2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım güzel düşünmüşsün ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde idrar testini hediye paketi yaptım akşam eşime sana ufak ama seni cok mutlu edecek bi hediye aldim dedim. Ilk görünce bu ne bana telefon kılıfımi aldın yoksa demişti :) bi de gördü kii inanamadi :). Sen de al bi kıyafet ama hediye paketi de yaptır. :) seninki nedense erkek doğuyor benim içime :)

ben ne esıme ne de annemlere guzel haber verebıldım. hepsıne, testte cıktı ama olmayabılır dıye heveslendırmedım.yazık hala daha emın olamıyorlar şaşırıyorlar okadar korkutmusumkı :) oyuzden bu haberı barı guzel vereyım dıyorum :)
benımde hep oyle doguyodu ama bılmıyorumkı canım. hafta ya ıkılı testın sonucuna bakıcak ondan sonra randevu verecek. yanı bu hafta gıttıgımde ultrasona bakmıcak sonrada bı ay sonraya verırse ohoo bekle dur :)

ne guzel ne mutlu olmustur. :) benım arkdaşta hedıye paketı yapmıs, ne o bana usb mı aldın demıs :)

Kızlar, tırnaklarında beyaz lekeler çıkan oldu mu ? Bugün farkettim, 4 tırnağımda beyaz lekeler oluşmuş. Şimdiye kadar hiç olmazdı. o kadar da oje sürerdim ama hiç rastlamazdım. Zaten gebeliğimi öğrendiğim günden beri oje kesinlikle sürmüyorum. Buna dikkat ediyorum ama bugün bir inceleyeyim dedim beyaz lekelerle karşılaştım. Siz de hiç dikkat ettiniz mi ? Cuma günü ikili test için gittiğimde mutlaka soracağım..

herhangı bı vıtamın eksıklıgınden olmasın canım

çocukken bende de sık sık olurdu, vitamin eksikliğinden kaynalı..

herhangı bı vıtamın eksıklıgınden olmasın canım

Ben de baktım netten eksiklik diyor ama yediklerimde bir değişiklik olmadı ki :/ Aksine arttı ve daha düzenli olmaya başladı. Şöyle düşündüm belki de bendeki depolar 3. ayın sonunda boşaldı artık :) Sonuçta bebek ilk üç ay bizim depomuzda ne varsa onu alıyor. Sanırım bu de bendeki deponun boşalmaya başladığını gösteriyor :) Cuma günü randevumda özellikle soracağım zaten vitamine başlarız demişti artık şart oldu sanırım :/

Sor canim. Vitamin eksikligi diye biliyorum bendE.doktor vitamin verir

Yani bebikin alıyo bütün vitaminleri. Ee beslensekte yetmio hormonlu zaten hersey. Ek takviye lazım bana omega verdi. Yarın alıcam içinde neler var bilmiyorum ama çok iyi diolar

ne guzel ne mutlu olmustur. :) benım arkdaşta hedıye paketı yapmıs, ne o bana usb mı aldın demıs :)
Evet canım gözleri doldu çok mutlu oldu. Daha önce yapmıştım bikaç kez negatifti, başının etini yiyordum bebegimiz olmayacak mı diye. Onu da korkutmustum hergün diye diye, o yüzden görünce çok mutlu olmuştu :)

Masallah topik o kadar hizli ilerliyor ki yetisemiyorum :)
Bence sen şimdiden kesin değil değişebilir diye herkese bu sinyali ver yapacak birşey yok.umarım değişmez geneldede tutturuyor doktorlar.
AAynen alistirmaya basladim ozellikle de esimi Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Hayirlisi artik ben de oyle duymustum ama bu doktorun tecrubesinden emin olamadim acikcasi

Canim merabalar,oncelikle hayirli olsun bebisin cinsiyetini ogrenmissin sanirim cin takvimine bakmismiydin hic merak ediyorum gercekten denildigi kadar tutuyor mu

Merhaba canim dr tahminde bulundu 12+3 te ama gene de emin degilim cin takvimine bakmistim erkek gozukuyor doktor da erkek dedi ama gene de Allah bilir. 16. Hafta da tam belli olur

Kızlar benim ilk günden beri olan meme hassasiyetim birkaç gündür azaldı.hatta bugun yok gibi neredeyse.12 haftaya girdik acaba oyuzdenmi belirtiler azaldı? Birçok kişide bu haftalarda mide bulantısıda azalırmısya acaba benim meme hassasiyetimde oyuzdenmi azaldı?

Canim, benim de ilk gunden beri hassasiyet var hem goguslerim buyudu hem de cok agriyo yuz ustu yatmayi birak kizim yanlislikla degse canim cok yaniyor. Bugun tam 13 haftalik oldu hala devam bulabtim pek yok belki de bulanti ile orantili degildir, bilemiyorum

Korkmaya başladım resmen acaba bebeğime bişimi oldu die

Korkmaya başladım resmen acaba bebeğime bişimi oldu die

Oyle dusunme son kontrole gidene kadar benim de icimde oyle bir vesvese vardi. Neti her actigimda anne karninda kalp atisi duran bebek oykuleri denk geldi. Kizimda o kadar bulanti kusmam olmustu ki bunda bemen gecince icime kurt dustu gecen hafta ki kobtrolumde dr a anlattim hemen kalp atisini dinletti :)
Sen de oyle seyler dusunme canim bebisin saglikli ve sana simsiki yapismis hayata tutunmustur İcimizi ferah tutalim

Teşekkür ediyorum canım,bakayım bende o modele..Güle güle kullanın inş..

Teşekkür ediyorum canım fikrini paylaştığın için benimle,ya işte bende acabalardayım hala,sonuçta ihtiyaç çok masrafta haliyle..Sanırım araştırmalara devam edeceğim, sizlerde beğendiklerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Amin canım sağol inşallah :)

Evet kesin canım inşallah sağolasın ya :)

Evet canım ilk inşallah hayırsıyla :))[/QUOTE]

Canım hayırlı olsun prensesin sağlıkla gelsin inş :)darısı bizlerin öğrenmesine inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…