2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hadı hayırlı olsun çigdoscum :)))
Hoşşgeldinn aramıza
Bidenem sonucları bizede aktar merakta bırakmaaa annaam bnde delirdim

Ben niye erik istemiyorummm
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten

ben de senin gibiyim aynı. deli gibi tatlı yemek istiyorum pekmezi çok yiyemezdim şimdi o bile mükemmel geliyo bana ama erik falan yiyorum bi iki önüme gelirse ama yemesem de aklıma gelmiyo.

çok teşekkür ederim kan testinden sonra hemen muayane yapıolarmı ilk bebegim hiç bir bilgim yok bu konularla ?

yok tatlım kan değerin 1200 çıkınca ancak vajınal ultrasonla görünebilr kese.henüz senn için erken sanırım,adetin kaç gün geçmişti?

Ayy öle olsa kkeske ne güsel olur
Samsunnun pidesi güsel oluyo
Ayyyy afedersiniz arkadaslar
Sıladan alaman çikosu isterdim
Helal kesim olcak puhha
Immm baska kim war yahu işte isterdimde isterdimm
bak simdi nasi yollayayim sana alaman cikosunu ahh elimde olsada tum topige yollasamm :))
ha sanki ben burdayim da yiyomuyum yok agzima almiyorum cikoyla aram yok yicem eksiyi alam ayseyi banane bananeeee
hosgeldin canim hayirliolsun bebegin sonuclari bekliyoruz sabirsizlikla
daha oncede yazmistim ya esler de etkileniyo hamilelikten esinde senle bir kilo almasin dikkat et

Son düzenleme:
yok tatlım kan değerin 1200 çıkınca ancak vajınal ultrasonla görünebilr kese.henüz senn için erken sanırım,adetin kaç gün geçmişti?
3 geçti ama geçen ay adetim 6 gün gecikmişti ve çok sancılı ve ağrılı bi adet geçirmiştim sadece 3 gün sürmüştü normalde 5 gün filan sürerdi hastalıgım bittikten sonra test yapmıştım negatifti sonuç bu ayda gecikince tekrardan test yaptım ve sonuç pozitif :)

kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimek var içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu

ben de senin gibiyim aynı. deli gibi tatlı yemek istiyorum pekmezi çok yiyemezdim şimdi o bile mükemmel geliyo bana ama erik falan yiyorum bi iki önüme gelirse ama yemesem de aklıma gelmiyo.

aha sanada hakki geliyo canimmm

daha erken dedi ben vajinal ultrason baktırmadım ama üstten sağdece karından oda kese göründü.. neden sorunmu vardır sizce

yok yok tatlım,hani duyduysan bi daha git doktora bi daha dinle pıt pıtları rahatla dicektim.aklına kötü şeyler getirme sakın.

kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimek var içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu

vayy ne guzell demek mercimegi gordunn ay cok sevindim canim yaa

:)))kan testi sonucuna göre kese ne zman görünür belli olur tatlım.

Çok çok teşekkür ederim hatunlar inşallah ben de çok dua ediyorum bugün gittim dr'a karından ultrason da gördük keseyi GS7.83 mm olduğu görülüyor daha önce düşük yaşadım deyince genetik testi için yönlendirdi dr 10gün sonra yine gideceğim bakalım inşallah büyür minişlerimiz :)

kızlarrr merhabaaa

ayy maşallahhhhlütfen detaylarıyla anlatır mısın bende çok merak ediyorummmm....sanırım ilk sensin kalp atışlarnı duyan

ben de yarın gidicem doktora. cumartesi beta hcg değerim 1419 çıkmıştı yarına kadar 8000 8500 olur diye düşünüyorum inşallah görünür kesemiz hatta bebeğimiz:26:

yok yok tatlım,hani duyduysan bi daha git doktora bi daha dinle pıt pıtları rahatla dicektim.aklına kötü şeyler getirme sakın.

sanki adet olucakmışım gibi bir sızı sol kasıkta anlamış değilim ya çok üzerine düşüyorum bilemedim üüf

adzeynep bizim gunlerimiz ayni hamilelik takviminde kalp gosteriyor ama dun doktorum baya ugrasti kalp atisi duymak icin ama duyamadik daha erken zaten bebek ilk 2 haftaya saymiyoruz 3 bucuk haftalik falan dedi insallah bidahaki sefere goruruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…