2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne bilim herkes hissediyrum deyince bn kendimden suphelenmeye basladim bise mi oldu diye agrilarim sizilarim kalmadi eskisi gibi sadece biraz is yaptimni belim agriyo fena akinti derdim bitti bi ara cok korjtum su gibi acaba kesedenmi diye evham yaptm acayip gogus kasintim var bide karin tabiki doktora uc hafta var ama bn artik takmamaya gununun gelmesini beklicm agrim lekem yoksa gitmicm artik doktora

seninle aynı günde ilerliyoruz

canım ben de diyorum hep gününden önce gitmicem diye.. ama illa bir aksilik oluyor. mesela biz bugün gidecektik eşimle.. doktordan sonra vakit geçirecektik beraber.. dün ağlaya zırlaya gittim işte... acele acele döndük... belirtilerin için de korkma geçecek artık hepsi.. . son ayda tekrar başlıcak canım.. bu günlerin tadını çıkar :)

günaydın arkadaşlar bugün şeker yüklemem var glikozu içtim umarım çıkarmadan tamamlayabilirim bu günü. şekerim sınırda olduğu için yüklemem erken yapıldı dua edin normal çıksın. yüksek çıkacak diye çok korkuyorum. bebeğimin hareketlerini bende artık hissediyorum galiba son bi kaç gündür gaz gibi deil çünkü ama daha çok sırt üstü uzandığımda hissediyorum.

günaydıınnn :) zaman geçmiyor ya 2 hafta var kontrole gitmeme. gidip görmek istiyorum tekrar :)

Günaydın anneler :) bugün 15+4 olduk hiç kilo almadım ama bel çevrem genişlediği için 3-4 gündür pantolonlarımın beni çok rahatsız ettiğini hissediyorum. Düğmeleri açıp oturuyorum :) üstüme birşeyler almamın zamanı gelmiş artık. Hafta sonu acilen alışverişe çıkmam lazım. Sizler nerelerden alışveriş yaptınız? Neler aldınız? Ben tayt ve bol tunik tarzı şeyler almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?
Evet. Tek hap icinde hepsi.

Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?
Arkadaslar bahsedince merak edip icerigine baktim. Turkiye'de satilan ecevit ve decavit ilaclarina daha dogrusu vitamin komplekslerine benziyor. Asagi yukari ayni maddeler var.

gunaydın kızlar opüldünüzzzz.
bende hıssetmek ıstıyourm mınıkımı. doktora gıdınce bır kaç gun rahat oluyorum zaman gectıkce hep bısey olmus endısesı oluo. en azından boyle endıselndımmı , bebısım bı tekme atar annesıne paranoyak annesıde rahatlar

BENDE SENIN GIBIYIM CNM HIC KILO YOK AMA KIYAFETLER DAR GELMEYE BASLADI SENIN GIBI BENDE TAYT TUNIK ELBISE TAKILMAYI DUSUNUYORUM RAHAT OLSUN DIE BENDE HAFTAYA CIKMAYI DUSUNUOM AZ DAHA KALINLASIM DIE BEKLIOM :)

Gunaydin anneler ve meleklerii. Bututlu baxende yagmurlu hir gun nasil gececek bu kiss bilmiyorum. Testin cikmasina daha 19 gun var. Gecmiyor gunlerim

Günaydın kizlaar. Paranoyadan olecez sanırım tuhaf tuhaf rüyalar başladı bu aralar bende. Bu gece doğum için hastaneye yattigimi gördüm ama bi türlü sancim gelmiyordu. Doktor geldi iğne yapti bir gece yatıyorum ama tik yok. Hastanede başımda da ne annem ne başka biri kimsecikler yoktu oda da o kadar kötüydü ki, insan kontrollere yediğinde bi çıkıp odalara bakmaz mi ne biçim özel hastane burası diye kendi kendime kiziyodum ruyada bike evham nolcak böyle bilmem

canım pedler var suyunmu akıntınmı olduğunu belli ediyor onlardan alıcam ben arkadaşım kullandı kafamız rahat olur hem istersen adını öğreneyim yada doktoruna sor kullanayımmı diye.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…