Ayy ne güzel haberler almışsın cnm,,gözün aydın,darısı başımıza artık,,27 sini bekliyorum ben,daha çok varr,benim bebiş de anne sen beni çok merak ediyon ben de göstermicem işte cinsiyetimi diyo:)Yok canım yeni öğrendik
Evet ve öğrendimm :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
Merhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
ya 2 hafta önce 12. haftamda ikili test sırasında o kdr küçük ve belirsizdi ki kuzum. cinsiyeti konusunda en ufak bi fikrimiz olmadı doktorumla. 2 hafta oldu sizler cinsiyetleri söyledikce meraktan catlayasım geliyor. 2 hafta sonra 16.haftamda görürürz ancak bizde. bazen de bırakim ögrenmiyim. dogana kdr süpriz olsun diyorum:)))) kıyafetleri odası falan da sarı yeşil bişeyler alırım diyorum:) herikisine de uygun olan:))) ne dersiniz kızlar? :))))
bu arada folik asiti bıraktım artık 14.hafta itibari ile, elevit pronatala basladım..
Eki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
şimdiye kadar kaç kilo aldınız kızlar ben 1,5 kg almışım daha erken aslında ya asırı bişeyde yemiyorum.bi tek ekstradan günlük süt içiyorum 2 bardak diğer şeyler aynı...
siz kaç kg aldınız?
kızlar mrb uzun süredir giremiyorum..rahatsızlandım..bende cuma günü dr.umuza gidicem ense kalınlığı ölçülcek ayrıca cinsiyet tahmininde bulunacak..ordan çıkıp 2 li teste gidicem..hakkımızda hayırlısı artık
kızlar annem babam ananem ablam cok merak edıyolar cınsıyetını. dıyorumkı cınsıyetı ogrenınce gıdıp bı tane kızsa ettektır buluzdur takım gıbı pembe alsam yada erkekse papyonlu gıbı ıste bı takım alsam. bunlar bana merakla bakarken torbadan cıkarsam nasıl olur :) ay yaaa gelsın ogunlerrr
Saol cnm inş iyidir bebeğim.korku işte,, sanırım ayın 18 ine kadarda devam edecek.allah korusun hepsiniOyle dusunme son kontrole gidene kadar benim de icimde oyle bir vesvese vardi. Neti her actigimda anne karninda kalp atisi duran bebek oykuleri denk geldi. Kizimda o kadar bulanti kusmam olmustu ki bunda bemen gecince icime kurt dustu gecen hafta ki kobtrolumde dr a anlattim hemen kalp atisini dinletti :)
Sen de oyle seyler dusunme canim bebisin saglikli ve sana simsiki yapismis hayata tutunmustur İcimizi ferah tutalim
Amin canım sen de öğren artık seninkini de çok merak ediyorum :)
ben o zamanlar brndr görememiştim :)) sağol canım amin inşallah
Sağol canım ya inşallah hayırlı olsun bebiş bize :)
toist canım hayırlı uğurlu olsun....kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah[/QUOTE
Evet canım ilk inşallah hayırsıyla :))
Eki Görüntüle 1298411 Konttolden geldik teyzeleri erkek oldugu kesinlesti kipir kipirdi oglusum 1 hafta onde gidoyormus bizimki MasaAllah diyin kuzuma guzel anneler..bide ultrason aletini gezdrdkce noluyor uleyn der gibi tepik atiyordu yaramazim
Kızlar, tırnaklarında beyaz lekeler çıkan oldu mu ? Bugün farkettim, 4 tırnağımda beyaz lekeler oluşmuş. Şimdiye kadar hiç olmazdı. o kadar da oje sürerdim ama hiç rastlamazdım. Zaten gebeliğimi öğrendiğim günden beri oje kesinlikle sürmüyorum. Buna dikkat ediyorum ama bugün bir inceleyeyim dedim beyaz lekelerle karşılaştım. Siz de hiç dikkat ettiniz mi ? Cuma günü ikili test için gittiğimde mutlaka soracağım..
Merhaba canım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben de ilk hamileliğimde her hareketi bebek hareketi zannettim 19. Haftada karnımda bir şey kaydı balık gibi hafif bastırınca diğer tarafa kaydı sonra dinlenirken yan veya sırt üstü yatınca çok sık olmaya başladı bazı arkadaşlar tekme falan demiş onlar daha sonraki haftalarda hissediliyor bebişin kemikleri güçlendiği zaman ilk hamileliği olanlar karıştırabilir çünkü şu an bağırsaklarımız çok hareketli dalgalanmalar bende de oluyo titremeler oluyo nefes alıp verirken bebek öyle hareket etmez içinizde balık varmış da dar bir alandan kayıp geçmiş gibi olacak en erken 18.haftayı bekleyin hemen farkedeceksiniz farklı hareketleri herkese sağlıklı mutlu gebelikler...
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
iyiyim canım faranjit oldum dolayasıyla basit ilaçlar kullanınca iyileşme süresi uzadı..çok sağol...Evet bayagidir yoktun canim cok gecmis olsun .daha iyimisin simdi? Ins guzel sonuclarla donersin
inşallah canım..ücretini öğrendinmi nekadarmış?Geçmiş olsun canım,bende çarş gideceğim ikili test için güzel haberlerle gelelim inş :)
Çok güzel olur bence :)
Canim bende cin takvimi erkek diyordu dogrucokti[/QUOTE][QUOTE="Amannn, post: 37704132, member: 58254lam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
Canim yasina eklemeyi bide ovulasyon tarihine gore bakmismiydin Sat a gore tutmuyor bazen yumurtlama sonraki aya geldigindena.s canım benim çin takvimine göre kız ama bebeğimiz erkek olacakmış:) tutmuyor yani fazla inanma
Ya bende inanmak istemiyorum ama daha hic tutmayanini gormedim tutmadi diyenlerde genelde ya yaslarini farkli bakmis oluyorlar hani subat oncesi doganlar 2 sonrasi doganlar 1 ekleyecek ya yada ovulasyon tarihine degilde sat a gore bakmis oluyorlar duzgun hesaplayinca onlarinkide tutmus oluyorAleykümselmö canım ben daha öğrenmedim cinsiyetini ama inanmıyorum nedense. Tutmayan gördüm çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?