ayy ne güzel Gözün aydın canım benim :) allahım sağ saglim kucagna almayı nasip etsin hayırlısı herşeyin allahım gönlüne göre versin inşalalh :)allahım nazarlardan korusun herkezin bebeğini ve anneleri
kontrole kaç günde ne kadar sürede bi gidiliyosunuz peki ?[/QUOTEa]
Allah razi olsun canim.rabbim hepimize hayirli salih evlatlar versin insallah.4+3de gittim.sonra 3 hafta sonra kalp atisi icin gittim.kalp sesini duyduktan sonra 1 ay sonra gel dedi.
Ewt cnm gordum ultrason goruntusunu verdi bana kese bariz belli orda.kan degeriminde 4040 dan 6418e ciktigni gorunce banada hersey normal gibi gorunuor.haftaya poliklinige kontrole tekrar gel dedi.
sen de gördün mü canim yolk saci peki kesenin büyüklügü ne Kadar?benim ki 8,3 yolk sac da 2,6 falan
Ewt cnm gordum ultrason goruntusunu verdi bana kese bariz belli orda.kan degeriminde 4040 dan 6418e ciktigni gorunce banada hersey normal gibi gorunuor.haftaya poliklinige kontrole tekrar gel dedi.
benim görünmüyor ama sorun yok dedi.zaten duvara yakın olur sen göremezsin dedi.yarıb kontrol var artık bakıcaZ benimde 6+3olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gorunen yolk sac keseimi bilmiorm cnm onu solemedi.ilk cuma gunu gittigmde 6 mm.di.iki gun sonra yani dun gittigmde 15.7 mm.olmus kese.
Doktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...
Allah yardimcin olsun canim insaallah güzel haberlerle gelirsin bize
Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...
Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...
Merhaba bu arada bende yeni katıldım aranıza :)
Merhaba arkadaslar.
allah izin verirse bende ocakta anne olucam.
3 gun once gidip kan verdim 4040 cikti hcg.
dun bidaha gidip kan verdim 6418 cikti.
kese gorundu ama henuz bebis yok icinde.
haftaya tekrar dr.gitcem.cookk mutluyumm.
hayırlı uğurlu olsun bebişin.. değerin 4040 ken gözükmüşmüydü kese yoksa diğerinde mi gözüktü? benim de 1950 idi cuma günü değerim daha gözükmedi kesemmerakla bekliyorum görüneceği günü sat 8 nisandı neredeyse 6 hafta bitecek hala kese gözükmedi.. ister istemez endişeleniyorum
canım ya düşük yapmadan bilinmiyor mu o..illa düşük mü lazım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım illa düşüğe gerek yok, istediğin zaman genetik testi yaptırabilirsin, sadece pahalı bir test olduğu için insanlar ilk adımda yaptırmıyor.. Benim ailemde de kab pıhtılaşması var, biz doktorumuzdan istemiştik gerek yok demişti. Ama her şey Allah'tan işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?