sanki adet olucakmışım gibi bir sızı sol kasıkta anlamış değilim ya çok üzerine düşüyorum bilemedim üüf
aha sanada hakki geliyo canimmm
Can ben devlette calisiyorum ogretmenim.izni duruma gore dusunuyorum.cok siskinligim ya da sancim olursa hemen 7.ayda alirim heralde
kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimekvar içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu
adzeynep bizim gunlerimiz ayni hamilelik takviminde kalp gosteriyor ama dun doktorum baya ugrasti kalp atisi duymak icin ama duyamadik daha erken zaten bebek ilk 2 haftaya saymiyoruz 3 bucuk haftalik falan dedi insallah bidahaki sefere goruruz bizde
sanki adet olucakmışım gibi bir sızı sol kasıkta anlamış değilim ya çok üzerine düşüyorum bilemedim üüf
kızlar ben çiğdem :) aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ?dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı
Kimi ekşi istiyo kmi tatlı bnde çikolatayı görünce abooooww midem bulanıyo
Allahım dün nerdeyse bi tabak tursiii yediimmm
Allahım bide öle yiyyom ki eşim diyoki iştahı olmayan adamında iştahını getirrisin
Birde ilginc bişi var bnmki bnden cok aserıyo
Dün doldurdu buzlugu dondurmayla
Askım canm dondurma istiyo sürekli aldım bnde valla geç saatte isterse bidaha markete gitmim diye diyo
Bn böle böön böön bakıyorum
çok teşekkür ederim kan testinden sonra hemen muayane yapıolarmı ilk bebegim hiç bir bilgim yok bu konularla ?
ben de senin gibiyim aynı. deli gibi tatlı yemek istiyorum pekmezi çok yiyemezdim şimdi o bile mükemmel geliyo bana ama erik falan yiyorum bi iki önüme gelirse ama yemesem de aklıma gelmiyo.
bak simdi nasi yollayayim sana alaman cikosunu ahh elimde olsada tum topige yollasamm :))
ha sanki ben burdayim da yiyomuyum yok agzima almiyorum cikoyla aram yok yicem eksiyi alam ayseyi banane bananeeee
hosgeldin canim hayirliolsun bebegin sonuclari bekliyoruz sabirsizlikla
daha oncede yazmistim ya esler de etkileniyo hamilelikten esinde senle bir kilo almasin dikkat et
kızlarrr merhabaaa
çok güzel haberlerim var 0,32 cm mercimekvar içimde kalp atışları bile var Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu
sen bebişi filan görmedin dimi tatlım?belki atıyordur ama çok zayıf attığı için henüz duyulmuyordur bilmiyorum ki.benmde 20 mayısta kontrolüm var inşalla duyarız bakalım:)
hoşgeldin aramıza canımm
ya doktora sormadım da benim de canım dondurma istiyor zaten çok severim de..
zararlı değildir dimi?
yok canım bebişin en az 4 haftalık olması lazım biz 4+4 te vajinal ultrasondan gördük..
kız bizim hakkı mı geliyor acaba
Alman çikolatasına bayılırımm..
neyseki teyzem geliyor 19 mayısta almanyadann
canım hayırlı olsunn çok sevindimmmm..
ne güzeldir kim bilir o sesi duymak..
ilk sen oldun Allah hepimize nasip etsin ..
Ben de devletteyim canım branşım ingilizce, senin? İstediğimiz zaman ayrılabiliyomuyuz izne? Bi de 2 ay doğum öncesi, 2 ay doğum sonrası şeklinde dimi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin aramıza canımm
sağol teşekkür ederim :)
kesenin icinde beyaz leke var o bebeginiz dedi doktor canim gordum yani :)
hatta olculerini aldi hem kesenin hemde bebegin onlari tam bilmiyorum ..
evet doktorda dedi cok zayif atiyodur belki o yuzden duymuyoruzdur diye bidahaki sefere insallah ama sen kesin duyarsin ayin 20 sinde :)
yok canım zararlı değil aksine hamile için en iyi tatlılardan birisiymiş. şerbetli yicenize dondurma yiyin yazıyodu internette
Benimki de fizik:)meslekte 4. Yilim:)
Bildigim kadariyla dogum izni 12 +12 seklinde ama sen yine de netten bi arastir.
vayy ne guzell demek mercimegi gordunn ay cok sevindim canim yaa
Yaşasın o zamann bu akşam bir dondurma ile kutlıyım bunu
ben de doğumdan önce ve sonra 8 hafta diye biliyorum ama son aysa değişikliği ne oldu fikrim yok..
Yaşasın o zamann bu akşam bir dondurma ile kutlıyım bunu
ben de doğumdan önce ve sonra 8 hafta diye biliyorum ama son aysa değişikliği ne oldu fikrim yok..
ayy maşallahhhhlütfen detaylarıyla anlatır mısın bende çok merak ediyorummmm....sanırım ilk sensin kalp atışlarnı duyan
arkadaşlar insan ister istemez stres oluyor, dün öğrendik, dış gebelik olur mu, dğerler artar mı diye daha sevincimizi tam yaşayamadık, aileme bile haber vermicektim aksi bir durum olur diye.. bende de kasık ağrısı başladı, umarım sadece psikolojiktir..
Bu sürecin mutluluğu inşallah gerginliğine galip gelir..
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim, mutlu haberi yeni alanalra da hayırlı olsun
yarın kan testi tekrar, salı da kese için ultrasyon var, salı gününden sonra kendimi listeye ekletebilirim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?