2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende öyle bir yan etki yapmadı .
sen günde kaç tane içiyorsun ya da sadece vajinal olarak mı kullanıyorsun

sabah aksam vajina canım birde 3günde 1 iğne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım gözünüz aydın olsun o zaman :) kalp atışlarını duydun mu peki sen 7 haftalık olmuş sanırım öyle yazıyor alt kısmında :)

yok canım o takvim biraZ yanlış 6haftalık oldum.yarın gideceğim doktora nasipse duyacağım bakalım 8.haftaya kadar yolu var

anladım gözünüz aydın olsun o zaman :) kalp atışlarını duydun mu peki sen 7 haftalık olmuş sanırım öyle yazıyor alt kısmında :)

Canim benim 4+1 de bhcg degerim 1546 idi.4+3 de kesem 4mm di.7+3de bebisimizi ve kalp atisini gorduk cok sukur.bebis 1.3cm idi:)

yok canım o takvim biraZ yanlış 6haftalık oldum.yarın gideceğim doktora nasipse duyacağım bakalım 8.haftaya kadar yolu var

hayırlısıyla inşallah duyarsın yarın bebeğinin kalp atışlarını inşallah allahım sağ saglim kucagna almayı nasip etsin bende bi kaç gün sonra girecegim 6.haftama hayırlı herşeyin allahım gönlüne göre versin inşalalh :) allahım nazarlardan korusun herkezin bebeğini ve anneleri

kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah bugün öğrendiğim sat 15 nisan şu imzayı bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorsunuz detaylı anlatımı var mıdır?

Canim benim 4+1 de bhcg degerim 1546 idi.4+3 de kesem 4mm di.7+3de bebisimizi ve kalp atisini gorduk cok sukur.bebis 1.3cm idi:)

ayy ne güzel Gözün aydın canım benim :) allahım sağ saglim kucagna almayı nasip etsin hayırlısı herşeyin allahım gönlüne göre versin inşalalh :) allahım nazarlardan korusun herkezin bebeğini ve anneleri

kontrole kaç günde ne kadar sürede bi gidiliyosunuz peki ?

kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah bugün öğrendiğim sat 15 nisan şu imzayı bir türlü ekleyemedim nasıl ekliyorsunuz detaylı anlatımı var mıdır?

aşağıdaki linke tıklayıp bebegibn doğum tarihi kısmına doğacagı günü yazıp kaydetmen yeterli :) allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
Yapman gereken: http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

amin canım dualarımız kabul olur hepımız bebişlerimiZi alırız kucağımıza

kalp atıdından sonra ayda 1 yada 12. haftada 2.taramA için çağıracak doktor. sıkıntı yoksa genelde Ayda 1

kalp atıdından sonra ayda 1 yada 12. haftada 2.taramA için çağıracak doktor. sıkıntı yoksa genelde Ayda 1

hmmmm ya hamilelikte iğne yapıolarmı peki ben acayip şekilde iğne işinden tıırsıyorumda bazıları göbeğim delik deşik oldu iğnelerden yazmış ne iğnesi onlar herkeze yapıolar mı? Ben kan tahliline bile ggittigimde kolumdan kan alırlarken gözümden yaşlar süzülmüştü piskolojik bişey küçükkende böyleydim birine yaparlarken görürsem bayılabiliyorum filan :))

valla canım onlar kan pıhtılaşmama sorunu olanlar hergün karından iğne oluyorlar insallah öyle bir sorun yaşamazsın.bı arada bende cok korkuyorum iğneden ama bebek için olunca hoşuma gidiyor:)anneyiz biz kim bilir daha ne sıkıntılara dayanacagiz meleklerimiz için...

Arkadaslar 45 dakika sonra doktor randevum var 5+2 yim carsamba ilk gittiğimde kese görünmüştü masaallah cuma biraz daha büyümüştü bu kadar kısa aralıklarla çağırmasının nedeni kahverengi akıntım olmasıydı cok şükür kahverengi akinti cumartesiden beri gelmiyor bugün de bakacak bakalım dua edin guzel haberlerle geleyim Rabbim hepimizin bebeğini korusun....âmin

allah kimsenin başına vermesin zor ya inşallah öyle bir durumum olmaz allahım nazarlardan korusun bütün anne ve bebişlerini .. haklısın katlanıcağız meleklerimiz için herşey onların sağlıkla dünyaya gelmeleri için :)

Amin hepimizin sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ediyorum :)

insallah canım benimde kesildi yarında benim kontrol var benim pembeye dönmüştü birde akıntı

pıhtılaşma iğnesini canım.doktor test yaparak mı verdi o iğneyi..

Evet canım hamilelikten önce bir düşüğüm olduğu için genetik testlerini yaptırmıştım, şimdi hamilelikle birlikte karnımdan vuruyorum ama karnımda yer kalmadı ((

Evet canım hamilelikten önce bir düşüğüm olduğu için genetik testlerini yaptırmıştım, şimdi hamilelikle birlikte karnımdan vuruyorum ama karnımda yer kalmadı ((

canım ya düşük yapmadan bilinmiyor mu o..illa düşük mü lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…