kızlar mrb uzun süredir giremiyorum..rahatsızlandım..bende cuma günü dr.umuza gidicem ense kalınlığı ölçülcek ayrıca cinsiyet tahmininde bulunacak..ordan çıkıp 2 li teste gidicem..hakkımızda hayırlısı artık
Canim cikolata ne yapıyor ki ?? İns gösterir kendini sırf bunun için gidiyorum
Bence harika olur öyle bisi yap çok tatli bir süpriz:)kızlar annem babam ananem ablam cok merak edıyolar cınsıyetını. dıyorumkı cınsıyetı ogrenınce gıdıp bı tane kızsa ettektır buluzdur takım gıbı pembe alsam yada erkekse papyonlu gıbı ıste bı takım alsam. bunlar bana merakla bakarken torbadan cıkarsam nasıl olur :) ay yaaa gelsın ogunlerrr
Hmm anladım tatlim bende yicem ama cokda yemin ki fazla kıpır kıpır olmasın cinsiyet görünsün :)canım cıkolata bebegı hareketlendırıyo kıpır kıpır oluyo . sende kontrolden bı saat once yarımsaat once ye. bı arkadaşınkı amuda kalkmıstı maşallah :)
cunku hamıle oldugumu soyledıgımde bıle burunlarından getırmıstım. emın degılım sevınmeyın ya degılsem. sevınmeyın kese varmı once ona bakılcak sevınmeyın kalbı atıomu diye diye huzursuz ettım ınsanlarıBence harika olur öyle bisi yap çok tatli bir süpriz:)
Limon ve tursu delisiyim Allah kismet ederse prensim geliyor
Hayıslı evlat olsun inşallah.darısı başıma inşallah bende cinsiyetini öğrensem hayırlısı ile siz öğrendikçe ben merkalanıyorumm.10 gün sonra gitcem bendeEki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
Hmm anladım tatlim bende yicem ama cokda yemin ki fazla kıpır kıpır olmasın cinsiyet görünsün :)
Sagol canim benimCanım hayırlı olsun prensin masallah cok gusel gorunuyorr
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
Amin canim benim..insaAllah hepimizin evlatlari hayirli saglikli olurlarHayıslı evlat olsun inşallah.darısı başıma inşallah bende cinsiyetini öğrensem hayırlısı ile siz öğrendikçe ben merkalanıyorumm.10 gün sonra gitcem bende
Bencede çok da kıpır kıpır olmasın bu kez de cinsiyeti gözükmez
Hmm anladım tatlim bende yicem ama cokda yemin ki fazla kıpır kıpır olmasın cinsiyet görünsün :)
Amin canim cumlemizin insaAllah:) hayirlisiyla ogrenirain tatlimHayırlı olsun canım, sağlıcakla doğsun inşallah. Darısı da benim gibi öğrenemeyenlere :)
Evet bayagidir yoktun canim cok gecmis olsun .daha iyimisin simdi? Ins guzel sonuclarla donersinkızlar mrb uzun süredir giremiyorum..rahatsızlandım..bende cuma günü dr.umuza gidicem ense kalınlığı ölçülcek ayrıca cinsiyet tahmininde bulunacak..ordan çıkıp 2 li teste gidicem..hakkımızda hayırlısı artık
Kızlar şimdiye kadar sadece sağ kalçam ağrıyordu ara sıra, bazen ayakta fazla kaldığımda tetikliyordu.
Bir kaç gün önce bu sefer sol kalçam da başladı artık ağrımaya...
Bildiğiniz sol ayağımın üzerine basamıyorum.
Dün akşam da baş ağrısı başladı, uyudum uyandım hala ağrıyor hafifledi öğleden sonra... ilaç içememek ne kötü
Geçmiş olsun, benimde dün akşamdan beri başım ara ara ağrıyor, sızlıyor.canim kalca agrisi bendede var. 2 gundurde gecmeyen basagrisi var
ben ikiz hamileyim canım. doktor ikili testin ikizlerde doğru sonuç vermediğini söylüyor. yaptırmak istemiyorum ama doktor kontrolüne gittiğim gün kendimden geçiyorum :)
çok heyecanlanıyorum :) belki o gün kabul ederim:) ama ben de yaptırmak istemiyorum
Merhaba cnm bizimki de ikiz ve ben ikili testi yaptirmadim, dr. Sonuc dogru cikmayabiliyor ikizlerde deyince gerek duymadim uclu test yaptircaz artik insallah tabi, ben de yaptirmanizi onermem sahsen, sonuc kotu cikarsa ve aslinda oyle bisey yoksa bosuna kendinizi uzup stres yapicaksiniz ve bu bebislere de yansiycak, yine de siz bilirsiniz tabii..Canım bende ikizlere hamileyim rabbim nasip ederse ,,o yüzden sana sormuştum bende çok panik ve evhamlı biriyim dediğin gibi doğru çıkma olasılığı düşük biliyorum sonuç kötüde çıksa sonlandırmayı düşünmeyiz diye konuştuk bide onu bilerek 9 ay geçirmek çok zor olur yani sağlıklı olup yanlış yönlendirilmiş olma ihtimalide var ufff istemiyoruz dediğimiz halde çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Kizlar elimin basparmagin ucu ve tirnagi zonkluyor basinca cok agriyor tirnak batmasi degil ama ne yapabilirim cok canimi acitiyor
(( ben hala hastayım ve iyileşemedim, sanırım hic iyileşemeyecegim de, herşeyi denedim, bal süt, ıhlamur, limon portakal , mandalina... geceleri sürekli tıkanıyorum uyuyamıyorum, sürekli başım ağrıyor, bir de calısıyorum, cok zor hal aldı artık.. benim gibi hasta olan annişler kac gunde atlattınız benim 1 haftayı gececek nerdeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?