2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım aslında hafta başında gitmek istiyordum ama dersanem var bide biraz daha büyüsun de net öğreneneyim garanti olsun istedim. Ayın 17sine randevu aldik. Pazartesi oluyo haftaya. Bakalm bi prenses de bana gelecek mi yoksa tam tersi prens mi çıkacak :) tabi bide gösterirse o da var :)

Doktor kesin dedi baya bakti erkek dedi bende oyle hissediyorum :) ama etrafimdakiler degisebilir diyorlar kafam karisti o yuzden degismesin ya :)

Doktor kesin dedi baya bakti erkek dedi bende oyle hissediyorum :) ama etrafimdakiler degisebilir diyorlar kafam karisti o yuzden degismesin ya :)
Doktor o kdr emin konuştuysa değişmez canım. Benziyo falan dememis kesin demis. Bi de erken haftalar olsa değişebilir derdim ama erken de degil. Ben bugün duysam yarın gidip biseyler alcam. :) değişir diye düşünmem yani tabi net söylerse dr.

adamın biri yeni evlenmiş karısına demişki 3 gün kafa dinleyelim ne senin annene ne benim anneme kapıyı açmayalım bizi rahatsız edip dururlar demiş kız da kabul etmiş eve girmişler 2 saat sonra adamın annesi gelmiş kız bakmış mercekten anne, açmamış kapıyı 3 çalmış 5 çalmış gitmiş ertesi gün gene kapı çalmış bu sefer kızın annesi 1 çalmış 2 çalmış 3... kız dayanamamış kapıyı açmış annesine adam hiçbirşey dememiş aradan yıllar geçmiş 3 oğulları olmuş derken bir de kızları... adam kızı duyunca davullar çaldırmış kurbanlar kestirmiş kadın anlamamış ben sana 3 oğlan verdim neden bu kadar sevinmedin demiş adam ise 'çok şükür hanım artık beni kapıda bırakmayacak bir evladım var' demiş

bizi bize bıraksalar hepimiz kız isteriz hangimiz çocukken erkek bebek alıp oynadık hepimizin uzun saçlı kızları yok muydu ah bu geri kafalı cahiller nedir bu erkek merakları bir tanıdığım 2. kızı olunca intihar edecekmiş içip içip eve gelmemiş şimdi o kızlardan biri ünlü bir yönetici diğeri başarılı tv lere çıkan bir dr oldu onlarla gurur duyuyo sürekli onları konuşuyo ama ne eşi ne de kızlar o dönemleri unutamıyo inşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli erkeklerin kapında yatacağı başarılı gurur duyacağın bir prenses nasip etsin de o burun kıvıranlar ağzı açık kalsın

Günaydın kızlar. Ben bugün çok kötüyüm gece 3 den beri wc ye gidiyorum. İshal olmuşum hiç uyuyamadım. Karın ağrısıyla uyandım miğdem çok bulanıyor ama kusamıyorum

Vaaay super faydali bilgiler olmus cok tesekkurler

Ayyy catlaklaaaarrr geliyoooo korkuyoooruuum neyse idare edicez artik ebden cikamiyoruuum kimseye de bisey aldiramiyooom napcaaam :---(

Canim yasina eklemeyi bide ovulasyon tarihine gore bakmismiydin Sat a gore tutmuyor bazen yumurtlama sonraki aya geldiginden
bilmem hatırlamıyorum sen bak birde istersen yaş 26 ovu tarihi 18 ağustos sat 2 ağustos

Devamını bekliyoruzzz
Çünkü abartıp dünyanın eşyasını almak istemiyorum, gerekli olan materyalleri seçmek istiyorum.
Umarım kıyafet işini de abartmam, çünkü çoooook çabuk büyüyorlar.

Günaydın kızlar,
13+1 im bebişinizin hareketini hissediyormusunuz??
kızımı 17. haftada hissetmiştim ama sanki bunu daha erken hissettim ya da bana öyle geldi :)
pıt pıt değişik yerlerde dün hissettim ama damar filan mı bilemedim

2. çocuk olduğunda olması gerekenden daha erken sürede hissedilebilirmiş.
Ama ilk çocukta ise 16-20 haftalar arası imiş.

Günaydınn.Bende bazen birşeyler hissdiyorum bebek mi başka bir şey mi anlamadım ilkini çok geç hissetmiştim...

Kızlar Günaydın nasılsınız. Dün çok giremedim anneme gittim evde çok bunaldim. . Hı bu arada aranızda memur olan var mı bişey soracam

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz, dikkate alarak alışverişe çıkacamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…