem bilmiyorum takıntı yaptım iyice bide çevreden herkes ay çok zayıf bu çocuk emmiyomu dedikçe geliyolar bana :-( iyi gadi sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil
Canim bende seninle ayni durumdayim 98 ile doguma girdm 1 hafta sonra 84 tum simdi 88 e cikmisim doktora soyledim diyet olayini kesinlikle diyeti onermiyorum dedi fazla yagli yemek yeme ekmegi asiri tuketme yeterli dedi bol bol su icecen dedi bideKızlar kilolariniz nasıl.ben ne güzel doğumdan sonra 15 kilo vermiştim hepsi geri geldi. Diyet yapmaya başlıyorum sütüm azalıyor. 65 ile hamile kaldım 93le doğuma girdim
Doğumdan 15 gün sonra 79 kiloydum. Şimdi 84 çok kötü hissediyorum kendimi herkes de laf söylüyor çok üzülüyorum bunalıma girecem neredeyse nasıl kilo verecem ben ya kendimden nefret ediyor ve utanıyorum
Ayy canım benim yaBenim de ilk çocuk canım. Ben hamilelikte anladım bu her kafadan çıkan sesleri. Önce ye ye bi daha mı hamile olacan dediler. Sonraki görüşünde aman da şişmişin ha dediler. Ondan sonra anladım laf olsun diye konuştuklarını. Bi buradaki annelerin yaptıklarını takip ediyom. Bi de doktorum ve iki yakın anne arkadaşım. Gerisini hiç duymuyorum. He duydum onu hurafeymiş onlar diyip geçiyorum. Yoo bende işe yaramadı denedim diyorum :)) ilk çocukta kaptırırsan öyle gidiyo sonra. diren anne :))
Canim biz 19 unda girdik iki aya ama saglik ocaginda asilar persembe gunu aciliyor diye bugun olduk asimizi.Daha yeni mi ikinci aya girdin. Bence süt de 3 aya doğru düzene giriyo. Biz 80.i gectik. Ondandır belki.
Canim bende seninle ayni durumdayim 98 ile doguma girdm 1 hafta sonra 84 tum simdi 88 e cikmisim doktora soyledim diyet olayini kesinlikle diyeti onermiyorum dedi fazla yagli yemek yeme ekmegi asiri tuketme yeterli dedi bol bol su icecen dedi bide
Aaaa sacmalama canim. Su an onemli olan bebegin. Insanlar yorum yapmayi cok sever. Hic takma canim. Bebislerimiz 1 yasina gelince yaparsin diyetini ben 2. Cocugumda karatay diyetini yaptim 2 ay ve 12 kilo verdim. Hemde yagli bolgeden resmen fit oldum. Daha onumuzde bir surec var. Bendede gobek duruyor. Ama kizimda atlattigimi biliyorum. Bu defada olacak. Sende strese girme guzellik.Kızlar kilolariniz nasıl.ben ne güzel doğumdan sonra 15 kilo vermiştim hepsi geri geldi. Diyet yapmaya başlıyorum sütüm azalıyor. 65 ile hamile kaldım 93le doğuma girdim
Doğumdan 15 gün sonra 79 kiloydum. Şimdi 84 çok kötü hissediyorum kendimi herkes de laf söylüyor çok üzülüyorum bunalıma girecem neredeyse nasıl kilo verecem ben ya kendimden nefret ediyor ve utanıyorum
Bir litre süte 8 kaşık irmik 8 kaşık şeker bir paket vanilya koy ve çırpma telı ile kaynayana kadar pişir. Muhallebi kıvamı alıyor. Sonra borcama biraz muhallebi koy üzerine kakaolu bisküvi diz. Sonra yine muhallebi bir kat daha bisküvi ve en son yine muhallebi koy. İki kat bisküvi olacak yani. Sonra dolapta soğudu mu hazır. Hem hafif hem güzel hem de süt yapıyor. Insallah sende de ise yarar. Şimdiden afiyet olsun :)Canım nasıl yaptığını da anlatır mısın tatlıyı?.. Benim de sütüm az bi de bunu deneyeyim..
Canım bir arkadasa yazdım cevap olarak. Sayfalara bakarsan bulursun sanırım . Bulamazsan yaz tekrar yazarım. İnşallah sizde de ise yarar.Tarifini yazarmısın cnm zahmet olacak ama:)
Ellerine sağlık canım çok teşekkürler..Bir litre süte 8 kaşık irmik 8 kaşık şeker bir paket vanilya koy ve çırpma telı ile kaynayana kadar pişir. Muhallebi kıvamı alıyor. Sonra borcama biraz muhallebi koy üzerine kakaolu bisküvi diz. Sonra yine muhallebi bir kat daha bisküvi ve en son yine muhallebi koy. İki kat bisküvi olacak yani. Sonra dolapta soğudu mu hazır. Hem hafif hem güzel hem de süt yapıyor. Insallah sende de ise yarar. Şimdiden afiyet olsun :)
Tarifi unuttum burdan duydugumu. Kendimce demleyip içiyorum. Bi avuctan az dut kurusunu demliğin deliğihizasında kaynar su koyuyorm. 3-4 dk daha kaynatıyrm. Yarım saat. Demlenmesini bekliyorm. 3-4 saat aralıklarla içiyorm. İlk içtiimden sonra ılıyınca kaynar su ekleyip içiyorm. Dem koyar gibi. :))
yukarda yazdım canım. İlk kim dut kurusunu önerdiyse tekrar yazsın lütfen. Belki başka. Püf noktası vardır.Canım dut kurusunu nasıl tuketiyorsun.
Bana doktor 1500 e fazla demişti 1200 normal değilmi biz haftada 800 gram 1 ayda da 1500 alıp azar yedikKontrolden geldik kizlar oglusum bu ay kilo alimi biraz dusmus 1200 gr almis 8700 gr olmusuz boyumuz 65 masaAllah subhanAllah
yukarda yazdım canım. İlk kim dut kurusunu önerdiyse tekrar yazsın lütfen. Belki başka. Püf noktası vardır.
Sadece anne sütü alıyorsa 1500 normal ama mamada alıyorsa obezite riskinden dolayı fazla kabul ediliyor.Bana doktor 1500 e fazla demişti 1200 normal değilmi biz haftada 800 gram 1 ayda da 1500 alıp azar yedik
Bana doktor 1500 e fazla demişti 1200 normal değilmi biz haftada 800 gram 1 ayda da 1500 alıp azar yedik
Canim normalde doktor bu ayda bu kiloya ulasan bebek siskodur dedi ama sadece anne sutu aldigi icin pek sorun olarak gormuyorum dedi 3.aydan itibaren kilo alimi dahada yavaslayacakmis bu arada senin oglusun kilosu kac oldu canimBana doktor 1500 e fazla demişti 1200 normal değilmi biz haftada 800 gram 1 ayda da 1500 alıp azar yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?