kızlar ara kanaması olan var mı .. benim 3 gündür günlük pete çok az miktarda kahverengi pembe akıntı geliyor ..16 sında gideceğim doktora .. son adet tarihim 15 nisandı ... lekelenme gibi umarım sorun olmaz...
Erriiikkkk miiii ama. Kızlar isim sölemesenizzzzz canımızzz cekıyyoooo
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı
ben digerlerinde hamile oldugu ogrenir ogrenmez baslamistim canim 2 hafta sonraki kontrolumde guzelce sorayim bari ...
merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle
oyyy canim ya haklisin bidaha yazmayalim ama ben almanyada buluyorsan sen orda hayli hayli bulursun :)
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı
kızlar ara kanaması olan var mı .. benim 3 gündür günlük pete çok az miktarda kahverengi pembe akıntı geliyor ..16 sında gideceğim doktora .. son adet tarihim 15 nisandı ... lekelenme gibi umarım sorun olmaz...
ayy bende yağlı şeylerden tiksindim zaten yemek yapmak bile istemiyo canım.erik olsun bana yeter:)
biri erikmi dedi bi oturusta yarim kilo erik yiyorum hic nefes almadan
Arkadaşlar dolapta bir kilo var gelin de alın eşim daha varken gitmiş bi daha almış ben hiç yiyemiyorum 3-4 tanesi midemi ağrıtıyor zaten isteğim de yok şuradan yollayabilsem size keşke
12-01-2015 ♥
ayy maşallah deee nazar değirceksin kendine,ne güzel işte yaaçok sağlam bünyen var demek ki
Ben niye erik istemiyorummm
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten
Ben niye erik istemiyorummm
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten
ay inş öyledir bebeğime bişiy olmasın hepsi alalha emanet korkum o internette araştırıyoum canımı sıkan çok notlar var eğer yoksa şüpheye düşün yazıyor bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum korkuyorum
Arkadaşlar dolapta bir kilo var gelin de alın eşim daha varken gitmiş bi daha almış ben hiç yiyemiyorum 3-4 tanesi midemi ağrıtıyor zaten isteğim de yok şuradan yollayabilsem size keşke
12-01-2015 ♥
merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle
kızlar ben çiğdemaranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?