Benimki batma gibi değil alt karında genel bi ağrı. Hep adetimin ilk günü ağrıdığı gibi ağrıyor. Hcg artarken adet olunmaz değil mi? Dr salı tekrar hcg baktır getir göster dedi ama muayene için erken sanırım daha beş hafta olmadı. Seninki kaç haftalık?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar dun test verfim dayansmadim 589 cikti tum isteyenlere nasip etsin rabbim....
slm kızlar bende 6 haftalık hamişim ve dersane öğretmeniyim bende bu ay sonunda çıkmayı düşünüyorum hiç böyle hayal etmemiştim çalışırım diye düşünmüştüm ama şimdi de bebeğime bir şey olur diye korkuyorum
Doktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...
Teşekkür ederim yeniden hamileyim zaten inşallah bu sefer bebeğim sorunsuz doğar bende ocak annesi olurum.
Doktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...
Kesede bebisini goren var mi aranizda?
Gorduyseniz kacinci haftads?
bilgi verirseniz sewinirim.
Kızlar alt kısımda hamilelik takvimim çıktı mı ben göremiyorum da, çıkmadıysa söyler mısiniz bir daha yapayım.
üzülsem mi sevinsem mi anlamadim.. gecen gittigim de kese 8 mm idi yani Cuma günü bugün 8,3 olmus pek büyüme yok ama icinde yolk sac olusmus masaallah Doktor kese büyümemis ama kesenin sekli cok güzel kesenin etrafida cok güzel birsey söylemek icin cok erken dedi carsamba yine gidecegim Rabbim yardim etsin((
canim 5+2 deyim daha bebegi görmedim ama yolksac bugün gördüm buda bebegin kesenin icinde oldugunun deliliymis insaallah
üzülsem mi sevinsem mi anlamadim.. gecen gittigim de kese 8 mm idi yani Cuma günü bugün 8,3 olmus pek büyüme yok ama icinde yolk sac olusmus masaallah Doktor kese büyümemis ama kesenin sekli cok güzel kesenin etrafida cok güzel birsey söylemek icin cok erken dedi carsamba yine gidecegim Rabbim yardim etsin((
Hamilelik takvimi yazıyor ama bir şey görünmüyor canım
kaçıncı haftam canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım birde sen görebildin mi yolk sacı...doktor bende De hersey yolunda dedi ama ben görmedim
canım birde sen görebildin mi yolk sacı...doktor bende De hersey yolunda dedi ama ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?