Merhabalar canım,bizde buara araba araştırmasındayız,Kraft twist e de baktım sen yazınca,güzel bi model,yalnız bize Joker de bi satış elemanı ön tekerlerde çiftli olan modelleri önermedi daha çabuk bozulduğunu bu konuda şikayet aldıklarını belirtti özellikle,aklında olsun istedim. bizim de aklımızda baby confort streety modeli var çok beğendik biz ama biraz daha araştıralım dedik bi bak istersen ona da,satıcı da çok övdü o modeli :)Canım hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullan biz Kraft twist alcaz gibi port Bebe özelliği var bebek oturur pozisyonda iken yöne değiştirme oluyor yani bebek rahatsız olmuyor
Ben sizin arabayı da araştırayım
Canım güçsüz olma çok çok mutlu ol bence. Kız çocuğu anne için bulunmaz bir nimet. Ben de bunun için çok istiyorum. Anneye her zaman yoldaş ve arkadaş. Sen milletin densizligine ne bakıyorsun. Her kadın mutlaka bi kızı olsun ister, eski kafalılar hariççç. Bir de çekemeyen insanlar kiz da olsa erkek de olsa bi laf sokarlar mutlaka emin ol tek sebebi de kıskanclik...Rabbim olmayana da nasip etsin. Çok ama çok şanslıyız.Kızlar canlarım yoldaşlarım iyiki varsınız
Çok teşekkür ederim çok duygusalım bugün. Hem mutluyum hissetiiğim oldu en başından beri kızım olacak diyordum. hem de güçsüzüm şimdiden olsuuuun demeler başladı. Ya ne münasebet ben kız hissediyordum diyorum tabi tabi der gibi bakıyorlar.
Hepinizi alıntılayamadım çok ilerlemiş sayfalar. İyi ki varsınız iyi ki anlıyoruz birbirimizi. Çok sağolun güzel dualar ve temenniler için :)
Hiç kulak asma canım sen öyle laflara, erkek olsa da eminim o tip yorumlar olacaktı..Bak kalbin temizmiş ki içine doğan çıktı,sen keyfini çıkar,ona alacağın cicili bicili kıyafetleri düşün,ne güzel ya :)Alıntılamayı unutmuşum üstteKızlar canlarım yoldaşlarım iyiki varsınız
Çok teşekkür ederim çok duygusalım bugün. Hem mutluyum hissetiiğim oldu en başından beri kızım olacak diyordum. hem de güçsüzüm şimdiden olsuuuun demeler başladı. Ya ne münasebet ben kız hissediyordum diyorum tabi tabi der gibi bakıyorlar.
Hepinizi alıntılayamadım çok ilerlemiş sayfalar. İyi ki varsınız iyi ki anlıyoruz birbirimizi. Çok sağolun güzel dualar ve temenniler için :)
Ben hamileliğimi emzik hediye ederek söylemiştim, paketi açınca donup kalmıştı annem ve kayınvalidemcunku hamıle oldugumu soyledıgımde bıle burunlarından getırmıstım. emın degılım sevınmeyın ya degılsem. sevınmeyın kese varmı once ona bakılcak sevınmeyın kalbı atıomu diye diye huzursuz ettım ınsanları
Aynen canım sana katılıyorm. Hangi mağazaya girsem direk kız kıyafetlerine bakıyorum ne kdr süslü püslü ve güzeller. Bize göre olsa kendime alcam valla. Hele o kocaman çiçekli saç bantları yok muu :)Hiç kulak asma canım sen öyle laflara, erkek olsa da eminim o tip yorumlar olacaktı..Bak kalbin temizmiş ki içine doğan çıktı,sen keyfini çıkar,ona alacağın cicili bicili kıyafetleri düşün,ne güzel ya :)Alıntılamayı unutmuşum üstte
Kız bebege olsun mu diolar. Hiç takicak insan değillermis gerçekten. Kıyamam sana erkek olsada başka şeyler derlerdi zaten. Sen bak kocan a kendine bebikineKızlar canlarım yoldaşlarım iyiki varsınız
Güzel mis canım. Cinsiyet soylemek için kesin bişeyler yapmam şart oldu.Ben hamileliğimi emzik hediye ederek söylemiştim, paketi açınca donup kalmıştı annem ve kayınvalidem
