2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim altini temizliyorum doyuruyorum isiklari kaoatiyorum evde cit cikarttirmiyorum ama yok napsam uyumuyor suan oturuyoruz o cok enerjik elo kolu hareketli halbuki gunduz bu kadar saat uyumasa uykudan aglar

Cok zor durumdayim millet inanmiyor kucucuk bebegi nasil uyutamazsin diye gelip kendileri bile denediler 3saat odada kalip uyumadi diye ciktilar cocuga geceleri bisey oluyor anlam veremiyorum

Bide hayatta oyle yatagina koysam durnaz saatlerce aglar
Canım inşallah düzene girer. Saydıklarının dışında başka ne yapılır bende bilmiyorum. Şuan bizde uyanığız malesef tam düzenimizi oturttuğumuzu düşünüyordum. Akşam 10 gibi uyuyup sabah 7 buçukta kalkıyorduk. Geceleri emip geri uyuyordu. İki gündür gece 3 gibi kalkıyor uyumuyor hemen napcaz bende bilmiyorum. Buarada bizimkide öyle yatağına koysam kendiliğinden uyumuyor. Emzik de kullanmıyor zaten genelde emzik emen çocuklar o şekilde uyuyabiliyor. 2,5 aylık olduk emziğede alışırmı bu saatten sonra onu da bilmiyorum

Cok zor ya gece uyumamalri gunduz bende uyanamiyorum duzenin alt ust oldu cok yoruldum artik bizimki en son 9 da 1saat uyudu o saatten beri uyanik

Tahlil falan yapilmadi iki gundur boyle doktora gitmem gerekir mi ki
Genel halinde huzursuzluk kusma vs yoksa oyalayarak da olsa 3-4 saatte emzirebiliyorsan günde 5-6 kez çiş yapıyorsa hemen götürmene gerek yok 3 aylık kontrolünü bekleyebilirsin . Ama ciddi anlamda doymadığını düşünüyorsan bekleme götür bence
Bebişinin emmesini sağlamak için dediklerime ek olarak ortamın sessiz olması , Gün içinde mümkün olduğunca ten tene temas da önemli bir de parfüm kullanıyorsan bırak sık sık duş almaya çalış hatta duşta kullandığın şampıan vs her seferinde aynı olsun ki kokun bebeğe değişik gelmesin , yatarak emzirmeyi deneyebilirsin bazı bebekler sever. Uykudayken veya uykuya dalarken uyanır uyanmaz vs güzel emerler ozaman da . Aklıma gelenler bunlar .zor bir süreç Allah yardımcımız olsun hepimizin

Cok zor ya gece uyumamalri gunduz bende uyanamiyorum duzenin alt ust oldu cok yoruldum artik bizimki en son 9 da 1saat uyudu o saatten beri uyanik
tühh yaa... Emzik kullanıyormu? Birdenasıl yatırıyorsun? Dr lar yüzükoyun yatırmayın diyorlar. Ben yan yatırınca bebeğim 2 dk sonra uyanıyor. Elini kolunu çok hareket ettiriyor öyle yatırınca. Kendi hareketine uyanıyor. En son emzirdikten sonra yan yatırmıştım ondan uyandı uykusu açıldı muhtemelen. Ama geceleri de çok korkuyorum yüzükoyun yatırmaya.

Çok zor Allah sabır versin , uyutmaya karar verdiğiniz saatten 1 saat önce bebişinizi yıkayıp yağla masaj yapın iyice perti çıksın ışığıda loş yapıp besleyin ortamı sessizleştirin siz de konuşmayın , gündüzde uykusuz bırakın diyemeyeceğim ama uyanık olduğu vakitler bol uyarana maruz bırakın konuşun oynayın ayna karşısında oynayın kucakta gezdirerek oyalayın dışarı çıkarın vs bir süre sonra düzene girer umarım

Kilo ver tabi canım. Süt artırıcı besinler tüketmeye çalış burda arkadaşlar da yazıyorlar. İncir, irmik burada duyduğum şeyler mesela benim özellikle şunu yiyince sütüm artıyor diyeceğim birşeyim yok ama. Bence sen onu dene sütünü artıran şeyi keşfedince de rahat rahat kilo ver. Fit görünmeler

Canim bende seninle ayni durumdayim 98 ile doguma girdm 1 hafta sonra 84 tum simdi 88 e cikmisim doktora soyledim diyet olayini kesinlikle diyeti onermiyorum dedi fazla yagli yemek yeme ekmegi asiri tuketme yeterli dedi bol bol su icecen dedi bide
Evet her dönemde olduğu gibi bu dönemde de su çok önemli. Sık sık içilmeli

