Ne bilim herkes hissediyrum deyince bn kendimden suphelenmeye basladim bise mi oldu diye agrilarim sizilarim kalmadi eskisi gibi sadece biraz is yaptimni belim agriyo fena akinti derdim bitti bi ara cok korjtum su gibi acaba kesedenmi diye evham yaptm acayip gogus kasintim var bide karin tabiki doktora uc hafta var ama bn artik takmamaya gununun gelmesini beklicm agrim lekem yoksa gitmicm artik doktora
Ne bilim herkes hissediyrum deyince bn kendimden suphelenmeye basladim bise mi oldu diye agrilarim sizilarim kalmadi eskisi gibi sadece biraz is yaptimni belim agriyo fena akinti derdim bitti bi ara cok korjtum su gibi acaba kesedenmi diye evham yaptm acayip gogus kasintim var bide karin tabiki doktora uc hafta var ama bn artik takmamaya gununun gelmesini beklicm agrim lekem yoksa gitmicm artik doktora
Evet. Tek hap icinde hepsi.Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?
Arkadaslar bahsedince merak edip icerigine baktim. Turkiye'de satilan ecevit ve decavit ilaclarina daha dogrusu vitamin komplekslerine benziyor. Asagi yukari ayni maddeler var.Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?
Ayni günde dogururz insseninle aynı günde ilerliyoruz
Günaydın anneler :) bugün 15+4 olduk hiç kilo almadım ama bel çevrem genişlediği için 3-4 gündür pantolonlarımın beni çok rahatsız ettiğini hissediyorum. Düğmeleri açıp oturuyorum :) üstüme birşeyler almamın zamanı gelmiş artık. Hafta sonu acilen alışverişe çıkmam lazım. Sizler nerelerden alışveriş yaptınız? Neler aldınız? Ben tayt ve bol tunik tarzı şeyler almayı düşünüyorum.
Tebrik ederim canım :) hayırlı olsun oğluşun :) daha önce tahminde bulunmuşmuydu dr?Kızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah
hayırlıı olsun cnm minik prensKızlaaar biz geldik, oğluşum geliyor insallah
canım pedler var suyunmu akıntınmı olduğunu belli ediyor onlardan alıcam ben arkadaşım kullandı kafamız rahat olur hem istersen adını öğreneyim yada doktoruna sor kullanayımmı diye.?Ne bilim herkes hissediyrum deyince bn kendimden suphelenmeye basladim bise mi oldu diye agrilarim sizilarim kalmadi eskisi gibi sadece biraz is yaptimni belim agriyo fena akinti derdim bitti bi ara cok korjtum su gibi acaba kesedenmi diye evham yaptm acayip gogus kasintim var bide karin tabiki doktora uc hafta var ama bn artik takmamaya gununun gelmesini beklicm agrim lekem yoksa gitmicm artik doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?