- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım güzel düşünmüşsün ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testini hediye paketi yaptım akşam eşime sana ufak ama seni cok mutlu edecek bi hediye aldim dedim. Ilk görünce bu ne bana telefon kılıfımi aldın yoksa demişti :) bi de gördü kii inanamadi :). Sen de al bi kıyafet ama hediye paketi de yaptır. :) seninki nedense erkek doğuyor benim içime :)kızlar annem babam ananem ablam cok merak edıyolar cınsıyetını. dıyorumkı cınsıyetı ogrenınce gıdıp bı tane kızsa ettektır buluzdur takım gıbı pembe alsam yada erkekse papyonlu gıbı ıste bı takım alsam. bunlar bana merakla bakarken torbadan cıkarsam nasıl olur :) ay yaaa gelsın ogunlerrr
Kizlar elimin basparmagin ucu ve tirnagi zonkluyor basinca cok agriyor tirnak batmasi degil ama ne yapabilirim cok canimi acitiyor
Canım güzel düşünmüşsün ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testini hediye paketi yaptım akşam eşime sana ufak ama seni cok mutlu edecek bi hediye aldim dedim. Ilk görünce bu ne bana telefon kılıfımi aldın yoksa demişti :) bi de gördü kii inanamadi :). Sen de al bi kıyafet ama hediye paketi de yaptır. :) seninki nedense erkek doğuyor benim içime :)
Canım güzel düşünmüşsün ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testini hediye paketi yaptım akşam eşime sana ufak ama seni cok mutlu edecek bi hediye aldim dedim. Ilk görünce bu ne bana telefon kılıfımi aldın yoksa demişti :) bi de gördü kii inanamadi :). Sen de al bi kıyafet ama hediye paketi de yaptır. :) seninki nedense erkek doğuyor benim içime :)
Kızlar, tırnaklarında beyaz lekeler çıkan oldu mu ? Bugün farkettim, 4 tırnağımda beyaz lekeler oluşmuş. Şimdiye kadar hiç olmazdı. o kadar da oje sürerdim ama hiç rastlamazdım. Zaten gebeliğimi öğrendiğim günden beri oje kesinlikle sürmüyorum. Buna dikkat ediyorum ama bugün bir inceleyeyim dedim beyaz lekelerle karşılaştım. Siz de hiç dikkat ettiniz mi ? Cuma günü ikili test için gittiğimde mutlaka soracağım..
çocukken bende de sık sık olurdu, vitamin eksikliğinden kaynalı..Kızlar, tırnaklarında beyaz lekeler çıkan oldu mu ? Bugün farkettim, 4 tırnağımda beyaz lekeler oluşmuş. Şimdiye kadar hiç olmazdı. o kadar da oje sürerdim ama hiç rastlamazdım. Zaten gebeliğimi öğrendiğim günden beri oje kesinlikle sürmüyorum. Buna dikkat ediyorum ama bugün bir inceleyeyim dedim beyaz lekelerle karşılaştım. Siz de hiç dikkat ettiniz mi ? Cuma günü ikili test için gittiğimde mutlaka soracağım..
herhangı bı vıtamın eksıklıgınden olmasın canım
Ben de baktım netten eksiklik diyor ama yediklerimde bir değişiklik olmadı ki :/ Aksine arttı ve daha düzenli olmaya başladı. Şöyle düşündüm belki de bendeki depolar 3. ayın sonunda boşaldı artık :) Sonuçta bebek ilk üç ay bizim depomuzda ne varsa onu alıyor. Sanırım bu de bendeki deponun boşalmaya başladığını gösteriyor :) Cuma günü randevumda özellikle soracağım zaten vitamine başlarız demişti artık şart oldu sanırım :/
Yani bebikin alıyo bütün vitaminleri. Ee beslensekte yetmio hormonlu zaten hersey. Ek takviye lazım bana omega verdi. Yarın alıcam içinde neler var bilmiyorum ama çok iyi diolarBen de baktım netten eksiklik diyor ama yediklerimde bir değişiklik olmadı ki :/ Aksine arttı ve daha düzenli olmaya başladı. Şöyle düşündüm belki de bendeki depolar 3. ayın sonunda boşaldı artık :) Sonuçta bebek ilk üç ay bizim depomuzda ne varsa onu alıyor. Sanırım bu de bendeki deponun boşalmaya başladığını gösteriyor :) Cuma günü randevumda özellikle soracağım zaten vitamine başlarız demişti artık şart oldu sanırım :/
Evet canım gözleri doldu çok mutlu oldu. Daha önce yapmıştım bikaç kez negatifti, başının etini yiyordum bebegimiz olmayacak mı diye. Onu da korkutmustum hergün diye diye, o yüzden görünce çok mutlu olmuştu :)ne guzel ne mutlu olmustur. :) benım arkdaşta hedıye paketı yapmıs, ne o bana usb mı aldın demıs :)
AAynen alistirmaya basladim ozellikle de esimi Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeBence sen şimdiden kesin değil değişebilir diye herkese bu sinyali ver yapacak birşey yok.umarım değişmez geneldede tutturuyor doktorlar.
