2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim 4+3 henüz, cuma günü doktora gidiyorum. adet ağrısı gibi ağrılar bende de ara ara oluyor. İçini ferah tut.

Doktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...

Merhaba arkadaslar.
allah izin verirse bende ocakta anne olucam.
3 gun once gidip kan verdim 4040 cikti hcg.
dun bidaha gidip kan verdim 6418 cikti.
kese gorundu ama henuz bebis yok icinde.
haftaya tekrar dr.gitcem.cookk mutluyumm.

Bu konu çalışan kadınların derdi sanırım. Bende aynı konuyu düşünüyorum ama evde de zaman geçmiyor, dün biraz oturdum afakanlar bastı resmen.

odun herif..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzülsem mi sevinsem mi anlamadim.. gecen gittigim de kese 8 mm idi yani Cuma günü bugün 8,3 olmus pek büyüme yok ama icinde yolk sac olusmus masaallah Doktor kese büyümemis ama kesenin sekli cok güzel kesenin etrafida cok güzel birsey söylemek icin cok erken dedi carsamba yine gidecegim Rabbim yardim etsin ((

Kızlar alt kısımda hamilelik takvimim çıktı mı ben göremiyorum da, çıkmadıysa söyler mısiniz bir daha yapayım.

aslında dr doğru söylemiş şu dönem için ama insan çok hassas oluyor bu konuda ((

kaçıncı haftam canım

canim 5+2 deyim daha bebegi görmedim ama yolksac bugün gördüm buda bebegin kesenin icinde oldugunun deliliymis insaallah

Anladm cnm.bana dun kese gorunuo dedi baska aciklama yapmadi acilden gittigim icin.haftaya ozel bi doktora daha detayli bilgi alirm ins.

canım birde sen görebildin mi yolk sacı...doktor bende De hersey yolunda dedi ama ben görmedim

canım birde sen görebildin mi yolk sacı...doktor bende De hersey yolunda dedi ama ben görmedim

Ewt cnm gordum ultrason goruntusunu verdi bana kese bariz belli orda.kan degeriminde 4040 dan 6418e ciktigni gorunce banada hersey normal gibi gorunuor.haftaya poliklinige kontrole tekrar gel dedi.

evet tatlim kesemin ici cok net görünüyor ultrason kagidi Verdi ama ben izlerken ultrason kagidindan daha net gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…