2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim yasina eklemeyi bide ovulasyon tarihine gore bakmismiydin Sat a gore tutmuyor bazen yumurtlama sonraki aya geldiginden
Canim simdi seninkine bende baktimda hakikaten tutmuyor olabilir ama dogum gununu bi soyler misin ozel olmayacaksa cunku subat ve oncesi dogduysan yasina 2 eklemek gerekiyor eger oyleyse gene tutuyorda ay bana umit isigi olacan tutmuyorsa eger tanidigim herkeste tuttu cok uzuldum bana kiz diyor halbuki ben cocuklugumdan beri oglum olsun isterdim

Bende de var b grubu vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor :):)

Ben de bugüne kadar kime baktıysam doğru çıktı annemin 3 çocuğu var üçü de tuttu :):) Bakalım benimki tutacak mı :)

Hiç inanmam bu takvimlere. Tutmayan çok kişi var, tutanlar ise tesadüf sonuçta yüzde elli ihtimal. Bunu Allah bilir sadece. Ben de baktım eğlence amaçlı. Bakalm tutacak mı :)

Kızlar bugün çok kötü oldum banyo da duş alırken tansiyonum düştü gözlerim karardı bir anda hemen dışarı attım kendimi sonra da midem bulandı çıkardım acaba sıcak su mu yoksa buharimi etkiledi çok korktum kanama birşey olacak diye ama Allaha şükür öyle birşey olmadı neden öyle oldu bir anlam veremedim ne yazık ki

Kızlar moralim bozuldu ya daha vitamine başlamadım bile altı kilo almışım. Tamam güzel yiyorum bütün gün oturuyorum ama abur çuburum yok.napcam ben.zaten kiloluyum. Aglicam ya

kanama yokmus iste bak hic korkma.tansiyonun dusmustur sicagin etkisiyle.

Kızlar moralim bozuldu ya daha vitamine başlamadım bile altı kilo almışım. Tamam güzel yiyorum bütün gün oturuyorum ama abur çuburum yok.napcam ben.zaten kiloluyum. Aglicam ya
Canın sağolsun tatlım sıkma canını. Ben de üç kilo aldım. Aslında başlarda fazla kilo almasak iyi çünkü son zamanlar alcaz ne de olsa. Ama dikkat edersin canım. Sen ve bebişin iyi olun da. Benim de iki saate bi midem kazınıyor. Mide bulantısı falan da kalmadiya ye babam ye :)

Canım zaten kiloluyum ondan korkuyorum. Bide şimdiden böyle alırsam son aylarda napcam. Ekmek yemiyim bari.

Geçmiş olsun benim de bi haftadır aç tok fark etmeden tansiyonum düştü. Nerdeyse bayılcaktım. Bugün bi gidiim dedim. Doktorum endişelenme dedi. Bu bi türk filmi klişesidir dedi. Genç kız bayılır herkes korkar aama doktor kızımız hamile der ya dedi. Bebek senden vitamin aldığı gibi oksijeni de sömürüyomuş. Bişi olmaz. Dedi. Bayılsan da bişi olmaz ama kafanı falan çarpma bi yere dedi.

Ben de sola hiç yatamam kalbim sıkışır. Bugün doktoruma sordum. Sola yatmaya başliyimmi dedim. Daha erken gerek yok. Nasıl istiyosan yat şimdilik dedi. Bence ileriki haftalarda olur o sıkıştırma falan.

acaba tırnağını çok mu dibinden kestin ya da tırnağının içinden bişey battı mı hiç? iş yerinde bazen bana da olur,kağıt kalem yanlışlıkla girerrr
Yyok canim dibden kesmedim tirnagi biseyde batmadi gorunuyor farkettigim bisey yok.en iyisi bi dr a gideyim cok agriyor

Canım hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullan biz Kraft twist alcaz gibi port Bebe özelliği var bebek oturur pozisyonda iken yöne değiştirme oluyor yani bebek rahatsız olmuyor

Ben sizin arabayı da araştırayım

Kızlar canlarım yoldaşlarım iyiki varsınız
Çok teşekkür ederim çok duygusalım bugün. Hem mutluyum hissetiiğim oldu en başından beri kızım olacak diyordum. hem de güçsüzüm şimdiden olsuuuun demeler başladı. Ya ne münasebet ben kız hissediyordum diyorum tabi tabi der gibi bakıyorlar.

Hepinizi alıntılayamadım çok ilerlemiş sayfalar. İyi ki varsınız iyi ki anlıyoruz birbirimizi. Çok sağolun güzel dualar ve temenniler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…