Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...
Tabi orası öyle ama dan danda söylenmezki ....inşallah haftaya kalp atışınızda duyarım kuzumun 12 haftası 16 is 25 i derken bi bakmışız doğmuş burada konuşuyoruz doğum hikayelerimizi....hele cinsiyetler belli olunca forumda kavgalar başlar gelin damat muhabbeti... Ilk 3 ay sancılı ve korkak olumaz herhalde kısmet etsin Allah mutlu günleri hepimize...aslında dr doğru söylemiş şu dönem için ama insan çok hassas oluyor bu konuda((
Ya canım kesin bi nedeni yokmuş olabiliyormuş bazen 9 ay boyunca ara ara olan varmış...hamilelik enteresan bi durum kişidenkişiye değişiyor hikaye kılcal damar lardan gelebiliyorum ya da düşük riskinde olabilirmiş kesin bişey yok yat dinlen kalk bunlar düşeceği varsa çoktan engellemez kendini hasta psikolojisine sokma dedi...bazı durumlarda düşmesi daha hayırlı sakat olmasındansa falan dedi. Beni hazırlayan hemşirede çok var kanama lekelenme şikayeti ile gelen ama genelde de doğurdular dedi tabi düşükte yok değil yani kapalı kutu...benim arkadaşın iki gebeliğindede leke yoktu ama düşürdü kalp atışını duyuyordu sonrakinde kalp yoktu yani dua edelim çokça benilerimize Allah korusun onları bizim gücümüz yetmezpeki neden oluyormuş kahverengi kanama ? düşük sebebi olur muymuş? bilgi verdi mi?
ohh çok iyi,bitirince bizimle paylaşırsın artık.bende örmek istiyorum ama daha erken diye gçiştiriyorum,3 ay bitsin başlarım inşallah.bugünüm harika geçti bayanlar,,,
alışverişti, yemekti ,vs derken,,,,
birde örgü örmeye başladım,,,
ben bilmem örgü örmeyi ama youtube dan birde yün aldığım yerde ki bayan gösterdi,,, battaniye başladım,,, çok basit birde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum,,, böyle bebeğimi düşünüyorum,,, ayyy çok mutluyum,,,,
yani eğer sizde endişeleniyorsanız ve bu dönemde kalkmak istemiyorsanız,,,, kesinlikle tavsiye ederim bayanlar, çünkü resmen kafam boşalıyor örgü örerken,,,,
progestan kullanmıyorsan mutlaka kullan ve doktora git tatlım.Allah yardımcın olsun.çok moralim bozuk
dün gece koyu kahve lekelerim geldi
midem bulanıyor ayağa bile kalkamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
eşim nöbete gitti .kimsem yok Allahım ne zor
ağlayıp duruyorum.
bu bebeğim de düşecek diye çok korkuyorum
ayy ya anne olmak zor işte,en iyisi yanında biri olsun 12. haftadan sonra rahatlarsın inşallah...Sinirlerim çok bozuk kızlar.. Midem yanıyor elim ayağım üşüyor, titriyor, kusmaktan kendimden tiksinir oldum, uyuyamıyorum da yorganın altında oturuyorum.
Su da içemiyorum((
Annemi çağıracağım haftaya gelsin bir çorba yapsın yanımda ses olsun...
Kaşlarım tırnaklarım deli gibi uzadı saçlarım kirli ama yıkanamıuotım bile ne olur dua Edin..
6+4 üm şu an yarın doktor randevum var iğnelerden göbeğin delik deşik inş geçecek bu haftalar ama asıl zor haftalar 8-13 başlamadı bile((
böyle doktorlardan nefret ediyorum,,,Doktora gittim adam çok rahat ,olacağı varsa olur düşeceği varsa düşer dedi yatmak çözüm değilmiş vay efendim daha cuma gitmişimde neden bidaha gelmişim... Laf laf kendi doktorum uzak diye içimi rahatlatmak adına bu adama gittim. Yok kalp atışına kadar zaten bir bebekten bahsedilmezmiş. Yok canım döktüğümüz gözyaşı bebeğe değilde neye o zaman sanki kese değil market poşeti kızdım valla ama en azından kesem bozulmadan duruyor içim rahatladı ama lekelenmede devam bu arada... Haftaya Cumartesi kendi doktoruma gidicem kalp atışını inş duyabiliriz...
Kesede bebisini goren var mi aranizda?
Gorduyseniz kacinci haftads?
bilgi verirseniz sewinirim.
Kızlar bir akrabam 5 aylık hamile...
Malesef bebegin beyni olusmamıs yerine su toplamıs bu yüsden bebegi almak zorunda kalabılırlermiş...;(
Sizden ricam bu ablam için şifa niyetine deyip birer yasini şerif okuyabilirmisiniz ...
Ve dualarınızı eksik etmeyin inş...
Suanda duaya cok ihtiyacı var... Onu bizden baskası anlamas sanırım ;(
allah acıl şifalar versin....
Cvplarınızı beklıyorum
maşallah sağlıklı hamilelik diliyorum
Okurum insaallah canım Rabbim şifa versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bir akrabam 5 aylık hamile...
Malesef bebegin beyni olusmamıs yerine su toplamıs bu yüsden bebegi almak zorunda kalabılırlermiş...;(
Sizden ricam bu ablam için şifa niyetine deyip birer yasini şerif okuyabilirmisiniz ...
Ve dualarınızı eksik etmeyin inş...
Suanda duaya cok ihtiyacı var... Onu bizden baskası anlamas sanırım ;(
allah acıl şifalar versin....
Cvplarınızı beklıyorum
bende öyleydim,,, birde ben ayağa kalktıkça daha kötü oluyordu,,, hatta halen de var ağrılarım ama eskisi kadar çok değil,,,
çalışıyor musun? bilmiyorum,,
eğer evde isen yat dinlen,, ev işi falan uğraşma,,,
çalışıyorsan da kendini az yormaya çalış,,, işe giderken yürüdüğün yol fazla ise dolmuşa taksiye bin,,,
Kızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..
canım bende 5 haftalık gebeyim, geçenlerde öğrendim hamiş oldugumu :) aynı agrılar bendede var cuma günü gidip muayane oldum doktorumada sordum ağrılarım oldugunu söyledim, aynı adet sancısı gibi aynı doktorum bebek keseye yerleşmeye çalışıyor onun için o ağrılar dedi korkulacak bi durum yok demişti keseyi filan gördük allaha şükür biran önce muayane olmaya git fazla geciktirme :) allahım sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu :)
İçimi rahatlattın canım sağol. Senin de gözün Aydın hayırlı olsun.
Yarın test yaptırıp sonucu doktora götüreceğim. Muayene eder mi bilmiyorum erken olabilir. Canım bi de emir bebek ne demek herkes yazmış cahil kaldım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugun birde başıma huzursuz bacak sendromu cıktı iyi mi😊yatmam lazım bacak huzursuz yatırmıyor off
o ne oluomus canım ya ılk defa duydumm
ya hareketsiz kalınca bacakta agrı meydana geliyor böyle devamlı hareket ettirmek istiyorsun tek bacakta oluyor...
gecmis olsun canım ya oğlun da da böylemıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?