2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sanki adet olucakmışım gibi bir sızı sol kasıkta anlamış değilim ya çok üzerine düşüyorum bilemedim üüf

hayatım,lütfen bu kadar stres yapma bak bebeğini de üzersin.o ağrılar hepimizde var gebelik belirtileri işte.bebeişin sana ben burdayım diyor:)

Can ben devlette calisiyorum ogretmenim.izni duruma gore dusunuyorum.cok siskinligim ya da sancim olursa hemen 7.ayda alirim heralde

Ben de devletteyim canım branşım ingilizce, senin? İstediğimiz zaman ayrılabiliyomuyuz izne? Bi de 2 ay doğum öncesi, 2 ay doğum sonrası şeklinde dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimek var içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu

ayy çok sevindimmmmmm :) darısı başımıza nasıl bi duygu ben ağlarım gibi geliyo

adzeynep bizim gunlerimiz ayni hamilelik takviminde kalp gosteriyor ama dun doktorum baya ugrasti kalp atisi duymak icin ama duyamadik daha erken zaten bebek ilk 2 haftaya saymiyoruz 3 bucuk haftalik falan dedi insallah bidahaki sefere goruruz bizde

sen bebişi filan görmedin dimi tatlım?belki atıyordur ama çok zayıf attığı için henüz duyulmuyordur bilmiyorum ki.benmde 20 mayısta kontrolüm var inşalla duyarız bakalım:)

sanki adet olucakmışım gibi bir sızı sol kasıkta anlamış değilim ya çok üzerine düşüyorum bilemedim üüf

ofizmir hakketten offff yani canim ne bu kadar stres ya bu 9 ayi nasil gecireceksin sen bu sekilde sakin ol bu sekilde bebeginede zarar verirsin normal hayatina devam et kuruntular yapma kendi kendine :26:

hoşgeldin aramıza canımm

ya doktora sormadım da benim de canım dondurma istiyor zaten çok severim de..
zararlı değildir dimi?

çok teşekkür ederim kan testinden sonra hemen muayane yapıolarmı ilk bebegim hiç bir bilgim yok bu konularla ?

yok canım bebişin en az 4 haftalık olması lazım biz 4+4 te vajinal ultrasondan gördük..

ben de senin gibiyim aynı. deli gibi tatlı yemek istiyorum pekmezi çok yiyemezdim şimdi o bile mükemmel geliyo bana ama erik falan yiyorum bi iki önüme gelirse ama yemesem de aklıma gelmiyo.

kız bizim hakkı mı geliyor acaba

Alman çikolatasına bayılırımm..
neyseki teyzem geliyor 19 mayısta almanyadann
kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimek var içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu

canım hayırlı olsunn çok sevindimmmm..
ne güzeldir kim bilir o sesi duymak..
ilk sen oldun Allah hepimize nasip etsin ..

sen bebişi filan görmedin dimi tatlım?belki atıyordur ama çok zayıf attığı için henüz duyulmuyordur bilmiyorum ki.benmde 20 mayısta kontrolüm var inşalla duyarız bakalım:)

kesenin icinde beyaz leke var o bebeginiz dedi doktor canim gordum yani :)
hatta olculerini aldi hem kesenin hemde bebegin onlari tam bilmiyorum ..
evet doktorda dedi cok zayif atiyodur belki o yuzden duymuyoruzdur diye bidahaki sefere insallah ama sen kesin duyarsin ayin 20 sinde :)

yok canım zararlı değil aksine hamile için en iyi tatlılardan birisiymiş. şerbetli yicenize dondurma yiyin yazıyodu internette

strese sokma kendini bende dün öğrendim hamile oldugumu aynı agrılar bendede var netten araştırdım normalmiş bu agrılar hala kendimi hasta olucakmış gibi hissediyorum kramp filan giriyo sıkma canını

Benimki de fizik:)meslekte 4. Yilim:)
Bildigim kadariyla dogum izni 12 +12 seklinde ama sen yine de netten bi arastir.

ayyy ya noktacık birşey daha değil mii:))))ahh Allahım resmen mucize yaaa....

vajinal ultrasonla mı bakar acaba bana?korkuyorum bişey olur diye.

yok canım zararlı değil aksine hamile için en iyi tatlılardan birisiymiş. şerbetli yicenize dondurma yiyin yazıyodu internette

Yaşasın o zamann bu akşam bir dondurma ile kutlıyım bunu

Benimki de fizik:)meslekte 4. Yilim:)
Bildigim kadariyla dogum izni 12 +12 seklinde ama sen yine de netten bi arastir.

ben de doğumdan önce ve sonra 8 hafta diye biliyorum ama son aysa değişikliği ne oldu fikrim yok..

Yaşasın o zamann bu akşam bir dondurma ile kutlıyım bunu

ben de doğumdan önce ve sonra 8 hafta diye biliyorum ama son aysa değişikliği ne oldu fikrim yok..

ben hemen hemen her gün yiyorum. hatta hava güzel olduğunda dondurmamı alıyorum yürüyüşe çıkıyorum :)

arkadaşlar insan ister istemez stres oluyor, dün öğrendik, dış gebelik olur mu, dğerler artar mı diye daha sevincimizi tam yaşayamadık, aileme bile haber vermicektim aksi bir durum olur diye.. bende de kasık ağrısı başladı, umarım sadece psikolojiktir..
Bu sürecin mutluluğu inşallah gerginliğine galip gelir..
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim, mutlu haberi yeni alanalra da hayırlı olsun
yarın kan testi tekrar, salı da kese için ultrasyon var, salı gününden sonra kendimi listeye ekletebilirim inşallah...

ayy maşallahhhhlütfen detaylarıyla anlatır mısın bende çok merak ediyorummmm....sanırım ilk sensin kalp atışlarnı duyan

ayyy nası anlatım çok heyecanlandım inanamadım zaten ilk duyunca eşime baktım doktor dedi ki aaaa uslu dur kıpırdanma 3 mmlik bi mercimek yakalamaya çalışıyorum sen yaramazlık yapma dedi
aralıklıydı çok hızlı değildi yeni atmaya başlamış büyük ihtimalle dün fln öyle söyledi doktor

canım hayırlısıyla sağlıklı bi gebesindir inşallah. kasık ağrıları çok normal hemen hemen hepimiz farklı şiddetlerde yaşıyoruz. aklına kötü şeyler getirme belli bir ölçüde olduğu sürece aksine sevin bebeğim kendini bana belli ediyo diye ben bu şekilde düşünüyorum ve şiddeti gitgide azaldı şimdi arada iğne batması gibi oluyo emin ol şimdiden hissettiklerimiz hissediyorlar mutluysak ona göre tepki alıyoruz stresliysek ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…