kızlar ben çiğdemaranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı
hoşgeldiiinn:)))tabi ki izin veririz ne demeeekkkhayırlı olsun,Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Ben niye erik istemiyorummm
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten
Hadı hayırlı olsun çigdoscum :)))
Hoşşgeldinn aramıza
Bidenem sonucları bizede aktar merakta bırakmaaaannaam bnde delirdim
çok teşekkür ederim kan testinden sonra hemen muayane yapıolarmı ilk bebegim hiç bir bilgim yok bu konularla ?
kalp atışlarını duydun mu?
bak simdi nasi yollayayim sana alaman cikosunu ahh elimde olsada tum topige yollasamm :))Ayy öle olsa kkeske ne güsel olur
Samsunnun pidesi güsel oluyo
Ayyyy afedersiniz arkadaslar
Sıladan alaman çikosu isterdim
Helal kesim olcak puhha
Immm baska kim war yahu işte isterdimde isterdimm
hosgeldin canim hayirliolsun bebegin sonuclari bekliyoruz sabirsizliklakızlar ben çiğdemaranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı
daha oncede yazmistim ya esler de etkileniyo hamilelikten esinde senle bir kilo almasin dikkat etKimi ekşi istiyo kmi tatlı bnde çikolatayı görünce abooooww midem bulanıyo
Allahım dün nerdeyse bi tabak tursiii yediimmm
Allahım bide öle yiyyom ki eşim diyoki iştahı olmayan adamında iştahını getirrisin
Birde ilginc bişi var bnmki bnden cok aserıyo
Dün doldurdu buzlugu dondurmayla
Askım canm dondurma istiyo sürekli aldım bnde valla geç saatte isterse bidaha markete gitmim diye diyo
Bn böle böön böön bakıyorum
3 geçti ama geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ve çok sancılı ve ağrılı bi adet geçirmiştim sadece 3 gün sürmüştü normalde 5 gün filan sürerdi hastalıgım bittikten sonra test yapmıştım negatifti sonuç bu ayda gecikince tekrardan test yaptım ve sonuç pozitif :)yok tatlım kan değerin 1200 çıkınca ancak vajınal ultrasonla görünebilr kese.henüz senn için erken sanırım,adetin kaç gün geçmişti?
ben de senin gibiyim aynı. deli gibi tatlı yemek istiyorum pekmezi çok yiyemezdim şimdi o bile mükemmel geliyo bana ama erik falan yiyorum bi iki önüme gelirse ama yemesem de aklıma gelmiyo.
daha erken dedi ben vajinal ultrason baktırmadım ama üstten sağdece karından oda kese göründü.. neden sorunmu vardır sizce
kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimekvar içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu
3 geçti ama geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ve çok sancılı ve ağrılı bi adet geçirmiştim sadece 3 gün sürmüştü normalde 5 gün filan sürerdi hastalıgım bittikten sonra test yapmıştım negatifti sonuç bu ayda gecikince tekrardan test yaptım ve sonuç pozitif :)[/B]
Canm bnn dıkkatlı ol sende canm sıkma canını su 3 ayı bi atlat ondan sonra allhın izniyle bişicik olmaz
Biz hergun dua edıyoruz bebişlerimize
Rabbimn izniyle sag salim alırız inş kucagımıza
Aynen canım dr da söyledi rahat ol gergin olma mutlu ol stresten olur bazen de dedi
Oyyy kıyamamm ya canm hosgeldin aramıza dıkkat et sende kendine
Bu arada bilgilerini SILA_M a özel msj at canm
Herkeste aynı etkıyı yapmıyo canm kullan sen dr verdıyse
He teyzesıı cokk küçükk yahuu
Canım cok geçmiş olsun dıkkat et kendine canm bol bol dınlen
İnan dınlenmk cok ıyı gelıyor gercekten
hosgeldin canim hayirliolsun bebegin sonuclari bekliyoruz sabirsizlikla
kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimekvar içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu
:)))kan testi sonucuna göre kese ne zman görünür belli olur tatlım.
yok yok tatlım,hani duyduysan bi daha git doktora bi daha dinle pıt pıtları rahatla dicektim.aklına kötü şeyler getirme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?