2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canını sıkma bende dün öğrendim test ile hamile oldugumu bendede aynı şekilde kramplar ve agrılar var herkezde oluyormuş bu agrı bugunde kan testi verdim 4 te almaya gidecegim çok heycanlıyım psikolojik bişey yada bebegin kendini sana hissettirmeye çalışıyor olabilir :)

ayy yaa:)))mercimeğe bak sen pıt pıtları başlamış...karından baktı sanırım dimi?

Şükür kız ben buluyomda belki o an alamayanlar bulamayanlar olur
Aksama kadarda eşini beklerken yazık günah :)
Bn kvdemlerdeyim agacı var kız bizim burda orrrganikkk orrrrerganikkk

Erriiikkkk miiii ama. Kızlar isim sölemesenizzzzz canımızzz cekıyyoooo
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı

Kızlar isim söylemezseniz sevinirim ben de.. Sabah eşim işte diye kendisi gelemedi karşı yakadan bana çubuk karaler gönderi şimdi de erik istedim :)))dövecek beni... Normalde hiç erik yemem ekşi gelir ben tatlıcıyım ama ne olduysa ağlayacak aşeriyorum. ((

Baktim canim dedigin gibi 8 arti 8 mis.12ye cikarmayai dusunmusler ama cikmamis

ben hemen hemen her gün yiyorum. hatta hava güzel olduğunda dondurmamı alıyorum yürüyüşe çıkıyorum :)

Biz doğuruncaya kadar 12+12 olsa ne güzel olur...

canım kasık sırt bel ağrıları normal hiç canını sıkma..

maaşşalllahhh onun kalp atışlarınaaa
bizim randevumuza daha 10 gün varrr çok uzun geliyor beklemek..

arkadaslar dun durup dururken ağrım hiç yokken 1 damla kan geldi hastanede düşük önleyici iğne oldum bugün doktoruma gittim kese normal sekli bozulmamış bebek oluşuyor kalbinin attığını görüyorum ama daha erken haftaya duyarız ddi aspirin verdi progesteron verdi 10 gün rapor verdi şimdi çok az kahverengi akıntım var tecrubeli annelerden böyle bir durum yasayan var mı? doktor hiçbirsey demedi.normal görünüyor dedi..korkuyorum

kızla artik yiyecek içecek adi yazmayin topige...
gerçekten alamayacak,yapamayacak veya bulundugu yerde olmayanlar olabilir lütfen artık yiyecekle ilgili isim verilmesin hepimiz hamileyiz birbirimizin durumunu en iyi biz anlariz ...

Son düzenleme:
dün yere bir şey döküldü hemen cif i sıkayım kağıt mendille layım dedim,,, o cif burun delikleirimi yaktı, hatta gittim banyo yaptım anca rahatladım,,,
bugünde banyo lavabosunu sirke ile temizledim,, tertemiz oluyor kızlar, biraz sirke kokuyor ama deterjanlarda ki toksinlerden iyidir,,, artık banyomda sirke şişesi var,,,
benim yerler laminant pronto kullanıyorum, ama sizin de bana yerleri temizlemek için bir öneriniz olabilir mi aceb? böyle doğal bir şeyler,,,
teşekkürler şimdiden,,,

vitamin doktordan doktora ve hamilelikden hamileliğe değişiyor,,, benim öneceki hamileliğimde ,düşükle sonuçlandı, sadece folik asit alıyordum, ama bunda folik asitin yanında başka takviyeler verdi,, herkesde değişik yani,,,,
ama bildiğim bir şey var oda C vitamini olan şeyleri tüketmeye dikkat etmek,, onuda portakal suyu olabilir yada C vitamini olan sebzeler,,,
zaten aşerdiğimiz şeyler, vücumuzun eksik olan vitaminleri tamamlamak için bize verdiği sinyaller,,,

geçmiş olsun Allah bebeğini bağışlasın

sağol canım önerin için..ben de pronto kullaıyordum..
çamaşır suyu zararlı mıdır acaba wclere dökmem lazım daa:18:

arkadaşlar portakalı ve diğer meyveleri meyve şeklinde yiyelim suyunu içmeyelim. hamile olan bir arkadaşıma doktoru söyledi hem posadan mahrum kalıyosun hem de gereksiz bir sürü şeker alıyosun vücuduna demişti. 3 portakalın suyunu içeceğine bir portakal ye demişti. bebekte şeker hastalığı riskini artırıyomuş meyve suları

ayy çok sevindimmmmmm :) darısı başımıza nasıl bi duygu ben ağlarım gibi geliyo
Sen öle diyince guldum gercekten
Bnm kızmda ilk kalp atısını dınlıcez eşim karsımda bn bı duydum kalp atısını gülmkten ölücem karnım sallanıyo dr kımıldama canm dıyo ama bn zar zor duruyorum yani ... Ama gözlerimden yaslar öle akıyoki iki taraflı basörtmn kenarları bi islnmışş
Eşim dedı hocam o gulmuyo aglıyo
sen bebişi filan görmedin dimi tatlım?belki atıyordur ama çok zayıf attığı için henüz duyulmuyordur bilmiyorum ki.benmde 20 mayısta kontrolüm var inşalla duyarız bakalım:)
Bnmde 22 mayısssssss eşimle giderim inş yine
Yokkkk canm bnm zararı olmaz üşütme yeter
kızla artik yiyecek içecek adi yazmayin topige...
gerçekten alamayacak,yapamayacak veya bulundugu yerde olmayanlar olabilir lütfen artık yiyecekle ilgili isim verilmesin hepimiz hamileyiz birbirimizin durumunu en iyi biz anlariz ...

Noooooolduuuu bnm dedigime geldiniz dmi .....
Bncede böle olması daha iyi
İnsan o an bulamayınca bi degişk oluyo
Halszleşiyo resmen

selam kızlar
dr geldim ve bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydun
mutluluğumu anlatamam darısı size
ayrıca sat 6+6 ama dr 5+5 haftalık olduğumu söyledi
keseyi görür görmez kalp atışını gördüm dr söyledim hemen gördüğümü, ilk bebişimin verdiği tecrübe sanırım
bu arada geçen hafta 2 kese vardı diğerini göremedik tek bebişim var yani
şişmeleri sordum normal dedi yine, tansiyon düşüyor, damarlar genişliyor ve kalp atışlarınız artıyor dedi. vücutta normalde 4 litre kan akışı varken şuan bizde bu değişimler nedeniyle damarlarımız genişlediğinden 5,5 litreyi buluyormuş buda şişlik, yorgunluk, uyku yapıyormuş. vücudun bu değişime alışması 4. ayın sonuna kadar sürüyormuş.

Son düzenleme:
insan telaş etmeden duramıyoki 7 ay önce düşük yapmıştım 5 haftalık şimdi yine hamileyim hep aynı korku acabalarım var işte .. eşimde çok sevindi herkese söyledi yine nazardanda korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…