rahımden agrıyormus o buudukce vucut kendını hamılelıge hazırlıyomus. bıde ben çok masa bası oturuyorum ondanda cok agrıyo. cumartesı pazar belkıde ondan agrımadıEşimde öyle diyor
Bu arada benim mide yanması geçti 1-2 gündür yok. Belki tekrar edebilir de...
Bir de bu kalça ağrıları hamileliğin ilerleyen aylarında olması gerekmiyor mu henüz çok erken yaw
Bizde haftasonu eşimle ev temizliği yaptık, artık öncesine göre daha çabuk yorulduğum için tetikliyor ağrılar.rahımden agrıyormus o buudukce vucut kendını hamılelıge hazırlıyomus. bıde ben çok masa bası oturuyorum ondanda cok agrıyo. cumartesı pazar belkıde ondan agrımadı
Limon ve tursu delisiyim Allah kismet ederse prensim geliyorEkşi yiyen arkadaşlarda cinsiyet öğrenen var mı bende limona takmış durumdayım limon ve turşu :) ilkinde de limon yiyordum oğluşum oldu.
Kizlar ciktim bende muaynemden cocuk ultarinda 4 gun onde gidiyor herseyi normal ama cok sukur...cinsiyet konuunda zorlayinca kiza benziyor ama alisveis yapma dedi simdi beklicez 1 ay daha
yalnız değilsin :) bende öğrendim diyemem,%80 kız diyor ama kesinleşmeden inanasım gelmiyor,çevremde de kız diye heveslenip erkek çıkanlar vardı
ya 2 hafta önce 12. haftamda ikili test sırasında o kdr küçük ve belirsizdi ki kuzum. cinsiyeti konusunda en ufak bi fikrimiz olmadı doktorumla. 2 hafta oldu sizler cinsiyetleri söyledikce meraktan catlayasım geliyor. 2 hafta sonra 16.haftamda görürürz ancak bizde. bazen de bırakim ögrenmiyim. dogana kdr süpriz olsun diyorum:)))) kıyafetleri odası falan da sarı yeşil bişeyler alırım diyorum:) herikisine de uygun olan:))) ne dersiniz kızlar? :))))
bu arada folik asiti bıraktım artık 14.hafta itibari ile, elevit pronatala basladım..
Sana katiliyorum canim.bazen bende dahil olmak uzere cok abartiyoruz gibi.Allah bugunlerimizi aratmasin sukur.tedbiri elden birakmamaliyiz evet ama su yeme icme isini cokta kafaya takmamaliyiz ki strese sokmayalim bebekleri.onlar zaten ihtiyaclari kadarini aliyor anneden.ya bazen oturuyorum dusunuyorum neşartlarda hamılelık gecırenler var gıdasız saglıksız konstrolsuz ılaçsız oyle doguruyolar tosun gıbı. bız uzerıne düştükçe kafayı taktıkca yenı bısey buluyoruz hep.
Hayirli olsun canim masaAllah:)Yok canım yeni öğrendik
Evet ve öğrendimm :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
Sorma cnm bu nasi is keske sormasaydim yaaynı duyguları yasamısız. beklersın artık bı ay of fofffffff
Eki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
Sorma cnm bu nasi is keske sormasaydim ya
Aminn canim Rabbim hamile olan butun kadinlara saglikli gebelik nasip etsin hayirlisiyla bebislerini kucaklarina alsinlar insaAllahmaşallah canım saglıkla dogar ınsallah
Aynen cnm al bendende o kadar ama suan psikolojik olarak kiz olduguna alistirmaya basladim kendimi..bi diyorum ki kesın gordude ne olur olmaz dıye bısey alma dıyo dıyorum kesın kız dıyorum. bı dıyorum ya degılse ya gorememısse pıtırcıgını cocugumun dıyorum :) kızım dıye sevmıyım cocugun psıkolojısını bozmayayım dıyorum :) sonrada hepten kafayı yıyorum keske gormedım deyıp bıraksaydı
yatış şekli konusunda drundan bilgi alan var mı acaba? ben bi yerde sağa dönük yatmanın bebeğe oksijen gitmesini engellediğini duymuştum da. normalde de yuzustu yatan bırıyım. ama hamilelikten beridir sırtüstü ve sola donuk yatmaya çalışıyorum. sırt üstü her yerim ağrıyor. özellikle de belim. ayağımı uzatıp yatamıyorum zaten. en rahatı yan ve cenin pozisyonunda olmak oluyor. ama onun da sağı tehlikeli mi değil mi bilmiyorum işte. bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim:)
Aynen cnm al bendende o kadar ama suan psikolojik olarak kiz olduguna alistirmaya basladim kendimi..
yatış şekli konusunda drundan bilgi alan var mı acaba? ben bi yerde sağa dönük yatmanın bebeğe oksijen gitmesini engellediğini duymuştum da. normalde de yuzustu yatan bırıyım. ama hamilelikten beridir sırtüstü ve sola donuk yatmaya çalışıyorum. sırt üstü her yerim ağrıyor. özellikle de belim. ayağımı uzatıp yatamıyorum zaten. en rahatı yan ve cenin pozisyonunda olmak oluyor. ama onun da sağı tehlikeli mi değil mi bilmiyorum işte. bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim:)
aminnnnnnnbüyüselerde alışverişlerini yapsak rabbim nasip etse...zor tutuyorum kendimi daha çok küçük diye...o minik m,nik badiler çoraplar şapkalar allahım nasip et herkeslere inşallah....
aynen bende okudum ve sürekli sola dönük yatmaya çalışıyorum,bende yüzustü ve sağa dönük yatan biri olarak eğer yorgun değilsem uykuya zor dalıyorum.ayrıca ben hamile kaldığımdan beri hep sağ kasık ağrısı çektiğim için bir de doktorum ultrason cihazını genelde sağa yakın gezdirdiği için bebeğimi ezmiyim diye sağ tarafıma yatamıyorum. sırt üstü yatınca da kalçamı döndürürken ağrı yapıyor. 9 ay nasıl geçicek bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?