2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnş meltemcim nerde oturuyorsun
Bn istanbulda oturuyorum basaksehir

Haftaya persembe randevum (22 mayıs )

Bna müsade kızlar daha ibDetmi yapamadım allahım midemin bulanması degilde bni sinir eden hani böle istifar edicek kadar degil etmicek kadarda degil bi mide bulantıı böle bogazına kadar geliyo hani ha istifar ettim ha edicemm allahımmm su 4 ayımız bi gecse
Yutkuna yutkuna bi hal oldum

Amin canım hoşgeldin. Hayırlı olsun. Yaşını, satını ve kaçıncı bebeğin olduğunu yazarsan sıla arkadaşımız seni de listeye ekler. Iyi geceler tatlım.

Sagolun Allah razi olsun yasim 27 birinci bebegimdir transferim 23.94.2014 yapildi yane hayirlisiylan bende ocak annesi olcam insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım hayırlı olsun aramıza hoş geldin

Benide eklermisin. Prıngles. Yas 27. Sat.10 Nisan 2014. Dogum tarıhı kusmetse 15ocak 2015

Sagolun Allah razi olsun yasim 27 birinci bebegimdir transferim 23.94.2014 yapildi yane hayirlisiylan bende ocak annesi olcam insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İnş canım allah saglıklı bir ewlat saglıklı bi hamilelik ve dogum basip etsin inş

ay işte tecrubesizlikten oluyor hep bu bendeki haller :) pimpirikliyim galiba

aminnn çok teşekkür ederim canım :) senin bebişin de hayırlar getirsin :) bu süreçleri en güzel hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin Rabbim. bugün doktora gittik keseyi göremedik bi hafta sonra yeniden. normal bi gebeliğe benziyor dedi:) bhcg değerlerim iyi ama tiroit biraz yüksek çıktı galiba.yarın yine test istedi. bi de progestan verdi. kullanan var mı acaba

ay işte tecrubesizlikten oluyor hep bu bendeki haller :) pimpirikliyim galiba

Yok canım pimpirikle alakası yok ilkde hep oluyo :)) acaba sölemi bölemim sumu bumu gayet normal bu tepkilerin canım sen aklına takılan ne olursa sor canım bildigimiz kadarıyla seni aydınlatır bilmedigimiz kadarını da doktora havale ederiz
Bısunamı burda toplanıyozz aaaa

Burda war canım progestan kullananlar
Vajınadan yada agız yoluyla alınan bi ilaç bebegin tutunmasına yardımcı oluyo
İnş canm görücen keseyi böle ufakk tefek çivi bası gibi tam olarak boyutu bnm doktor ole demişti
Gözüüünnn aydın mervişimm bebişin çivi bası kadar olmuss

Kızlar doktordan geliyorum. kesemizi gördük. hatta 2 kese gördü doktor, ailede ikiz varmı diye sordu. sonra da diğer kese rahmin arkasındaki karartı da olabilir dedi. cuma günü tekrar kontrole çağırdı kesenin boyutunu ölçecekmiş, gelişmesine bakacakmış. 4,5 haftalık dedi, 6-7. haftada bebeği ve kalp atışlarını duyarız dedi. yalnız söylediği bişey çok kafama takıldı. bebek rahmin alt kısmında tutunmuş, biz üst tarafta tutunmasını isteriz dedi. biraz dikkatli ol, ağır bişey kaldırma, yükseğe uzanma falan dedi. cinsel ilişki kısıtlaması da geldi. ben panik olunca keşke söylemeseydim dedi hassas biri olduğunu bilsem söylemezdim dedi. zaten tüm hamilelerin dikkat etmesi gerekiyor, sen sadece biraz daha dikkat et dedi. rahatlatmaya çalıştı ama bana gelenler geldi tabi. böyle birşeyi duyanınız varmı?:105:

bi arkadaşım yan etkilerini çok fazla yaşadı bıraktı. ben kullanayım inşaallah.benimki göstermedi kendini ama maşaallah seninkine.çok minikkk daha

Yaşım 28 sat 8 Nisan 2014 beklenen dogum tarihi 13 Ocak 2015. Yarın doktora gideceğim ilki düşükle sonuçlandı inanın sevinemiyorum bile kaygıdan ama arada konuşuyorum minişimle annem beni bırakma deyip sıkı sıkı tembihliyorum ana yüreği işte neylersiniz. Bugün tam 5haftalığız inşallah

selam arkadaslar 5+4olmus bebek...biraz tehlike gördü 10gün rapor verdi...birde iğne verdi 3gün aralıkla vurunacagım...size tavsiyem lekelenmeleri ciddiye alın.doktor önemli değil diyor ama gidin dayanın kapısına:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. dinlen iyice.

ayyyyy Allah hepinizden razı olsun.

Canm bnn dıkkatlı ol sende canm sıkma canını su 3 ayı bi atlat ondan sonra allhın izniyle bişicik olmaz
Biz hergun dua edıyoruz bebişlerimize
Rabbimn izniyle sag salim alırız inş kucagımıza
Oyyy kıyamamm ya canm hosgeldin aramıza dıkkat et sende kendine
Bu arada bilgilerini SILA_M a özel msj at canm
bi arkadaşım yan etkilerini çok fazla yaşadı bıraktı. ben kullanayım inşaallah.benimki göstermedi kendini ama maşaallah seninkine.çok minikkk daha
Herkeste aynı etkıyı yapmıyo canm kullan sen dr verdıyse
He teyzesıı cokk küçükk yahuu

Canım cok geçmiş olsun dıkkat et kendine canm bol bol dınlen
İnan dınlenmk cok ıyı gelıyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…