2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar canım,bizde buara araba araştırmasındayız,Kraft twist e de baktım sen yazınca,güzel bi model,yalnız bize Joker de bi satış elemanı ön tekerlerde çiftli olan modelleri önermedi daha çabuk bozulduğunu bu konuda şikayet aldıklarını belirtti özellikle,aklında olsun istedim. bizim de aklımızda baby confort streety modeli var çok beğendik biz ama biraz daha araştıralım dedik bi bak istersen ona da,satıcı da çok övdü o modeli :)

Hiç kulak asma canım sen öyle laflara, erkek olsa da eminim o tip yorumlar olacaktı..Bak kalbin temizmiş ki içine doğan çıktı,sen keyfini çıkar,ona alacağın cicili bicili kıyafetleri düşün,ne güzel ya :)

Canım güçsüz olma çok çok mutlu ol bence. Kız çocuğu anne için bulunmaz bir nimet. Ben de bunun için çok istiyorum. Anneye her zaman yoldaş ve arkadaş. Sen milletin densizligine ne bakıyorsun. Her kadın mutlaka bi kızı olsun ister, eski kafalılar hariççç. Bir de çekemeyen insanlar kiz da olsa erkek de olsa bi laf sokarlar mutlaka emin ol tek sebebi de kıskanclik...Rabbim olmayana da nasip etsin. Çok ama çok şanslıyız.

Hiç kulak asma canım sen öyle laflara, erkek olsa da eminim o tip yorumlar olacaktı..Bak kalbin temizmiş ki içine doğan çıktı,sen keyfini çıkar,ona alacağın cicili bicili kıyafetleri düşün,ne güzel ya :)Alıntılamayı unutmuşum üstte

Ben hamileliğimi emzik hediye ederek söylemiştim, paketi açınca donup kalmıştı annem ve kayınvalidem

Aynen canım sana katılıyorm. Hangi mağazaya girsem direk kız kıyafetlerine bakıyorum ne kdr süslü püslü ve güzeller. Bize göre olsa kendime alcam valla. Hele o kocaman çiçekli saç bantları yok muu :)

Kız bebege olsun mu diolar. Hiç takicak insan değillermis gerçekten. Kıyamam sana erkek olsada başka şeyler derlerdi zaten. Sen bak kocan a kendine bebikine

Canım video izledim çok güzelmiş beğendim ama canım mesela bebek oturuyor farklı yön isteyince herşeyi kaldırmak gerekiyor kraft twist te böle değiş bilmiyormm kalite fiyat bana uygun geliyor portreler ana kucağı da dahil dolu dolu set araştırayım biraz daha

Ya ne biliyim sevince. Tam ohh dedim öyle çıktım dr dan hopp telde neee inanmam diyen mi dersin. Yok olsuuun bidahaki e erkek olur diyen mi dersin ve bunlar hep çevremdekiler ya. Çok mutlu olmam lazım ve çok mutluyum bebişim bana arkadaş olacak ama kendimi güçsüz hissediyorum ah o eski halim olsa neler yaparım da gücüm yok sanki

Evet ya hep bi olumsuzluk zaten vardı benim evliliğimde çok göz önündeyiz çok kıyaslıyorlar. Çünkü ilk defa severek evlilik yaşıyorlar ilk büzde gördüker ilk dışardan gelin benim. Zaten bunun zorluğunu yaşıyordum ama baş edebiliyordum da. Şimdi çok mutluyum ama gücüm yok canım kızıma haksızlık yapıyorlar diye kızıyorum çok. Allahtan kayınvalidem çok tutarlı kız berekettir dedi hep çok sevindi ama çevremiz işte

Kız bebege olsun mu diolar. Hiç takicak insan değillermis gerçekten. Kıyamam sana erkek olsada başka şeyler derlerdi zaten. Sen bak kocan a kendine bebikine
Sağol canım ya nasıl bir zorluk anlatamam bu insanlarla baş etmek. Hamilelik psikolojisi herhalde zoruma gidiyor ama savaşamıyorum gücüm yok inan

Aynen canım sana katılıyorm. Hangi mağazaya girsem direk kız kıyafetlerine bakıyorum ne kdr süslü püslü ve güzeller. Bize göre olsa kendime alcam valla. Hele o kocaman çiçekli saç bantları yok muu :)

Ay sorma:) ilk bebiş olduğundan cinsiyet farketmez diyorum ama bir mağazaya gidince erkek kıyafetlerine hiç bakasım gelmiyor ne yalan söyleyeyim kızların cicişleri ağır basıyor..

