2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol canım amin inşallah 35 o. Biraz daha fazlaydı ama ben çiçek işlemelerine pek meraklıyımdır :)
canım ne kadar fazla koyuyorlar üzerine keşke bilseydim ben sana burdan kargoyla gönderirdim 20 tl aynı ürün
ben biraz şanslıyım bebek kıyafetleri diken iş yerinde çalışıyorum oda burda dikiliyo

günaydın güzel anneler ve bebiş erkek ve kızlar

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bence cinsiyetin hiçççç önemi yok

ay harikalaaaarrrr bende geçen cumartesi aldım 5li body resmini yüklerim birazdan dayanamıcam ama çok tatlılar o ortadaki çiçekliyi yemek istiyorum içinde kızımı bile hayal ettim

oo süper oldu ben ocak-şubat gibi gitmek bir göz gezdirmek istiyordum eminönünü iyi oldu havuzlu hanı da bulurum bari

Gunaydin bugun 15+0olduk ruyamda bebegim dogmustu ve cok guzeldi ya guluyodu kucagimdaydi

canım ben artık piskopata bağladım uyanıkken kızım karnımda ama uyuyunca hep kızımla buluşuyoruz bu akşam yine gördüm yani her akşam görüyorum artık çok tatlıydı biraz büyümüştü 6 aylık gibiydi offfff

Yok canım kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama inan iş yerinde sürekli uykum geliyor aklımdan evlilik tazminatını al çık işten diyorum

günaydın kızlar..bebişin hareketlerini ne zaman hissetcez ya 25 haftalık arkadaşım var böyle akvaryumdan balık kayar gibi oluyo diyor.ya ne hos de mi...hissetsek dahada güzel olcak bnce.bende 2 gündür yorgunum çok... işe git eve gel akşam çaya misafir geliyo iki gündür..onları topla yat sabah ütü yap evi topla yorgunum...hiç yataktan kalkasım gelmiyo

sağol canım çok faydalı bilgi oldu bu gerçekten yüksek olan şeyleri daha çok tüketmeye çalışırım..çok haklsıın bünyemiz alışkın değil hergün süt içmeye ve yumurta yemeye ağır geliyor..aşırıya kaçamam ben zaten sanki iyice şişmeye başladım bençok fazla almak istemiyorum şuan 64,900 olmuşum

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah belli olur ve bebişin iyidir.

Bunlar misafirlik teyzesi olabilir bende araştırayım ozaman canım mantıklı yani sağol :)

Umarım değildir ama dün çlçtüm normalde 9 a5 ya da 10 a6çıkar biraz yüksek çıktı sanki

Bence normal çkmş benim 12 8 çıkıyor hala ama evde ölçtüm doğru olmuyormuş ev aletindeki

canım ne kadar fazla koyuyorlar üzerine keşke bilseydim ben sana burdan kargoyla gönderirdim 20 tl aynı ürün
ben biraz şanslıyım bebek kıyafetleri diken iş yerinde çalışıyorum oda burda dikiliyo

Ya nerede oturuyosun sen :) aynen çok koymuşlar canım napalım sağlık olsun

Evet canım ben de görmek istiyorum sizinkileri :) ben ilk defa aldım öncekiler hediyeydi hep alınca çok mutlu oldum :)

Günaydın canım kaç gündür yoruluyosun bugün keyif yap bence çıkma yataktan :)

bursa canım

bundan sonra daha dikkatli olucam canım elimde olmuyor bazen...sende bebişini görmeye gidiyomuşşun..inşALLAH gösterir canım kız gebi geldi banada
aynen canım elinde olmuyo insanın.. ayy heyecanlandım şimdi
İstanbuldaysan kaynarcadan aldım ki sağol canım bu arada kaçta randevun çok merak eriyorum seninkini de :)
hataydayım kuzumm kızsa eğer bi elbise beğenmiştim onu alıcaam hemen :) 3te tatlım randevumm
Öncelikle Allah gönlüne versin, en önemli sağlıklı ve sıhhatli sonra da hayırlı evlat olması tabii.
Bizimki espirisi
amin canımm Allh herkese eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin..
ccanım ınsallah hemencık gosterır Allah gonlune gore versın
inşallah canımm göstermicek diye de korkuyorum..

BENDE COK AGIRLASMADAN GIDIM DIOM AYNEN OCAK AYI BNM ICINDE COK IDEAL OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…