2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ewt cnm gordum ultrason goruntusunu verdi bana kese bariz belli orda.kan degeriminde 4040 dan 6418e ciktigni gorunce banada hersey normal gibi gorunuor.haftaya poliklinige kontrole tekrar gel dedi.

sen de gördün mü canim yolk saci peki kesenin büyüklügü ne Kadar?benim ki 8,3 yolk sac da 2,6 falan

sen de gördün mü canim yolk saci peki kesenin büyüklügü ne Kadar?benim ki 8,3 yolk sac da 2,6 falan

benim görünmüyor ama sorun yok dedi.zaten duvara yakın olur sen göremezsin dedi.yarıb kontrol var artık bakıcaZ benimde 6+3olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewt cnm gordum ultrason goruntusunu verdi bana kese bariz belli orda.kan degeriminde 4040 dan 6418e ciktigni gorunce banada hersey normal gibi gorunuor.haftaya poliklinige kontrole tekrar gel dedi.

Gorunen yolk sac keseimi bilmiorm cnm onu solemedi.ilk cuma gunu gittigmde 6 mm.di.iki gun sonra yani dun gittigmde 15.7 mm.olmus kese.

benim görünmüyor ama sorun yok dedi.zaten duvara yakın olur sen göremezsin dedi.yarıb kontrol var artık bakıcaZ benimde 6+3olacak

Allah yardimcin olsun canim insaallah güzel haberlerle gelirsin bize

Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...

peki neden oluyormuş kahverengi kanama ? düşük sebebi olur muymuş? bilgi verdi mi?

Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...

tamam canım ilaçları ihmal etme toparlanacaksın insallah

Canım ilaçlarını düzenli kullan iyileşiceksin inşallah😊

Merhaba arkadaslar.
allah izin verirse bende ocakta anne olucam.
3 gun once gidip kan verdim 4040 cikti hcg.
dun bidaha gidip kan verdim 6418 cikti.
kese gorundu ama henuz bebis yok icinde.
haftaya tekrar dr.gitcem.cookk mutluyumm.

hayırlı uğurlu olsun bebişin.. değerin 4040 ken gözükmüşmüydü kese yoksa diğerinde mi gözüktü? benim de 1950 idi cuma günü değerim daha gözükmedi kesem merakla bekliyorum görüneceği günü sat 8 nisandı neredeyse 6 hafta bitecek hala kese gözükmedi.. ister istemez endişeleniyorum

degerin düşük canım 6haftaya göre geç döllenme olmus muhtemelen 4haftalık hamilesin sen

canım ya düşük yapmadan bilinmiyor mu o..illa düşük mü lazım

Yok canım illa düşüğe gerek yok, istediğin zaman genetik testi yaptırabilirsin, sadece pahalı bir test olduğu için insanlar ilk adımda yaptırmıyor.. Benim ailemde de kab pıhtılaşması var, biz doktorumuzdan istemiştik gerek yok demişti. Ama her şey Allah'tan işte...

çok iyi anlıyorum seni. bende daha yeni çok az bir şey yiyebildim.
ama kan hapı iyice bulantı yapar diye doktorum bana vermemişti.
çok geçmiş olsun.
tuzlu ayranla falan bastırıyorum midemi

Ah sılam geçmiş olsun ilaçların ve onun da faydası yok malesef üç ay çekilecek, biraz serum rahatlatıyor o kadar.. Ben de iğrenç bir haldeyim saçlarım berbat battaniye altında titreyecek oturuyorum içim yanıyor ve elimde buzdolabı poşetleri ((

Selam hanımlar benimde hiç halim yok okuyamadım yazdıklarınız iki gündür, önemli bir şey yoktur herkes iyidir inşallah, klasik tiksinmem başladı etten ama zorluycam bu sefer yemeye çalışıcam, su içtikçe tiksiniyorum ona da mecburum yoksa tansiyonum yükselir hemen

Dua olarak ne okunuyor ihlas bitmiş bende okumuştum ama özelden gönderemedim bir türlü neyse olsun:)

canım ne kadar bir rakam paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…