2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben hala ayniyim yatıyorum hic kalkmadan doktora gittim kanim çok dusukmus ksn hapi verdi ve bulantilar icin hap verdi onları alicam inşallah faydası olur cok yoruldum artik...

İnşallah faydası olur..Allahım yardım etsin hepimize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında dr doğru söylemiş şu dönem için ama insan çok hassas oluyor bu konuda ((
Tabi orası öyle ama dan danda söylenmezki ....inşallah haftaya kalp atışınızda duyarım kuzumun 12 haftası 16 is 25 i derken bi bakmışız doğmuş burada konuşuyoruz doğum hikayelerimizi....hele cinsiyetler belli olunca forumda kavgalar başlar gelin damat muhabbeti... Ilk 3 ay sancılı ve korkak olumaz herhalde kısmet etsin Allah mutlu günleri hepimize...

peki neden oluyormuş kahverengi kanama ? düşük sebebi olur muymuş? bilgi verdi mi?
Ya canım kesin bi nedeni yokmuş olabiliyormuş bazen 9 ay boyunca ara ara olan varmış...hamilelik enteresan bi durum kişidenkişiye değişiyor hikaye kılcal damar lardan gelebiliyorum ya da düşük riskinde olabilirmiş kesin bişey yok yat dinlen kalk bunlar düşeceği varsa çoktan engellemez kendini hasta psikolojisine sokma dedi...bazı durumlarda düşmesi daha hayırlı sakat olmasındansa falan dedi. Beni hazırlayan hemşirede çok var kanama lekelenme şikayeti ile gelen ama genelde de doğurdular dedi tabi düşükte yok değil yani kapalı kutu...benim arkadaşın iki gebeliğindede leke yoktu ama düşürdü kalp atışını duyuyordu sonrakinde kalp yoktu yani dua edelim çokça benilerimize Allah korusun onları bizim gücümüz yetmez

Hastane dönüşü hasta psikolojisinden çıkmak istedim çünkü kendimi yıpratıyorum eşiyle dışarıda yemek yedik biraz yürüdük falan eve geldim leke yoktu çok şükür banada iyi geldi güneşi hissetmek

Kızlar bir akrabam 5 aylık hamile...
Malesef bebegin beyni olusmamıs yerine su toplamıs bu yüsden bebegi almak zorunda kalabılırlermiş...;(
Sizden ricam bu ablam için şifa niyetine deyip birer yasini şerif okuyabilirmisiniz ...
Ve dualarınızı eksik etmeyin inş...
Suanda duaya cok ihtiyacı var... Onu bizden baskası anlamas sanırım ;(
allah acıl şifalar versin....
Cvplarınızı beklıyorum

ohh çok iyi,bitirince bizimle paylaşırsın artık.bende örmek istiyorum ama daha erken diye gçiştiriyorum,3 ay bitsin başlarım inşallah.
progestan kullanmıyorsan mutlaka kullan ve doktora git tatlım.Allah yardımcın olsun.
ayy ya anne olmak zor işte,en iyisi yanında biri olsun 12. haftadan sonra rahatlarsın inşallah...
böyle doktorlardan nefret ediyorum,,,
Kesede bebisini goren var mi aranizda?
Gorduyseniz kacinci haftads?
bilgi verirseniz sewinirim.

ben 5+4 te bebişi gördüm ama kalp atışları çarşamba duyulacak inşallah.kese 1.43 cm,embriyo 2,53 mm idi.

Okurum insaallah canım Rabbim şifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

okuyalım canım

dün çok yemişim,,, bugün canım hiçbir şey yemek istemiyor,,,
yedim ama tabiki de,,, ilaç içiyorum çünkü,,,
ama hiç keyfim yok,,, sanki dağları taşları taşımışım gibi yorgunum, o kadar yorgunum ki,,, uyuyamıyorum bile yorgunluktan,,,
kolumu kaldırıcak dermanım yok,,,,
ilk defa bugün böyle oldum,, aranızda benim gibi olan var mI???

bugun birde başıma huzursuz bacak sendromu cıktı iyi mi😊yatmam lazım bacak huzursuz yatırmıyor off

Kızlar .. Cumartesi akşamımdan beri berbat durumdayım ... Kusma kusma helak oldum hastaneye götürdü eşim hemen yatış yaptılar serum verdiler daha yeni gözlerimi açabildim ..

Çocuğum olsun rahat hamile olayım diye işi bırakmıştım. Çok şükür iş stresim yok. Misafirlerim geldi dün bir kaç gündür temizlik yemek hazırlık derken ağrılar oldu. Artık dinlenme zamanı:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmis olsun canım ya oğlun da da böylemıydın

İçimi rahatlattın canım sağol. Senin de gözün Aydın hayırlı olsun.
Yarın test yaptırıp sonucu doktora götüreceğim. Muayene eder mi bilmiyorum erken olabilir. Canım bi de emir bebek ne demek herkes yazmış cahil kaldım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah iyiliği versin canım telefondan girdiğimizden göremiyoruz pcden girince bebek figürü var o emir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…