Ayy ne güzel alışmış olması benimsemiş olması maşallah diyelim. Benim de içime kız doğuyor eşime erkek doğuyormuş bakalım :)
İnan havuç yiyorum sürekli neden bilmiyor canım havuç çekiyor hiç de meyve gibi yemişliğim yoktu önceden demek bebiş ihtiyaç duyuyo inşallah zararı yoktur günde 2 tane yemenin
Merhaba hoşgeldin melis bazı doktorlar tahminde bulunuyor ve bencr 12 . Hafta da yapılan tahminler tutuyor nedense :)
Canim merabalar,oncelikle hayirli olsun bebisin cinsiyetini ogrenmissin sanirim cin takvimine bakmismiydin hic merak ediyorum gercekten denildigi kadar tutuyor mu
Canim, benim de ilk gunden beri hassasiyet var hem goguslerim buyudu hem de cok agriyo yuz ustu yatmayi birak kizim yanlislikla degse canim cok yaniyor. Bugun tam 13 haftalik oldu hala devam bulabtim pek yok belki de bulanti ile orantili degildir, bilemiyorumKızlar benim ilk günden beri olan meme hassasiyetim birkaç gündür azaldı.hatta bugun yok gibi neredeyse.12 haftaya girdik acaba oyuzdenmi belirtiler azaldı? Birçok kişide bu haftalarda mide bulantısıda azalırmısya acaba benim meme hassasiyetimde oyuzdenmi azaldı?
Korkmaya başladım resmen acaba bebeğime bişimi oldu dieCanim, benim de ilk gunden beri hassasiyet var hem goguslerim buyudu hem de cok agriyo yuz ustu yatmayi birak kizim yanlislikla degse canim cok yaniyor. Bugun tam 13 haftalik oldu hala devam bulabtim pek yok belki de bulanti ile orantili degildir, bilemiyorum
Korkmaya başladım resmen acaba bebeğime bişimi oldu die
Amin canım hepimiz sağlıklı olduğu haberlerini alalım inş her gittiğimizde.
Mamas&papas markası sola modeli. Cybex aton ana kucağıyla aldık travel sistem olması için. Bin liraydı. E bebekte falan çok daha farklı fiyatlar istanbulda olan varsa haşim işcana bir uğrasın derim araba bakmaya. Araba biraz ağır 9.5 kilo ama bizim evimiz bahçeli. Asansörünüz varsa da problem olmaz ama 2-3 kat merdiven çıkmak zor olur onu diyeyim. Onun dışında katlanınca oldukça küçük. Benim araba micra bagajına rahatlıkla sığıyor. Tekerlerleri sürümü falan da rahat. Bakalım memnun kalırız inş. Bir de araba alırken tam yatmasına dikkat etmek gerekiyormuş doktorumun dediğine göre. İlk üç ay yatar pozisyonda kullanmalıymışız arabayı ya da ana kucağıyla araba bakarken aklınızda bulunsun canlarım.
Canim arkadasim butceni bilemem ama bence cok araba icin aslinda bende senin gb diger bebiste de kullanirim diyodum ama yine deeskiycek ortalama birsey alip yetinmek istiyorum zatenoteki bebise kadae. Uzun surw kullancaz kasasi eskimese kumasi eskir ben 300 tl yi asmayo dusunmuyorm sana. Da tavsiyem bu yonde
Amin canım sen de öğren artık seninkini de çok merak ediyorum :)
ben o zamanlar brndr görememiştim :)) sağol canım amin inşallah
Sağol canım ya inşallah hayırlı olsun bebiş bize :)
toist canım hayırlı uğurlu olsun....kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?