Bide cok sallayincada kusmaya basliyor bende emzik vermedin ver
Yok canim emzik kullanmiyor sirt ustu yatiriyorum yuzukoyun cesaret edemem ben

Allahima şükürler olsun huzursuzluk ve kusma yok cis yapimida ii masallah ah hersey bir düzene girse.ilgilendigin icin saol canim

Kızlar bizim bebek emziği çok sevdi. Versek hiç çıkarmayacak ağzından herhalde. Emzik olunca çıtı çıkmıyor kendi krndine uyuyor ama ben de emziği sadece dışarıda ve acil durumlarda kullanmak istiyorum. Alışmasın diyorum. Savaş halindeyiz. Gündüz mızmız sürekli sanki 2 aylık bebek biliyor emziği vermemiz için mızmızlanıp duruyor

Canım benimde durum kötü 68,8 ile hamile kaldım 91.5 ile doğuma gittim şu an 77 civarıyım, bayramda herkes 2. kez mi hamilesin diye güya akıllarınca espri yaptılar, çok bozuldum çok içerledim ama rejim yapmayacağım bi iki gündür spor yapıyorum bakalım ne olacak, kendini yalnız hissetme :)

Kizlar bebekleriniz kac kilo boylari kac yazar misiniz bnm kizim iki aylikken 5290 59 cmdi cok mu minik burda 8 kilo falan yazanlar var kontrolede var sizin iki aylikken kac kg idi
Bence her bebek biricik, kilo çok önemli değil sağlıklı olduktan sonra, benim kızım 2 gün önce yani 79 günlük iken 5900 kg ve 60.5 cm geldi, doğum kilosu 3.480 kg 50.5 boy. Kızım toplamda 3 kez kustu desem yeridir, 3 saate bir de emiyor ama çok kaka yapıyor, bünye meselesi :)

Çok şükür iyiyiz sen de iyisindir inşsllah çalısmaya ne zaman başlamayı düşünüyorsun ücretsiz izin alacak mısın?
Ben de iyiyim ne olsun :) Valla 15 agustosta analık iznim bitiyor 33 gün yıllık iznim var onu da alıp eylul 20 gibi başlıcam :) ücretsiz izin 2. bebeğe insallah, sen ne yapacaksın?

Kızlar yardım. . Dün 2. Ay asımını olduk. Gitmeden Calpol verdim. Dün iyiydi akşam ağladı çok yine verdim. Bu sabahta uyuyo uykusunda gaz sancısı gibi ayaklarını çekiyor ve ağlamaya başlıyor çok sürekli sallıyoruz. Aşı hala ağrı yaparım? Sizin aşı sonrası durumunuz nasıldı? Gaz şansımız zaten vardiya sürekli uykuda uyanır biz saklayınız uykuya devam ederdi. Şimdi daha bi çok ağlıyorsun uyarınca. . Tekrar Calpol versemmi

Uç Aşının aynı gün aynı anda yapılması tartışılabilir bir durum.Her bebek aynı şekilde kaldıramaz.Ben şahsen on gün arayla yaptırmayı düşünüyorum.

Hareketleri ile kendi kendini uyandıran ya da uykuda huzursuz olan bebeklere kundak çok rahatlatıcı oluyor.Ben denedim çok işe yaradı.

Hamile kalıp doğum yapanlar öyle diyor canım mesela eltim de oyleydi şimdi manken gibi. 6 aydan sonra zayıflamaya başladı oğlu 15 aylık şimdi kendi 34 beden.. 44 tü acele etme sabret diyor ama sanki hiç vermicek gibi hissediyorum
Evet canım işte sadece emzirdigimiz için zor oluyor 6 aylık olsun ek gıdaya geçelim daha rahat veririm spora da başlıcam spor salonu Evimin altında. .
Canım ben de dikkat ediyordum ekmeği hamurisini vs kesmistim iki haftada 5 kilo gitti öyle ama şimdi tekrar başladım hamurisine. Çok acikiyorum hep bişeyler yemek istiyorum
Canım süt arttıran şeyler kilo yapıyor mesela incir kilo yapar.hurma kilo yapar bir tek su yapmıyor :)

Bana da aynı espiriyi yapıyorlar bu espiriyi yapanlar da ne hikmetse hep kilolu insanlar. Sen önce kendin zayıfla beni çok dert etme daha fazla kilo yapar diyorum susuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…