- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
haha maşallah :) huzurla büyüsün kıpır kıpır bıcırık :)Eki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
Eşim sordu yüzüstü yatınca bebeğe zararı olur mu diye :):) doktor da çok güldü yatabiliyorken hangi şekilde yatarsa yatsın yeter ki uyusun :) İleriki aylarda pek mümkün olmayacak rahat yatması dedi :):) Ama kan akışı için sol tarafa dönük cenin pozisyonunda yatmak en sağlıklısı :)yatış şekli konusunda drundan bilgi alan var mı acaba? ben bi yerde sağa dönük yatmanın bebeğe oksijen gitmesini engellediğini duymuştum da. normalde de yuzustu yatan bırıyım. ama hamilelikten beridir sırtüstü ve sola donuk yatmaya çalışıyorum. sırt üstü her yerim ağrıyor. özellikle de belim. ayağımı uzatıp yatamıyorum zaten. en rahatı yan ve cenin pozisyonunda olmak oluyor. ama onun da sağı tehlikeli mi değil mi bilmiyorum işte. bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim:)
kızlar günaydın.. bu sabah erkenden işe geldim. 2 hafta çok yoğunum. dün bütün gün sancım oldu çok korktuk. sanırım gaz sancısıydı.
Amin canim cok sagolhaha maşallah :) huzurla büyüsün kıpır kıpır bıcırık :)
yatış şekli konusunda drundan bilgi alan var mı acaba? ben bi yerde sağa dönük yatmanın bebeğe oksijen gitmesini engellediğini duymuştum da. normalde de yuzustu yatan bırıyım. ama hamilelikten beridir sırtüstü ve sola donuk yatmaya çalışıyorum. sırt üstü her yerim ağrıyor. özellikle de belim. ayağımı uzatıp yatamıyorum zaten. en rahatı yan ve cenin pozisyonunda olmak oluyor. ama onun da sağı tehlikeli mi değil mi bilmiyorum işte. bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim:)
Canım hayırlı olsun prensin masallah cok gusel gorunuyorrEki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla doğsun inşallah. Darısı da benim gibi öğrenemeyenlere :)Eki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
ben haftasonu tartıldım aynı kg çıktı. Ama dikkat etmezsem her an alabilirim, iştahım çok açık.şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
ben ikiz hamileyim canım. doktor ikili testin ikizlerde doğru sonuç vermediğini söylüyor. yaptırmak istemiyorum ama doktor kontrolüne gittiğim gün kendimden geçiyorum :)Mrb beni tanırsın belki eylülde aşılama yaptıracaklardan,
12. haftadasın sanırım ikili test yaptırıcakmısın merak ettim biz düşünmüyoruz ama yinede kafam karışık
ben de daha almadım kilo.şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
3 kilo aldım canım.şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
Kızlar çok şükür yarına randevumu aldım bebegimi yine gorecem ve ins cinsiyetini ogrenecem. Yarını iple çekiyorum :))
toist canim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins güzel kızını. bakalım benim prens mi prenses mi olcak :)
şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
Canim cikolata ne yapıyor ki ?? İns gösterir kendini sırf bunun için gidiyorumcanım guzel haberler alırısn ınsallah . cınsıyetıde bellı olmustur herhalde artık gosterırse gorursun umarım çıkolata yemeyı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?