Canım video izledim çok güzelmiş beğendim ama canım mesela bebek oturuyor farklı yön isteyince herşeyi kaldırmak gerekiyor kraft twist te böle değiş bilmiyormm kalite fiyat bana uygun geliyor portreler ana kucağı da dahil dolu dolu set araştırayım biraz dahaMerhabalar canım,bizde buara araba araştırmasındayız,Kraft twist e de baktım sen yazınca,güzel bi model,yalnız bize Joker de bi satış elemanı ön tekerlerde çiftli olan modelleri önermedi daha çabuk bozulduğunu bu konuda şikayet aldıklarını belirtti özellikle,aklında olsun istedim. bizim de aklımızda baby confort streety modeli var çok beğendik biz ama biraz daha araştıralım dedik bi bak istersen ona da,satıcı da çok övdü o modeli :)
Ya ne biliyim sevince. Tam ohh dedim öyle çıktım dr dan hopp telde neee inanmam diyen mi dersin. Yok olsuuun bidahaki e erkek olur diyen mi dersin ve bunlar hep çevremdekiler ya. Çok mutlu olmam lazım ve çok mutluyum bebişim bana arkadaş olacak ama kendimi güçsüz hissediyorum ah o eski halim olsa neler yaparım da gücüm yok sankiCanım güçsüz olma çok çok mutlu ol bence. Kız çocuğu anne için bulunmaz bir nimet. Ben de bunun için çok istiyorum. Anneye her zaman yoldaş ve arkadaş. Sen milletin densizligine ne bakıyorsun. Her kadın mutlaka bi kızı olsun ister, eski kafalılar hariççç. Bir de çekemeyen insanlar kiz da olsa erkek de olsa bi laf sokarlar mutlaka emin ol tek sebebi de kıskanclik...Rabbim olmayana da nasip etsin. Çok ama çok şanslıyız.
Evet ya hep bi olumsuzluk zaten vardı benim evliliğimde çok göz önündeyiz çok kıyaslıyorlar. Çünkü ilk defa severek evlilik yaşıyorlar ilk büzde gördüker ilk dışardan gelin benim. Zaten bunun zorluğunu yaşıyordum ama baş edebiliyordum da. Şimdi çok mutluyum ama gücüm yok canım kızıma haksızlık yapıyorlar diye kızıyorum çok. Allahtan kayınvalidem çok tutarlı kız berekettir dedi hep çok sevindi ama çevremiz işteHiç kulak asma canım sen öyle laflara, erkek olsa da eminim o tip yorumlar olacaktı..Bak kalbin temizmiş ki içine doğan çıktı,sen keyfini çıkar,ona alacağın cicili bicili kıyafetleri düşün,ne güzel ya :)Alıntılamayı unutmuşum üstte
Sağol canım ya nasıl bir zorluk anlatamam bu insanlarla baş etmek. Hamilelik psikolojisi herhalde zoruma gidiyor ama savaşamıyorum gücüm yok inanKız bebege olsun mu diolar. Hiç takicak insan değillermis gerçekten. Kıyamam sana erkek olsada başka şeyler derlerdi zaten. Sen bak kocan a kendine bebikine
Aynen canım sana katılıyorm. Hangi mağazaya girsem direk kız kıyafetlerine bakıyorum ne kdr süslü püslü ve güzeller. Bize göre olsa kendime alcam valla. Hele o kocaman çiçekli saç bantları yok muu :)
Canım video izledim çok güzelmiş beğendim ama canım mesela bebek oturuyor farklı yön isteyince herşeyi kaldırmak gerekiyor kraft twist te böle değiş bilmiyormm kalite fiyat bana uygun geliyor portreler ana kucağı da dahil dolu dolu set araştırayım biraz daha
Evet ya hep bi olumsuzluk zaten vardı benim evliliğimde çok göz önündeyiz çok kıyaslıyorlar. Çünkü ilk defa severek evlilik yaşıyorlar ilk büzde gördüker ilk dışardan gelin benim. Zaten bunun zorluğunu yaşıyordum ama baş edebiliyordum da. Şimdi çok mutluyum ama gücüm yok canım kızıma haksızlık yapıyorlar diye kızıyorum çok. Allahtan kayınvalidem çok tutarlı kız berekettir dedi hep çok sevindi ama çevremiz işte
Aynen canım yaa aynı düşünüyoruz. Benim eşim de kız çocuğuna bayılıyor başkalarının kızını sevince kıskaniyorum bizim olsun onu sevsin istiyorum. O çok istiyor ve kız hayalliyor sürekli.kendimden çok eşim mutlu olsun diye istiyorum ben. Ama hayırlısı olsun yine de ilk bebiş farketmez Rabbim ne verirse.Ay sorma:) ilk bebiş olduğundan cinsiyet farketmez diyorum ama bir mağazaya gidince erkek kıyafetlerine hiç bakasım gelmiyor ne yalan söyleyeyimkızların cicişleri ağır basıyor..
