hem de ne yandın sen canım iki tane var kaçışın yok pipi pedi bile kurtramaz seni
canım kaçamak yap başka doktora :)
Allahımmmmmm Alllahımm yerim ben bunları yaaaaaaaaaaa ben de istiyom kız bebek
Bana da oluyor canım sıkışma gibi zararı olduğunu hiç sanmıyorum sürekli kalıcı bişey değil sonuçtaGünaydın hayırlı cumalar kızlar..ya ben geceleri ve sabahları uykuda geriniyorum bu sabah kasığıma agrı girdi ona uyandım sizdede oluyormu zararı varmı acaba.hala hafif ağrı var
Öncelikle Allah gönlüne versin, en önemli sağlıklı ve sıhhatli sonra da hayırlı evlat olması tabii.öyle mi dersin canım :) eşimin içine de öyle doğmuş.. ben kız olsun istiyorum.. tabi ayrım gibi değil de ne biliyim içimden öyle geçiyor.. sağlıklı olsun da bebişim :)
gunaydın arkadaslar dun yenı dogum yapan arkadasımı zıyarete gıttım bebekle ılgılı bır cok sey konustuk sızlerede soylemek ıstedım istanbulda oturanlar ıcın ozellıkle emınonunde havuzlu han var orada her cesıt bebek esyaları varmıs ve cokta uygunmus arkadasım herseyını ordan almıs dısarıya gore baya bır uygun fıyatı hemde dıyor kendı cok arastırmalar yapmıs hamıleyken en son dıyor ordan aldım herseyı besıkten tutunda battanıye vs. aklınıza ne gelıyorsa sizlerdende ilgilenenler olursa dıye soylım dedım bende gıtcem kısmet olursa...
Günaydınnnnnnnn güzel anneler.. çok mutlu uyandımm çünkü bugünn doktor kaçamağı yapıp bebişimi tekrar göreceeemmmm.. vee cinsiyet öğrenicemm inşallahh çoooookkk heyecanlıyım
ayyy yerim onuGunaydin bugun 15+0olduk ruyamda bebegim dogmustu ve cok guzeldi ya guluyodu kucagimdaydi
kızlarrr.. günaydın.. beklediğim gün geldi.. büyük ihtimalle bugün doktora gidicez.. eşimin işi çıkma ihtimali var bu durumda da yarın gidicez.. bana dua edin ne olur.. nerdeyse korkudan randevumu iptal ettircem.. ne olur gideyim bebişim büymüş olsun, kalbi attıyo olsun.. doktor her şey normal desin..
Canım bende uyuyamuyum salınan beri işe gitmiyorum kusmam tan kötüyüm canım
Coook guzeller. En sondakini arkadasimin kizi oldugunda ona hediye olarak almistim. Canim ama dogum mayista olacagindan cok kalin seyler alma.yaza geliyor cunku gerci aldiklarin 3-6 aylik gibi buyuk gorunuyorlar.sonbahar kis giyer guzel huzel
geçen gün tv izlerken tahinde kalsiyum olduğunu öğrendim, hamile kaldığımızdan beri süt yoğurt peynir yemeye çalıştığımız için bir süre sonra doğal olarak isteyerek yiyemiyoruz ve farklı tatlar arıyoruz, değişiklik olsun istersen tahinli yiyecekler de yiyebilirsin, hamileler için faydalıymış, ben aşırıya kaçmadan tahin pekmez karşımı yiyorum küçük bir dilim kepek ekmekle.seversen tavsiye ederim.
bayılıyorum tahinle pekmeze..bilmiyordum kalsiyum olduğunu yarın ilk işim almak olacak..süt çok içiyordum seviyordumda bigün içtiğim gibi çıkardım o günden sonra içemiyorum zorla belki.
rahim büyümesinden dolayı kasık ağrılarımız oluyor. Yinede sorun doktorunuza aama endişe etmeyin :)günaydın
benimde zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor.pazartesi doktoruma soracağım.
kızlarrr.. günaydın.. beklediğim gün geldi.. büyük ihtimalle bugün doktora gidicez.. eşimin işi çıkma ihtimali var bu durumda da yarın gidicez.. bana dua edin ne olur.. nerdeyse korkudan randevumu iptal ettircem.. ne olur gideyim bebişim büymüş olsun, kalbi attıyo olsun.. doktor her şey normal desin..
sen de hayırlı haberlerle dön inşallah canım.. ayy herkes iyi haberler alsın inşallah ya.. herkese gönlünden geçen nasip olsun..gunaydın kızlar opüldünüzzzzz
yarın randevum varrrr cokkkk heyecanlıyımm ınsallah mutlu mutlu donerım. ve cınsıyetını ogrenırsem doktor donusunde ılk alısverısını yapıcam ınsallah. cok almıcam , sadece ılk olucak heyecanlıyımmmmm
Canım inşallah hayırlısıyla giidp geleceksen ve çok güzel haberlerin olacak. Bak kanaman falan da yok tadını çıkar bugünün :)
Geçmiş olsun öğretmenmisiniz siz de?
Haklısın canım öyle bitane aldım giysin diye ilk kalın tulumu diğeri de çok ince zaten ntavsiyelerini dikkate alıcam sağol sence kaçtane 0-3 tulum almalıyım
Ben de senden duyuyorum ve çok mutlu oldum sağol tahin pekmeze bayılırım ben :)
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canım. Seninlede doğum tarihimiz aynı.benımde yarınnnn :)
Umarım değildir ama dün çlçtüm normalde 9 a5 ya da 10 a6çıkar biraz yüksek çıktı sankiAy sağol ya Allah razı olsun bende eminönüne gidicem herkes orası yarıyarıya diyordu ama nereye gidicem bilmiyordum beşik falan da mı varmış ya gidip bakmak lazım
Sağol canım amin inşallah 35 o. Biraz daha fazlaydı ama ben çiçek işlemelerine pek meraklıyımdır :)
Tansiyon olabilir mi canım bir ölçtür istersen, geçmiş olsun
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canım. Seninlede doğum tarihimiz aynı.
eevt gördum canım. o est yapılmazsa bı cok zararıda varmıs. ne karısık durum dımı. bızımde kafayı allak bullak edıyolarKizlar dun aksam haberlede gordum. Tr kadin dogum doktorlari dernegi Canan Karatay i mahkemeye vermis. Seker yuklemesi zararli dedi diye.
Kizlar dun aksam haberlede gordum. Tr kadin dogum doktorlari dernegi Canan Karatay i mahkemeye vermis. Seker yuklemesi zararli dedi diye.
eevt gördum canım. o est yapılmazsa bı cok zararıda varmıs. ne karısık durum dımı. bızımde kafayı allak bullak edıyolar
neyin doğru ya da yanlış olduğu konusunda inanın bilgi kirliliği var, şeker yükleme testinin gerekliliğine de inanıyorum ama canan karatayı dinleyince de hakta veriyorum.doktorumuza güvenerek -tevekkül Allah- diyerek de yaptıracakmışım gibi geliyor ama bilemiyorum, medayada karşı karşıya getirilen kişiler hep prof yani hayatının kaç senesini bu işe vermiş kişiler (okumamış olsalar karar vermek daha kolay) Allah bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?