2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hem de ne yandın sen canım iki tane var kaçışın yok pipi pedi bile kurtramaz seni

canım kaçamak yap başka doktora :)

Allahımmmmmm Alllahımm yerim ben bunları yaaaaaaaaaaa ben de istiyom kız bebek

İstanbuldaysan kaynarcadan aldım ki sağol canım bu arada kaçta randevun çok merak eriyorum seninkini de :)

Günaydın hayırlı cumalar kızlar..ya ben geceleri ve sabahları uykuda geriniyorum bu sabah kasığıma agrı girdi ona uyandım sizdede oluyormu zararı varmı acaba.hala hafif ağrı var
Bana da oluyor canım sıkışma gibi zararı olduğunu hiç sanmıyorum sürekli kalıcı bişey değil sonuçta

öyle mi dersin canım :) eşimin içine de öyle doğmuş.. ben kız olsun istiyorum.. tabi ayrım gibi değil de ne biliyim içimden öyle geçiyor.. sağlıklı olsun da bebişim :)
Öncelikle Allah gönlüne versin, en önemli sağlıklı ve sıhhatli sonra da hayırlı evlat olması tabii.
Bizimki espirisi

Gunaydin canim. Bende duydum orayi. Gidicem kismetse

Günaydınnnnnnnn güzel anneler.. çok mutlu uyandımm çünkü bugünn doktor kaçamağı yapıp bebişimi tekrar göreceeemmmm.. vee cinsiyet öğrenicemm inşallahh çoooookkk heyecanlıyım

ccanım ınsallah hemencık gosterır Allah gonlune gore versın

Canım inşallah hayırlısıyla giidp geleceksen ve çok güzel haberlerin olacak. Bak kanaman falan da yok tadını çıkar bugünün :)

Canım bende uyuyamuyum salınan beri işe gitmiyorum kusmam tan kötüyüm canım

Geçmiş olsun öğretmenmisiniz siz de?

Coook guzeller. En sondakini arkadasimin kizi oldugunda ona hediye olarak almistim. Canim ama dogum mayista olacagindan cok kalin seyler alma.yaza geliyor cunku gerci aldiklarin 3-6 aylik gibi buyuk gorunuyorlar.sonbahar kis giyer guzel huzel

Haklısın canım öyle bitane aldım giysin diye ilk kalın tulumu diğeri de çok ince zaten ntavsiyelerini dikkate alıcam sağol sence kaçtane 0-3 tulum almalıyım

Ben de senden duyuyorum ve çok mutlu oldum sağol tahin pekmeze bayılırım ben :)

bayılıyorum tahinle pekmeze..bilmiyordum kalsiyum olduğunu yarın ilk işim almak olacak..süt çok içiyordum seviyordumda bigün içtiğim gibi çıkardım o günden sonra içemiyorum zorla belki.

http://www.jinekoloji.net/kalsiyum.htm

geçmiş olsun canım, bende süt içtiğimde her gün bu çıkarmayla karşılaşyorum ama işte bunlar alışkanlıkla ilgili, hamile kaldığımızda içmeye veya daha sağlıklı beslenmeye başlıyoruz -ben öyleydim- , daha önceden sabahları yada her gün süt içmezdim şimdi bir den her sabah yüklenince mide alamıyor bir de hamilelik olarak da bi tiksinti geldiği de oluyor, ama dediğim gibi tahin pekmez için aşırıya kaçmamak gerekir,her şeyin fazlası zarar :)

canım hayırlı haberlerle donerısn ınsallahhhh

sen de hayırlı haberlerle dön inşallah canım.. ayy herkes iyi haberler alsın inşallah ya.. herkese gönlünden geçen nasip olsun..

Buende dayanamayip aldim kalin seyler o yuzden dedim. Yeni dogum yapan arkadasim ilk aylarda tulum onermedi. Citcitli body giydirip. Alt ust ayri giydirilen zibin takimlari al dedi. Emzirdikten sonra kusma olabiliyormus az az. Komple tulumu degistirmektense ustunu degistirmek daha pratikmis. 5 tulum 5 zibin takimi yeter herhalde.

Umarım değildir ama dün çlçtüm normalde 9 a5 ya da 10 a6çıkar biraz yüksek çıktı sanki

Kizlar dun aksam haberlede gordum. Tr kadin dogum doktorlari dernegi Canan Karatay i mahkemeye vermis. Seker yuklemesi zararli dedi diye.
eevt gördum canım. o est yapılmazsa bı cok zararıda varmıs. ne karısık durum dımı. bızımde kafayı allak bullak edıyolar

Kizlar dun aksam haberlede gordum. Tr kadin dogum doktorlari dernegi Canan Karatay i mahkemeye vermis. Seker yuklemesi zararli dedi diye.

eevt gördum canım. o est yapılmazsa bı cok zararıda varmıs. ne karısık durum dımı. bızımde kafayı allak bullak edıyolar

neyin doğru ya da yanlış olduğu konusunda inanın bilgi kirliliği var, şeker yükleme testinin gerekliliğine de inanıyorum ama canan karatayı dinleyince de hakta veriyorum.doktorumuza güvenerek -tevekkül Allah- diyerek de yaptıracakmışım gibi geliyor ama bilemiyorum, medayada karşı karşıya getirilen kişiler hep prof yani hayatının kaç senesini bu işe vermiş kişiler (okumamış olsalar karar vermek daha kolay) Allah bebeklerimizin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin

amın canım. bende dktorum ne dese onu yapıcam galıba suana kadar hıc konusmadık. zaten bır snrakı randevuda bıle ne yapcagını bılmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…