2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasıl ya çok üzüldüm geçmiş olsun. Antibiyotik mi verdi
Sagol Evet canım antibiyotik vrdi. Psikolojim bozuldu zorla emzirmekten. Zorla emzirip kurmasın diye dua ediyorum. Sadece sabah gece uykusundan uyaninca istekli emiyo. Bugun de bir kısmını kustu.

Canim ishal gecti ama suan yeşil sumuksu kaka yapiyo. Bir iki gun ayakli tulum giydir. Usumus olabilir canim. Idrari posete yaptiramadim yapistirmali poset vermislerdi. Ben de bezi ters olarak poposunun altina koyup basinda bekledim. Yaptigi gibi bezi altindan dokulmeden aldim
Idrar tahlili kutusuna doktum. Hastane yakin zaten hemen goturdum

Kızlar bebeklerinizin Gelişimi için ne yapıyorsunuz daha doğrusu yaptığınız bir şey var mı?.. Ben bir tek oyun Halısı aldım o kadar.. Ne bileyim şarkı söylüyor musunuz ya da hareket yaptırıyor musunuz veya yüzükoyun mu yatırıyorsunuz? Ben bir şey Yapmıyorum da ne yapmam gerekir Öğrenmek istiyorum..

Hergün jimnastik hareketlerini yapıyoruz beraber şarkı ve tekerleme eşliğinde.Bacak,kol ve Karnı için.Ayrıca yüzüstü yaptığımız egzersiz var Sırt ve boyun Gelişimi bebekler için çok önemli.iç kulak denge Gelişimi içinde ayrıca birkaç hareket var.Bunları Hergüner düzenli yapıyoruz hem de eğleniyor.

Mümkün olduğunca yüzüstü yatır günde 3-5 defa.İlk başta sevmeyebilir.Biraz uzağına birkaç oyuncak koy ve onlara ulaşmaya çalışsın.Bir yandan da ayak tabanlarını elinle iter gibi yaparsan bebeğinde elinden destek Alıp kendini ileri hareket ettirmeye çalışacaktır.Bir dakika yeterli bir zaman.Sonra da yuvarlanması için destek ol.

Ayni sorun benim kizimda olmustu posetle alinan tahlilde mikrop cikmisti antibiyotik kullandik.sonra kontrol icin tekrar gittik tekrar mikrop cikti.ben guvenemedim ve docent doktora goturdugumuzde posetle alinan tahlil guvenilir olmaz dedi.sonta yapilarak alinmasi gerekir dedi ve temiz cikti.bosuna antibiyotik kullanmisiz yani.

Sizin emmekte isteksizlik var miydi? Bizim biberon alirken almmaya ve memeyi reddetmeye basladi. Uyanikkken elleriyle itiyo ve kafasıni baska yine cevirip agliyo. Kilo alimi yari yariya düştü. Agzina zorla memeyi sokmasam saatlerce emmiyo.

Bizimki agliyodu surekli.huzursuzdu oyuzden goturmustuk gaz da olabilir dedi doktor ama idrarina da bakalim dedi posetle bakildi.enfeksiyon cikti ama iste posete guvenilmez dedi diger doktor.bizimkinde emme sorunu hep var 5 dak dan fazla emmiyo hic

Biz de Çarşamba günü olduk hala huysuzz

Bizimki agliyodu surekli.huzursuzdu oyuzden goturmustuk gaz da olabilir dedi doktor ama idrarina da bakalim dedi posetle bakildi.enfeksiyon cikti ama iste posete guvenilmez dedi diger doktor.bizimkinde emme sorunu hep var 5 dak dan fazla emmiyo hic
anladım canım, bizim de doğduğundan beri 5 dk emiyo ama bu kez canı emmek istemiyo. hatta kaşıkla bile sağıp süt verdim çığlık çığlığa ağladı. sonda takılırken ağlamadı mı çok acımıştır. ben bile doğumdan sonra çıkarırlarken ağlıcaktım.

Hanımlar doğum rapor parasını aldınız mı? Ne zaman ödeneceğine dair bilginiz var mı?
bizim doğum 7 mayısta oldu erken doğduğu için doğum iznim dün bitti..
E-devletten bakıyorum ne gelen var ne giden

Benimde kilolarla basın dertte.. 68 le hamile kaldım 90 la doğuma gittim normal doğum olmasına rağmen eve geldiğimde karnım olduğu gibi duruyordu hala da duruyordu 40 mız çıkana kadar 12 kilo verdim 78 e düştüm ama artık veremiyorum sadece emzirdigim için diyette yapamıyorum yürüyüşe baslicam artık başka yolum kalmadı çok kötü hissediyorum kendimi

Ben de iyiyim ne olsun :) Valla 15 agustosta analık iznim bitiyor 33 gün yıllık iznim var onu da alıp eylul 20 gibi başlıcam :) ücretsiz izin 2. bebeğe insallah, sen ne yapacaksın?
Ücretsiz izin kullanacağım ben benim de yıllık iznim var önce onu kullanırım 18 Ağustos'ta bitiyo benimki de

Gecenin bu vakti uyanik mesela hickiriyor hic uyumaya niyeti yok 2 saat salldim uyumadi hickirmaya baslayinca biraktim sallamayida
Sabret cnm sallama ağlayınca kucağına al susunca tekrar bırak derin uykuya geçmek çok zor bebekler için o yüzden ağlıyor emziriyorsun uyusun diye çok gelince geri çıkar ağzından bi kısmını geri yutunca hıçkırık tutar bu sefer tekrar emzirirsin hıçkırık geçer bu sefer gazı vardır huzursuzlsnır bir nevi kısır döngü işte bebeğin daha küçük o yüzden stres yapma ve sallama olayını uykuyla pekiştirmesine izin verme çok ağlamadığı sürecede müdahale etme bence benimki de derin uykuya geçmeden önce çok gürültü çıkarıyor yarım saati bulduğu bile oluyor sonra derin uykuya dalıyor kolay gele…

aciyo ne yazikki.baya agladi bizimki.bi de birincisinde beceremediler iki kere yapmak zorunda kaldilar.icim gitti o aglarken disarda bekliyodum zaten.duramadim yaninda

Kızlar herkese kolay gelsin. Bebeklerinixi nasıl uyutuyorsunux. Benim kizim sallamadan mumkunati yok uyumuyor. Belki sutumun yetrsizligiylede alakalı. Mama içmeye başlayınca aciliyo gözler. Iki ay sallamadim cocugum gündüz bazen 1 saat uyuyordu o kadar. Ama simddi yirmi dakka saliyorym ama gün içinde 4 5 defa uyku yapiyo 40 dakkalik. Ve kendi uyumayı istiyor. Uyutmasam uyumaz aglarr aglar durur derler mümkün degik dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…