aaa biz de e bebekte mi ne pipi pedi gördük böyle külah gibi bi şey di mi? ne işe yarıyor diye merak etmiştik altını açınca mı onu takıyoruz canım?
Haksızlık ediyoruz. Bu yüzden de içim rahat değil. Hayırlısıyla öğrenseydik en azından ona göre severdik
Bende sordum dr a zamanla cikmazmi yukari ama hayir dedi cok dikkat etmelisin zorlayici birsey yapma dedi takip edicez.ama yinede baska bi dr a danisicam
Oy oy cok guzel . inşallah güzel günler de giyer kuzucuk
Günaydın canım bizde Cumartesi öğreneceğiz inşallah saat 9 da randevumuz. Siz saat kaçta gideceksiniz.Merhaba canım,benim de arası az, oğlum 2 yaşını yeni dolduracak.olmaz sanırım.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.ilkinde çok direndim normal olsun diye ama olmadı.Fazla ısrarcı olmamayı öğrendim o gün.Seninkini de Allah korumuş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın o anları.
Cumartesi inşallah cinsiyetini öğrencez bakalım.siz öğrendiniz mi?
cok ciciler canım güle güle giysin inşALLAH...puanlı olan ikili takımı kaça aldın canım.?Eki Görüntüle 1316583 Eki Görüntüle 1316590 Eki Görüntüle 1316592 Kızlar ben yine ciciler aldım dayanamadım ya
Günaydın canım evet normal doğum düşünüyorum ama aksaraydaki drlar olmaz diyor. Aksaray'a yakın hangi şehirde Dr varki acaba bayan benim face yok ve pek anlamıyorumda yardımcı olursan sevinirim normal doğumuda çok istiyorum.
Kizlar bende buhar makinasi arayisindayim ayni sekilde gece tikaniorum surekli cunku...hangi marka aldiniz bide sicak buharmi soguk buharmi
Bakayım canım İki doğum arası ne kadar olacak.Günaydın canım evet normal doğum düşünüyorum ama aksaraydaki drlar olmaz diyor. Aksaray'a yakın hangi şehirde Dr varki acaba bayan benim face yok ve pek anlamıyorumda yardımcı olursan sevinirim normal doğumuda çok istiyorum.
hem de ne yandın sen canım iki tane var kaçışın yok pipi pedi bile kurtramaz seniben yandim oyleyse, cok sagol canim hic aklima gelmemisti bak bu guldurdun beni valla
canım kaçamak yap başka doktora :)Biz bu gidişle cinsiyet filan ogrenemicezdün 17 haftalik dedi Dr ama malesef plasenta dan dolayi göremiyorum dedi Dr. En son bu gidişle ben öğrenilen bakalım inş sağlıklı hayırlı şekilde olurda
Eki Görüntüle 1316583 Eki Görüntüle 1316590 Eki Görüntüle 1316592 Kızlar ben yine ciciler aldım dayanamadım ya
günaydın, hadi bakalım güzel güzel haberlerle gel bizeGünaydınnnnnnnn güzel anneler.. çok mutlu uyandımm çünkü bugünn doktor kaçamağı yapıp bebişimi tekrar göreceeemmmm.. vee cinsiyet öğrenicemm inşallahh çoooookkk heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?