Canim simdi seninkine bende baktimda hakikaten tutmuyor olabilir ama dogum gununu bi soyler misin ozel olmayacaksa cunku subat ve oncesi dogduysan yasina 2 eklemek gerekiyor eger oyleyse gene tutuyordaCanim yasina eklemeyi bide ovulasyon tarihine gore bakmismiydin Sat a gore tutmuyor bazen yumurtlama sonraki aya geldiginden
Bende de var b grubu vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor :):)Kızlar, tırnaklarında beyaz lekeler çıkan oldu mu ? Bugün farkettim, 4 tırnağımda beyaz lekeler oluşmuş. Şimdiye kadar hiç olmazdı. o kadar da oje sürerdim ama hiç rastlamazdım. Zaten gebeliğimi öğrendiğim günden beri oje kesinlikle sürmüyorum. Buna dikkat ediyorum ama bugün bir inceleyeyim dedim beyaz lekelerle karşılaştım. Siz de hiç dikkat ettiniz mi ? Cuma günü ikili test için gittiğimde mutlaka soracağım..
Ben de bugüne kadar kime baktıysam doğru çıktı annemin 3 çocuğu var üçü de tuttu :):) Bakalım benimki tutacak mı :)Ya bende inanmak istemiyorum ama daha hic tutmayanini gormedim tutmadi diyenlerde genelde ya yaslarini farkli bakmis oluyorlar hani subat oncesi doganlar 2 sonrasi doganlar 1 ekleyecek ya yada ovulasyon tarihine degilde sat a gore bakmis oluyorlar duzgun hesaplayinca onlarinkide tutmus oluyor
inşallah canım..ücretini öğrendinmi nekadarmış?[/QUOATE
30 lira dediler canım, ayrıca usg isteyecek mi yoksa kendisi mi bakacak doktorum bilmiyorum,eğer isterse bi 35 de usg için verebilirim..
kanama yokmus iste bak hic korkma.tansiyonun dusmustur sicagin etkisiyle.Kızlar bugün çok kötü oldum banyo da duş alırken tansiyonum düştü gözlerim karardı bir anda hemen dışarı attım kendimi sonra da midem bulandı çıkardımacaba sıcak su mu yoksa buharimi etkiledi çok korktum kanama birşey olacak diye ama Allaha şükür öyle birşey olmadı neden öyle oldu bir anlam veremedim ne yazık ki
Canın sağolsun tatlım sıkma canını. Ben de üç kilo aldım. Aslında başlarda fazla kilo almasak iyi çünkü son zamanlar alcaz ne de olsa. Ama dikkat edersin canım. Sen ve bebişin iyi olun da. Benim de iki saate bi midem kazınıyor. Mide bulantısı falan da kalmadiya ye babam ye :)Kızlar moralim bozuldu ya daha vitamine başlamadım bile altı kilo almışım. Tamam güzel yiyorum bütün gün oturuyorum ama abur çuburum yok.napcam ben.zaten kiloluyum. Aglicam ya
Canım zaten kiloluyum ondan korkuyorum. Bide şimdiden böyle alırsam son aylarda napcam. Ekmek yemiyim bari.Canın sağolsun tatlım sıkma canını. Ben de üç kilo aldım. Aslında başlarda fazla kilo almasak iyi çünkü son zamanlar alcaz ne de olsa. Ama dikkat edersin canım. Sen ve bebişin iyi olun da. Benim de iki saate bi midem kazınıyor. Mide bulantısı falan da kalmadiya ye babam ye :)
Geçmiş olsun benim de bi haftadır aç tok fark etmeden tansiyonum düştü. Nerdeyse bayılcaktım. Bugün bi gidiim dedim. Doktorum endişelenme dedi. Bu bi türk filmi klişesidir dedi. Genç kız bayılır herkes korkar aama doktor kızımız hamile der ya dedi. Bebek senden vitamin aldığı gibi oksijeni de sömürüyomuş. Bişi olmaz. Dedi. Bayılsan da bişi olmaz ama kafanı falan çarpma bi yere dedi.Kızlar bugün çok kötü oldum banyo da duş alırken tansiyonum düştü gözlerim karardı bir anda hemen dışarı attım kendimi sonra da midem bulandı çıkardımacaba sıcak su mu yoksa buharimi etkiledi çok korktum kanama birşey olacak diye ama Allaha şükür öyle birşey olmadı neden öyle oldu bir anlam veremedim ne yazık ki
yatış şekli konusunda drundan bilgi alan var mı acaba? ben bi yerde sağa dönük yatmanın bebeğe oksijen gitmesini engellediğini duymuştum da. normalde de yuzustu yatan bırıyım. ama hamilelikten beridir sırtüstü ve sola donuk yatmaya çalışıyorum. sırt üstü her yerim ağrıyor. özellikle de belim. ayağımı uzatıp yatamıyorum zaten. en rahatı yan ve cenin pozisyonunda olmak oluyor. ama onun da sağı tehlikeli mi değil mi bilmiyorum işte. bu konuda bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim:)
Baktim canim ama bisey goremedim dr a gidicem ins cok agriyorbişey battımı dıye baktınmı canım belkı bısey batmıstır ıyıce bak
Yyok canim dibden kesmedim tirnagi biseyde batmadi gorunuyor farkettigim bisey yok.en iyisi bi dr a gideyim cok agriyoracaba tırnağını çok mu dibinden kestin ya da tırnağının içinden bişey battı mı hiç? iş yerinde bazen bana da olur,kağıt kalem yanlışlıkla girerrr
Canım hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullan biz Kraft twist alcaz gibi port Bebe özelliği var bebek oturur pozisyonda iken yöne değiştirme oluyor yani bebek rahatsız olmuyorAmin canım hepimiz sağlıklı olduğu haberlerini alalım inş her gittiğimizde.
Mamas&papas markası sola modeli. Cybex aton ana kucağıyla aldık travel sistem olması için. Bin liraydı. E bebekte falan çok daha farklı fiyatlar istanbulda olan varsa haşim işcana bir uğrasın derim araba bakmaya. Araba biraz ağır 9.5 kilo ama bizim evimiz bahçeli. Asansörünüz varsa da problem olmaz ama 2-3 kat merdiven çıkmak zor olur onu diyeyim. Onun dışında katlanınca oldukça küçük. Benim araba micra bagajına rahatlıkla sığıyor. Tekerlerleri sürümü falan da rahat. Bakalım memnun kalırız inş. Bir de araba alırken tam yatmasına dikkat etmek gerekiyormuş doktorumun dediğine göre. İlk üç ay yatar pozisyonda kullanmalıymışız arabayı ya da ana kucağıyla araba bakarken aklınızda bulunsun canlarım.
Aynı bennn. Hergün yemezsem rahat edemiyorum :)Limon nnn nnn tuzlu Tuzluuu her gece ki oldugu gibi bu gecede aserdim:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?