Evet canım o konuda haklısın,bebeği kaldırmadan değiştiremiyorsun,bunun katlanma şekli ve bu tip modellere göre hafif olması bizimde ilgimizi çok çekti..Neyse inş en iyiyi karara varırız,yine yeni bir şeyler bulursam yazarım ben

Şuan çok hassasız tatlım çok normal böyle hissetmen,tabi insanların tepkisi bir tuhaf,bak ne güzel kayınvaliden sana destek..Kulak tıka sen bak ne güzel aşkınızn meyvesi,babaya da ortak geliyor :) Ben en çok baba kız aşkına bayılıyorum eşim de o duyguyu tatsın istiyorum :) Güzelce dua et içini ferahlat.

Aynen canım yaa aynı düşünüyoruz. Benim eşim de kız çocuğuna bayılıyor başkalarının kızını sevince kıskaniyorum bizim olsun onu sevsin istiyorum. O çok istiyor ve kız hayalliyor sürekli.kendimden çok eşim mutlu olsun diye istiyorum ben. Ama hayırlısı olsun yine de ilk bebiş farketmez Rabbim ne verirse.

Farkındayım canım çok haklısın ya nasıl rahatlattı beni yazdıklarınız bende eşim mülletin kızını seviyor diye çocuk yapmaya kalktım zaten yoksaa ooo diyordum ama işte illa üzcek bişey buluyorlar. Haklısın başımız dik şükür bilen dua eden kullar olalım inşallah çok sağol :)

Aynen ya ilk bebiş bu kısmeti bereketi. Hem ben hep hayırlısı diye dua etmiştim ve eşim de hep kızları seviyordum farkediyordun. Dediğin gibi bende çok kıskandım Allah utandırmasın bizi :)
Sen ne zaman gidicen canım ben bugün 15+0 dım bildiğin açtı çok çabk belli oldu sende çok bekleme bence :)

Ya canim erkek dedi bu kesin ama degisir diye tereddute girmedim degil bazilari degismez bazilari degisir diyor kafam allak bullak oldu annem bugunden mavi mavi alisveris yapmis erken diyorum kadin bana benim torunum alirim ben diyor

Canim ultrason kagidindada olcumu 15+0 miydi cunku benimki 14+3 olmasi gerekirken 15+3 cikti artik degismez bu cinsiyet demi:)

Canim ultrason kagidindada olcumu 15+0 miydi cunku benimki 14+3 olmasi gerekirken 15+3 cikti artik degismez bu cinsiyet demi:)
Eğer kordon falan görmediyse ki görmemiştir bence. Kolay kolay değişmez canım sanmıyorum. Bide erkeklerde yanılma daha az oluyor benim duyduğum. Ama önce kız dediklerinde sonra erkek çıkabiliyor. Bi de senle gunlerimiz ayniymis az değil 15 hafta :)

canım ben kendimden yola çıkarak bir liste yapacağım siz mantığınıza uygun gelenleri alın
1-OYUN PARKLI YATAK Ben hep mobilya almak istedim ama eşim oyun parklılardan aldı çok memnun kaldık çok hafif tek başına taşıyabiliyosun iki katı var yatağı aşağı indirdiğinde çocuğun düşme tehlikesi yok oğlum 1,5 yaşında hala çok rahat kullanıyoruz ben graco tercih ettim daha küçük katlanınca ufacık oluyo

2-BEBEK ARABASI tekerlekleri 360 derece dönebilen tam yatabilen bir araba tercih edin ama en önemlisi 7 kiloyu aşmasın ve tek elle kapatabilin ben 800 liraya pierre cardin aldım travel sistem çok pişmanım çok ağır ve iki elle zor kapanıyo bebeği kafama koyup kapatcak halim yok en sonunda delirip arabaya tekme attım ve puset aldım 5 kg ayağımla basıp kapatıyorum yeni bebeğe tekrar araba alcam en hafifinden

