arkadaşlar insan ister istemez stres oluyor, dün öğrendik, dış gebelik olur mu, dğerler artar mı diye daha sevincimizi tam yaşayamadık, aileme bile haber vermicektim aksi bir durum olur diye.. bende de kasık ağrısı başladı, umarım sadece psikolojiktir..
Bu sürecin mutluluğu inşallah gerginliğine galip gelir..
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim, mutlu haberi yeni alanalra da hayırlı olsun
yarın kan testi tekrar, salı da kese için ultrasyon var, salı gününden sonra kendimi listeye ekletebilirim inşallah...
ayy çok sevindimmmmmm :) darısı başımıza nasıl bi duygu ben ağlarım gibi geliyo
hoşgeldin aramıza canımm
Allah herkese nasip etsin hem kalp atışını duymayı hem sağlıcakla kucağına almayı tarifsiz güzel
ayyy nası anlatım çok heyecanlandım inanamadım zaten ilk duyunca eşime baktım doktor dedi ki aaaa uslu dur kıpırdanma 3 mmlik bi mercimek yakalamaya çalışıyorum sen yaramazlık yapma dedi
aralıklıydı çok hızlı değildi yeni atmaya başlamış büyük ihtimalle dün fln öyle söyledi doktor
Şükür kız ben buluyomda belki o an alamayanlar bulamayanlar olur
Aksama kadarda eşini beklerken yazık günah :)
Bn kvdemlerdeyim agacı var kız bizim burda orrrganikkk orrrrerganikkk
Erriiikkkk miiii ama. Kızlar isim sölemesenizzzzz canımızzz cekıyyoooo
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı
Baktim canim dedigin gibi 8 arti 8 mis.12ye cikarmayai dusunmusler ama cikmamis
ben hemen hemen her gün yiyorum. hatta hava güzel olduğunda dondurmamı alıyorum yürüyüşe çıkıyorum :)
arkadaşlar insan ister istemez stres oluyor, dün öğrendik, dış gebelik olur mu, dğerler artar mı diye daha sevincimizi tam yaşayamadık, aileme bile haber vermicektim aksi bir durum olur diye.. bende de kasık ağrısı başladı, umarım sadece psikolojiktir..
Bu sürecin mutluluğu inşallah gerginliğine galip gelir..
İyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim, mutlu haberi yeni alanalra da hayırlı olsun
yarın kan testi tekrar, salı da kese için ultrasyon var, salı gününden sonra kendimi listeye ekletebilirim inşallah...
ayyy nası anlatım çok heyecanlandım inanamadım zaten ilk duyunca eşime baktım doktor dedi ki aaaa uslu dur kıpırdanma 3 mmlik bi mercimek yakalamaya çalışıyorum sen yaramazlık yapma dedi
aralıklıydı çok hızlı değildi yeni atmaya başlamış büyük ihtimalle dün fln öyle söyledi doktor
bebeğin yerleşiyor o yüzden bu lekelenmen merak etme olur ama fazlalaşırsa doktorunla görüş daha çok erken çünkü erken öğrenmişsin
yerlşme kanaması yaşıyosun sanırım ama yine de doktora danış derim progestan verebilir.
ayy yaa:)))mercimeğe bak sen pıt pıtları başlamış...karından baktı sanırım dimi?
Ya kızlar benim kafama vitamin hapi isi takılıyor dunden beri ben suan sadece folik asit hapi iciyorum bunun disinda başka vitamin alan varmi?Doktora gidenler vitamin hapı konusunda ne dedi doktorunuz benimki istersen basla dedi ama eger şuan folik asit yeterliyse niye gereksiz yere hap iceyim ki diger hamileliklerimde centrum A dan Z ye vitamin hapini almıştım ama folik asit almamistim simdi kafam karisti...
2 hafta ki kontrolumde iyice sorayim simdilik sadece folik asit e devam edeyim diyorum ...
Biz doğuruncaya kadar 12+12 olsa ne güzel olur...
maaşşalllahhh onun kalp atışlarınaaa
bizim randevumuza daha 10 gün varrr çok uzun geliyor beklemek..
arkadaslar dun durup dururken ağrım hiç yokken 1 damla kan geldi hastanede düşük önleyici iğne oldum bugün doktoruma gittim kese normal sekli bozulmamış bebek oluşuyor kalbinin attığını görüyorum ama daha erken haftaya duyarız ddi aspirin verdi progesteron verdi 10 gün rapor verdi şimdi çok az kahverengi akıntım var tecrubeli annelerden böyle bir durum yasayan var mı? doktor hiçbirsey demedi.normal görünüyor dedi..korkuyorum
dün yere bir şey döküldü hemen cif i sıkayım kağıt mendille layım dedim,,, o cif burun delikleirimi yaktı, hatta gittim banyo yaptım anca rahatladım,,,
bugünde banyo lavabosunu sirke ile temizledim,, tertemiz oluyor kızlar, biraz sirke kokuyor ama deterjanlarda ki toksinlerden iyidir,,, artık banyomda sirke şişesi var,,,
benim yerler laminant pronto kullanıyorum, ama sizin de bana yerleri temizlemek için bir öneriniz olabilir mi aceb? böyle doğal bir şeyler,,,
teşekkürler şimdiden,,,
vitamin doktordan doktora ve hamilelikden hamileliğe değişiyor,,, benim öneceki hamileliğimde ,düşükle sonuçlandı, sadece folik asit alıyordum, ama bunda folik asitin yanında başka takviyeler verdi,, herkesde değişik yani,,,,
ama bildiğim bir şey var oda C vitamini olan şeyleri tüketmeye dikkat etmek,, onuda portakal suyu olabilir yada C vitamini olan sebzeler,,,
zaten aşerdiğimiz şeyler, vücumuzun eksik olan vitaminleri tamamlamak için bize verdiği sinyaller,,,
Sen öle diyince guldum gercektenayy çok sevindimmmmmm :) darısı başımıza nasıl bi duygu ben ağlarım gibi geliyo
Bnmde 22 mayısssssss eşimle giderim inş yinesen bebişi filan görmedin dimi tatlım?belki atıyordur ama çok zayıf attığı için henüz duyulmuyordur bilmiyorum ki.benmde 20 mayısta kontrolüm var inşalla duyarız bakalım:)
Yokkkk canm bnm zararı olmaz üşütme yeterhoşgeldin aramıza canımm
ya doktora sormadım da benim de canım dondurma istiyor zaten çok severim de..
zararlı değildir dimi?
yok canım bebişin en az 4 haftalık olması lazım biz 4+4 te vajinal ultrasondan gördük..
kız bizim hakkı mı geliyor acaba
Alman çikolatasına bayılırımm..
neyseki teyzem geliyor 19 mayısta almanyadann
canım hayırlı olsunn çok sevindimmmm..
ne güzeldir kim bilir o sesi duymak..
ilk sen oldun Allah hepimize nasip etsin ..
kızla artik yiyecek içecek adi yazmayin topige...
gerçekten alamayacak,yapamayacak veya bulundugu yerde olmayanlar olabilir lütfen artık yiyecekle ilgili isim verilmesin hepimiz hamileyiz birbirimizin durumunu en iyi biz anlariz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?