Evet canım o konuda haklısın,bebeği kaldırmadan değiştiremiyorsun,bunun katlanma şekli ve bu tip modellere göre hafif olması bizimde ilgimizi çok çekti..Neyse inş en iyiyi karara varırız,yine yeni bir şeyler bulursam yazarım ben
Şuan çok hassasız tatlım çok normal böyle hissetmen,tabi insanların tepkisi bir tuhaf,bak ne güzel kayınvaliden sana destek..Kulak tıka sen bak ne güzel aşkınızn meyvesi,babaya da ortak geliyor :) Ben en çok baba kız aşkına bayılıyorum eşim de o duyguyu tatsın istiyorum :) Güzelce dua et içini ferahlat.
Ay sorma:) ilk bebiş olduğundan cinsiyet farketmez diyorum ama bir mağazaya gidince erkek kıyafetlerine hiç bakasım gelmiyor ne yalan söyleyeyimkızların cicişleri ağır basıyor..
Evet canım o konuda haklısın,bebeği kaldırmadan değiştiremiyorsun,bunun katlanma şekli ve bu tip modellere göre hafif olması bizimde ilgimizi çok çekti..Neyse inş en iyiyi karara varırız,yine yeni bir şeyler bulursam yazarım ben
Şuan çok hassasız tatlım çok normal böyle hissetmen,tabi insanların tepkisi bir tuhaf,bak ne güzel kayınvaliden sana destek..Kulak tıka sen bak ne güzel aşkınızn meyvesi,babaya da ortak geliyor :) Ben en çok baba kız aşkına bayılıyorum eşim de o duyguyu tatsın istiyorum :) Güzelce dua et içini ferahlat.
Aynen canım yaa aynı düşünüyoruz. Benim eşim de kız çocuğuna bayılıyor başkalarının kızını sevince kıskaniyorum bizim olsun onu sevsin istiyorum. O çok istiyor ve kız hayalliyor sürekli.kendimden çok eşim mutlu olsun diye istiyorum ben. Ama hayırlısı olsun yine de ilk bebiş farketmez Rabbim ne verirse.
Ya canim erkek dedi bu kesin ama degisir diye tereddute girmedim degil bazilari degismez bazilari degisir diyor kafam allak bullak oldu annem bugunden mavi mavi alisveris yapmis erken diyorum kadin bana benim torunum alirim ben diyorKızlar canlarım yoldaşlarım iyiki varsınız
Canim ultrason kagidindada olcumu 15+0 miydi cunku benimki 14+3 olmasi gerekirken 15+3 cikti artik degismez bu cinsiyet demi:)Farkındayım canım çok haklısın ya nasıl rahatlattı beni yazdıklarınızbende eşim mülletin kızını seviyor diye çocuk yapmaya kalktım zaten yoksaa ooo diyordum ama işte illa üzcek bişey buluyorlar. Haklısın başımız dik şükür bilen dua eden kullar olalım inşallah çok sağol :)
Aynen ya ilk bebiş bu kısmeti bereketi. Hem ben hep hayırlısı diye dua etmiştim ve eşim de hep kızları seviyordum farkediyordun. Dediğin gibi bende çok kıskandım Allah utandırmasın bizi :)
Sen ne zaman gidicen canım ben bugün 15+0 dım bildiğin açtı çok çabk belli oldu sende çok bekleme bence :)
Eğer kordon falan görmediyse ki görmemiştir bence. Kolay kolay değişmez canım sanmıyorum. Bide erkeklerde yanılma daha az oluyor benim duyduğum. Ama önce kız dediklerinde sonra erkek çıkabiliyor. Bi de senle gunlerimiz ayniymis az değil 15 hafta :)Canim ultrason kagidindada olcumu 15+0 miydi cunku benimki 14+3 olmasi gerekirken 15+3 cikti artik degismez bu cinsiyet demi:)
Bu arada tecrubeli anneler biz onumuzdeki aykarda ihtiyaclari yavastan almak. Istiyoruz ama ne daha kullanusli neler gereksiz merak ediyorum mesela puset mi bezden ana kucagi mi daha iyi besik yatak okarak ahsap olanlar mi yoksa portatif oyun parkli olankar mi daha iyi bebek arabasi nasil olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?