korkma canım benim de indi biraz ve acısı azaldı :) normal sanırım
yaaa bende ha bire göğüslerimi yokluyorum niye acıması azaldı diye . sanki şiş kalması gerekiyormuş gibi geldi bana .
çok hafif bi acı var ama geçen günlerdeki gibi çok acımıyo. vücut demekki böyle böyle adapte oluyo canım. sen ne zaman gidicektin doktora
yaaa bende ha bire göğüslerimi yokluyorum niye acıması azaldı diye . sanki şiş kalması gerekiyormuş gibi geldi bana .
liliciğim ve tüm arkadaslar
bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.
Herkes sağlıkla bebişini kucağna alsın inş.
kıyamam hakkımızda hayırlısı olsun canım . ummadığın anda gelir inşallah
Amin tum hamisler icin hayirlisihayırlısı canım inşallah Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder
bakalım yarın sabah kontrolümüz ne diyecek yarın 5+6 olacak inşallah görebiliriz:18:
benim çok şükür şimdilik bulantım yok inşallah da olmaz ilerleyen haftalarda çok fena uyku hali var başımı nereye koysam uyuyorum iş yerinde çok zor oluyo dayanmak gün bitse diye saate bakıp duruyorum
Geldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Bizden haberler böyle inşallah herkesin iyi gecmisstir kontrolü ...
bikaç gündür aranızda yoktum arkadaşlar haber de veremedim. evimi karınca ordusu bastı 2 gün annemde kaldım vei ilaçlayıp.bugünde temizlik yaptım sabahtan beri yeni bitti işm ama hala karınc çıkıyo ordan burdan kafayı yicemmmm
kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
korkuyorum acaba gebelik sonlanıyor mu diye .aklıma kötü kötü şeyler geliyor
sizin durumunuz nasıl giderek belirtiler artıyor mu ?
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum
bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.
kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum
acaba kalbi atmaya başladı diye miii
yeriz onun miicik kalbiniii
en zamandır başladı diye sorucaktım ki c.tesi başlamış sanırm..
benim de hafif içim bulanıyor gibi ama öğürme ya da iştah kesilmesi yok...
bu gün tam 5haftalıkı oldu bebişimiz..6.haftdan sonra başlarmış bulantılar...hayırlısı...
benim adetlerim hep çok sancılı olur, hatta doğum kontrol hapı kullandığımda bile ağrılarım olurdu, hatta hayatımı adetime göre ayarlardım,,, aslında dr verdi bana progeston u ama kanamam olursa kullan dedi,,,
peki sende yatıyor musun? ben sabahtan akşama kadar yatıyorum,,, kalkınca ağrılarım oluyor,,, yada 10dakikadan fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum,,, ne kadar yatarsam o kadar az ağrım oluyor,,,
Canım cok ama cook sevindim inankiGeldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Canım hamilelik belirtileri herkeste aynı etkıyı göstermez kiminde gögüs acımaz kimisinde cok acırkızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
Geldim :)
canım sende bankadamı çalışıyorsun?yanlış hatırlamıyorsam bir kere öyle yazmıştın sanki..
Hosgeldin canım keske girebilsen arkadas olurduk seninle calısıyorun galiba
Ewet bnm 3 agystos dogumlu bi prensesim war
Allahıma şükür aynıyız seninle dogumuzda aynı 3 ocak belki seni bekler bi gün sonra dogururum
yok canım çalışmıyorumda gün içinde işlerim falan oluyor her zaman girip yazmaya vakit bulamıyorum. benim kızım da 2 ağustos doğumlu tesadüfe bakarmısın bu kadar olur bir gün arayla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?