2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim cikolata ne yapıyor ki ?? İns gösterir kendini sırf bunun için gidiyorum

canım cıkolata bebegı hareketlendırıyo kıpır kıpır oluyo . sende kontrolden bı saat once yarımsaat once ye. bı arkadaşınkı amuda kalkmıstı maşallah :)

Bence harika olur öyle bisi yap çok tatli bir süpriz:)

canım cıkolata bebegı hareketlendırıyo kıpır kıpır oluyo . sende kontrolden bı saat once yarımsaat once ye. bı arkadaşınkı amuda kalkmıstı maşallah :)
Hmm anladım tatlim bende yicem ama cokda yemin ki fazla kıpır kıpır olmasın cinsiyet görünsün :)

Bence harika olur öyle bisi yap çok tatli bir süpriz:)
cunku hamıle oldugumu soyledıgımde bıle burunlarından getırmıstım. emın degılım sevınmeyın ya degılsem. sevınmeyın kese varmı once ona bakılcak sevınmeyın kalbı atıomu diye diye huzursuz ettım ınsanları

Limon ve tursu delisiyim Allah kismet ederse prensim geliyor

Hayıslı evlat olsun inşallah.darısı başıma inşallah bende cinsiyetini öğrensem hayırlısı ile siz öğrendikçe ben merkalanıyorumm.10 gün sonra gitcem bende

Hmm anladım tatlim bende yicem ama cokda yemin ki fazla kıpır kıpır olmasın cinsiyet görünsün :)

Bencede çok da kıpır kıpır olmasın bu kez de cinsiyeti gözükmez

Amin canim benim..insaAllah hepimizin evlatlari hayirli saglikli olurlarinsaAllah hayirlisiyla sende ogrenirsin cinsiyetinj

ben evden cıkmadan once yemıstım ıkı saat falan gectı nerdeyse ordada yıcektım unutmusum. benımkı ellını salladı bı bacagını kaldırdı sureklı elı havadaydı yanı. ama kıpır kıpır degıldı. etkısı gecmıs herhalde :)

Evet bayagidir yoktun canim cok gecmis olsun .daha iyimisin simdi? Ins guzel sonuclarla donersin

canim kalca agrisi bendede var. 2 gundurde gecmeyen basagrisi var

Canım bende ikizlere hamileyim rabbim nasip ederse ,,o yüzden sana sormuştum bende çok panik ve evhamlı biriyim dediğin gibi doğru çıkma olasılığı düşük biliyorum sonuç kötüde çıksa sonlandırmayı düşünmeyiz diye konuştuk bide onu bilerek 9 ay geçirmek çok zor olur yani sağlıklı olup yanlış yönlendirilmiş olma ihtimalide var ufff istemiyoruz dediğimiz halde çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Merhaba cnm bizimki de ikiz ve ben ikili testi yaptirmadim, dr. Sonuc dogru cikmayabiliyor ikizlerde deyince gerek duymadim uclu test yaptircaz artik insallah tabi, ben de yaptirmanizi onermem sahsen, sonuc kotu cikarsa ve aslinda oyle bisey yoksa bosuna kendinizi uzup stres yapicaksiniz ve bu bebislere de yansiycak, yine de siz bilirsiniz tabii..

(( ben hala hastayım ve iyileşemedim, sanırım hic iyileşemeyecegim de, herşeyi denedim, bal süt, ıhlamur, limon portakal , mandalina... geceleri sürekli tıkanıyorum uyuyamıyorum, sürekli başım ağrıyor, bir de calısıyorum, cok zor hal aldı artık.. benim gibi hasta olan annişler kac gunde atlattınız benim 1 haftayı gececek nerdeyse...

Kizlar elimin basparmagin ucu ve tirnagi zonkluyor basinca cok agriyor tirnak batmasi degil ama ne yapabilirim cok canimi acitiyor

Kizlar elimin basparmagin ucu ve tirnagi zonkluyor basinca cok agriyor tirnak batmasi degil ama ne yapabilirim cok canimi acitiyor

acaba tırnağını çok mu dibinden kestin ya da tırnağının içinden bişey battı mı hiç? iş yerinde bazen bana da olur,kağıt kalem yanlışlıkla girerrr

canım bende atlatamamıstım en sosnunda uc gun rapor aldım dınlene dınle gecırdım . bol portakal suyu ballı tarcınlı süt falan ıctım bol bol lımonlu corba falan. ama dınlenmeden gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…