2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy ne güzel haberler almışsın cnm,,gözün aydın,darısı başımıza artık,,27 sini bekliyorum ben,daha çok varr,benim bebiş de anne sen beni çok merak ediyon ben de göstermicem işte cinsiyetimi diyo:)

İyice dinlen canım,biran önce toparlanırsın inş..

Benim mide bulantim hala geçmedi kızlar ya hani azalırdı 3 aydan sonra

Valla dayanabileceksen ne güzel olur :) Ama ben yapamam öyle sanırım,gerçi yinede kıyafet dışındaki eşyaları bende ortak renklerde kullanmak istiyorum,hadi bakalım ne karar vereceksin merak ediyorum :)

Bende henüz kilo almadım canım,yeni öğrendiğim haftalarda iştahım kesilmişti 1 kilo verdim o sıra.O kiloyla da devam şuan..

Geçmiş olsun canım,bende çarş gideceğim ikili test için güzel haberlerle gelelim inş :)

Çok güzel olur bence :)

Saol cnm inş iyidir bebeğim.korku işte,, sanırım ayın 18 ine kadarda devam edecek.allah korusun hepsini

Kkizlar tebrik ediyorum Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Aynı durum bende de var tek tırnağımda ama şaşırdım bende görünce, geçen hafta vitamine başlattı doktorum,belki onun etkisiyle geçer..Ama bunu sormak hiç aklıma gelmedi :/

Anladım canım. Her şeyin acemiliği zor Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Son derece güzel anlatmışsın. Rabbim evlatlarımıza ve bie sağlık versin de, ben beklerim sıkıntı yok

selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)

Canım ben ankara'da özel hastanede 35 tl'ye yaptırdım.

Arkadaşlar gripten sonra bende şiddetli öksürük kaldı. Bebeğe bir zararı var mı? Çok endişeliyim. bilenler yazabilirse çok sevinirim.

Kizlar bizede dr erkege benziyo demisti ama kesin bsey diyemem daha cok kucuk dedi ama kizim olcakmis gbi geliyo icime nedense hayirlisi saglikli olsun benim icin en onemlisi bu

Adanadaki anneler şimdiden bebek mağazalarını geziyorum gözüme bişeyler kestiriyorum cinsiyetini öğrenince gidip alcam inş. Herşeyi buldum istediğim gibi ama çanta ve portbebe ikili takım oluyoya onu bulamadım. Tavsiye edeceğiniz bebek mağazaları ve nerdeler acaba???

[QUOTE="Amannn, post: 37704132, member: 58254lam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
Canim bende cin takvimi erkek diyordu dogrucokti[/QUOTE]
Valla herkeste tutuyor mu bu ne cidden:)

Aleykümselmö canım ben daha öğrenmedim cinsiyetini ama inanmıyorum nedense. Tutmayan gördüm çünküü
Ya bende inanmak istemiyorum ama daha hic tutmayanini gormedim tutmadi diyenlerde genelde ya yaslarini farkli bakmis oluyorlar hani subat oncesi doganlar 2 sonrasi doganlar 1 ekleyecek ya yada ovulasyon tarihine degilde sat a gore bakmis oluyorlar duzgun hesaplayinca onlarinkide tutmus oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…