3-SÜT SAĞMA MAKİNESİ benim sütüm çok geldi bu evrede çok kullandım sonra sütüm çok aktığı için ped kullanıyodum sık değiştirmedim yaz günü gece boyunce göğsümde kaldı ve göğsüm iltihaplandı iltihabı boşaltmak için de mecburen kullandım fazla gelen sütleri derin dondurucuda sakladım dışarda olduğumda bebeğim içti ek gıdaya geçtiğimizde mamalarına meyvelerine kattım ve kendi sütümden yoğurt mayaladım bana en faydalı olan aletlerden birisidir avent elektirikli süt sağma makinesi. Kızlar tecrübeyle sabittir sütünüzün gelmesi için psikolojik olarak kendinizi şimdiden hazırlayın gün içinde kendi kendinize 'ya benim sütüm çok gelir hemen sağma makinesi süt saklama poşetleri almalıyım süt pedleri almam lazım akar yoksa üstüm başım ıslanır büyük sütyenler alayım göğsüm sütten şişince bunlar hayatta olmaz' deyin bakın görün nasıl süt gelecek hiç stres yapmayın rahat olun

4-BEBEK KAMERASI iyiki paraya kıyıp görüntülülerden almışım rahat rahat duş alıp lavaboya girebilir kulaklık takıp bangır bangır müzik dinleyebilir balkon keyfi yapabilirsiniz ev kalabalık gürültülü olduğunda ses dinlemeden misafirlerinizle sohbet edebilirsiniz ben weewel aldım 4 kamera daha bağlanabiliyor yeni bebek için kamera ekliycem tavsiye ederim güzel ürün şarjı iyi gidiyor

5-BURUN APLİKATÖRÜ alma ne gerek var çengelli iğnenin arkası yeter dediler iyiki almışım bende çengelli iğne tel toka arkası kullandım ama katılaşmış burun akıntısı için bebek grip olduğunda sıvı burun akıntısını çekemezsiniz ve bebek ağızdan nefes almayı bilmediği için uyuyamaz ağlar aspiratör ile 2 saat rahat uyur nefesle çekilenlerden alın elle basılanlar hiçbir işe yaramaz ben otribebe nazal aspiratör aldım bir kutu da yedek uç aldım 1,5 yılda yeni bitti tavsiye ederim

6-ATEŞÖLÇER ben koltukaltı ölçer aldım ama bebek uyurken ateş ölçmek işkence ateş uyurken artıyo ateşli bebek de uyukluyo en mantıklısı alından ölçerlerden almak

7- tırnak makası için sete gerek yok yenidoğan makaslarını hala kullanıyorum iyi bir markadan tek olarak alın

8-güvenli yastıklar bebeğiniz yüzüstü yatmayı tercih ederse ideal ben sevi bebe ninkini kullandım sırt üstü yatarsa zaten yastığa gerek yok yastıksız boy daha rahat uzuyo hem de yastık tehlikeli olabilir

9-biberon cam kesinlikle almayın bebek tutamıyo sizin de kolunuz kopuyo dr brown un gaz önleyici biberonları da bizde hiçbir şeye yaramadı

10- şampuan olarak ilk birkaç ay konak önleyici kullanın eczanelerden temin edebilirsiniz

11-pişik kremi kullanmayın ama pişik tedavi edici iyi bir marka kremi evde bulundurun ben doğumdan itibaren krem ve unibaby ıslak mendil kullandım o mendillere tonla para döktüm sonra başka birşey kullanamaz oldum oğlumun poposu hassaslaştı 1 dakika geciksem değiştirmek için poposu kızarıyo normal bir ıslak mendil alın kabını yırtıp dağıtmadan kaynar suda bekletin sabunu çıkınca kendi ıslak mendil kutunuza koyun ve zeytinyağına batırıp poposunu silin ben artık böyle yapıyorum çok şükür düzeldi

oğlum uyandı şimdilik bu kadar aklıma önemli bişey gelirse yazarım inşallah yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…