2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
haha maşallah :) huzurla büyüsün kıpır kıpır bıcırık :)

Eşim sordu yüzüstü yatınca bebeğe zararı olur mu diye :):) doktor da çok güldü yatabiliyorken hangi şekilde yatarsa yatsın yeter ki uyusun :) İleriki aylarda pek mümkün olmayacak rahat yatması dedi :):) Ama kan akışı için sol tarafa dönük cenin pozisyonunda yatmak en sağlıklısı :)

kızlar günaydın.. bu sabah erkenden işe geldim. 2 hafta çok yoğunum. dün bütün gün sancım oldu çok korktuk. sanırım gaz sancısıydı.

Mrb beni tanırsın belki eylülde aşılama yaptıracaklardan,
12. haftadasın sanırım ikili test yaptırıcakmısın merak ettim biz düşünmüyoruz ama yinede kafam karışık

ben dr dan duydum ve hamilelikle ilgili bir kitapta okudum. Dediğin gibi bebeğe giden 3 damar ve bu damarlar sağ tarafa yakın yer alıyormuş. Sağına yattığın zaman damarların üzerine yatıyor gibi oluyormuşsun, o yüzden en güvenlisi sol tarafına hafif dizlerini çekerek yatmak. Bende sürekli soluma yatamasam da elimden geldiğince sola dönmeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla doğsun inşallah. Darısı da benim gibi öğrenemeyenlere :)

şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?

ben haftasonu tartıldım aynı kg çıktı. Ama dikkat etmezsem her an alabilirim, iştahım çok açık.

Mrb beni tanırsın belki eylülde aşılama yaptıracaklardan,
12. haftadasın sanırım ikili test yaptırıcakmısın merak ettim biz düşünmüyoruz ama yinede kafam karışık
ben ikiz hamileyim canım. doktor ikili testin ikizlerde doğru sonuç vermediğini söylüyor. yaptırmak istemiyorum ama doktor kontrolüne gittiğim gün kendimden geçiyorum :)
çok heyecanlanıyorum :) belki o gün kabul ederim:) ama ben de yaptırmak istemiyorum

canım guzel haberler alırısn ınsallah . cınsıyetıde bellı olmustur herhalde artık gosterırse gorursun umarım çıkolata yemeyı unutma

ya ben geçen haftaya kadar kilo vermiştim. Ama 14 gün önce annem geldi :) o ara bulantılarım da kesildi. O rahatlamayla iki haftada iki kilo almışım daha 12nci haftadayım. Dikkat edecem bundan sonra ama inanılmaz bir iştah artışıvar bende, yesem yesem doymuyorum gibi hissediyorum. Ve eskiden hiç ekmek yemezken şimdi tutsun diye ekmek yemeye başladım sanırım ondan böyle oldum

ay canım bende cumartesi ikili testte tartıldım 45 kilo ile hamile kaldım zayıf olduğum için en fazla 12 kilo al dedi doktorum cumartesi 12+4 olmuştuk ve ben 1,5 kilo almışım

canım guzel haberler alırısn ınsallah . cınsıyetıde bellı olmustur herhalde artık gosterırse gorursun umarım çıkolata yemeyı unutma
Canim cikolata ne yapıyor ki ?? İns gösterir kendini sırf bunun için gidiyorum

kızlar annem babam ananem ablam cok merak edıyolar cınsıyetını. dıyorumkı cınsıyetı ogrenınce gıdıp bı tane kızsa ettektır buluzdur takım gıbı pembe alsam yada erkekse papyonlu gıbı ıste bı takım alsam. bunlar bana merakla bakarken torbadan cıkarsam nasıl olur :) ay yaaa gelsın ogunlerrr

ben başta hiç almadım sürekli aynı kiloydu 2 haftada almışım 1 kg mı..başta pek almamak lazım sona doğru çok alınıyomuş..özellikle 6 aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…